Telegraaf-hoax Wilders-bedreiger blijkt 2 jaar oud en al lang bekend filmpje

Ja Wilders was weer eens “geschokt” en niet alleen Wilders. Ook hier in de reacties hadden we weer de nodige geschokte mensen. Maar wat blijkt: het is allemaal weer onzin “nieuws”.

Ondertussen hebben wij hier in Nederland websites waar vandaag wordt gesproken over het doden van linkse mensen en moslims.

Wanneer schrijft de Telegraaf daar eens over?

4 gedachten over “Telegraaf-hoax Wilders-bedreiger blijkt 2 jaar oud en al lang bekend filmpje”

  1. Tjee , wat een amateurs die krapulisten van tegenwoordig , heeft de Telegraaf niet nog ergens een oude redacteur uit de jaren 30 verstopt die ze het goede ouwe demoniseren kan leren ???

  2. Actiekrant de Telegraaf beschikt over een uitstekend archief vol potentiële onthullingen. Klink stelde rol Wilders tijdens coalitiebesprekingen ter discussie en zowaar: daar was die haatprediker van twee jaar geleden (Wilderiaans type overigens).

  3. De officiële Hoaxpers waar de Telegraaf toehoort bruineert ogenschouwelijk met elke dag steeds meer en meer.

  4. Voor wat je te wachten staat als de Wilders-fanclub straks boven een bepaalde drempel zou uitkomen en ze hun laatste restje schroom verliezen, hoef je her en der alleen maar de reacties bij de diverse online kranten en andere fora te lezen.
    Je hoeft alleen maar voor “links” uitgemaakt te worden om het lot te ondergaan waarvan zij zeggen dat alle moslims dat met alle ongelovigen willen doen…

Reacties zijn gesloten.