16 gedachten over “Een regeerakkoord waar rechts Nederland zijn vingers bij aflikt – Zien is geloven”

 1. Die meeuwen als vliegen vind ik leuk. Enge agressieve ogen van psychopaat, wat ik betwijfel of hij dat echt is. Wilders kan niet anders dan verantwoordelijkheid ontlopen, hij is in zijn eigen val getrapt en kan niet meer terug met zijn cynische anti-partij.

 2. “Rechts Nederland likt er zijn vingers bij af”. Met deze uitdrukking wordt altijd verwezen naar de eigen vingers vna de likkende. Vraag mij niet waarom, ik houd niet van de uitdrukking.
  Hier had misschien juist een enkelvoud moeten staan vanwege de afbeelding. Maar ding niet af op deze prachtige cartoon, zou ik zeggen

 3. Kna hte nuo nooti zondre toyp?
  Nexus, doe de groeten aan het Geniaalste Hologram Aller Tijden terug. 😀

 4. Toch wel heel vreemd dat de PVV gaat gedogen. Kleine herhaling van zijn tweets:

  Heb goede kwaliteit kandidaat-bewindslieden voor het geval we zouden gaan regeren. En om meer geruchten te voorkomen: Rita Verdonk dus niet.
  9:10 PM Jun 12th via Twitter for BlackBerry®
  Ontzettend veel dank aan al die 1.5 miljoen mensen die op de PVV hebben gestemd! Regeren is de volgende stap hoop ik! Goed voor Nederland!
  5:54 PM Jun 11th via Twitter for BlackBerry®

  Roemer, had je gemist:-(

 5. Ik zou zeggen, afdrukken een paar miljoen en dan in de brievenbussen van het ganse volk. Misschien worden ze dan wakker. Ik zou dan ook nog een poepgeurtje aan plakken of zoiets. Dat wanneer je de envelope openmaakt je van je stokje gaat.

Reacties zijn gesloten.