Wildersland in Turkije – Onze cultuur belachelijk gemaakt door moslims!

Kemer en Alanya zijn twee steden aan de Turkse Rivièra. Het is niet ver rijden naar de best bewaarde Grieks-Romeinse architectuur- en kunstschatten van het Middellandse-Zee gebied. Je kunt er de magie ondergaan van de Soefi-stad Konya. En als je het helemaal christelijk wilt houden, maak een tocht in de voetsporen van de Apostel Paulus. Je kunt er ook zien, waar de Hollandse tulpen oorspronkelijk vandaan komen.

Kemer: Orange Resort

Maar zie eens, wat ze in Kemer en Alanya de laatste jaren bijgebouwd hebben! Hierboven een reproductie van de Amsterdamse Stadsschouwburg, de plek waar cultuurrelativisten van de ergste soort hun erediensten van de Linkse Kerk dagelijks met staatssubsidie celebreren. De Turken lusten er wel pap van!

En wat beschouwen de Turken nog meer als typisch Nederlands?

De GRACHTENGORDEL!

Het maakt allemaal deel uit van de opdracht van de valse profeet Mohammed, die de gelovigen immers uitzendt om ons te onderwerpen aan de sharia. Vooruitlopend op de komende verwoesting van Rome en alle landen van de christenheid, worden alvast nostalgische Disneylands (heten straks: “Wildersland”) voorgeschoteld aan onschuldige vakantiegangers uit het land van Michiel de Ruyter en Geert Wilders…

De perfide moslims ontzien zich niet, om de Hollandse Windmolen te ontheiligen door hem naast de Aya Sofia af te beelden! Alsof we daardoor ook maar een seconde eraan zouden denken, om een moskee naast Ground Zero toe te staan!

400 jaar vriendschap turkije-holland 1612-2012
Paradise Alanya Resort

En wat doet die slecht nagebouwde molen in het hete Alanya? Wij bouwen toch ook geen moskeeën in Domburg?

——-

Met dank voor het idee van Abdul Alhazred, die in een commentaar schreef:

Wat mij nogal verbijstert is dat onder mijn collegakring diezelfde (volgens mij veel te dikke) Henk en Ingrid dolgraag naar een Hollands vreetressort in Turkije gaan, onder de rook van moskeeën, zichzelf volschoffelend per goedkoop Marmaris all-in arrangement van 200 euro, compleet met naakt bewegende borsten en dan nog mopperen over dat de Russen ze het vlees van de spies zuigen.

27 gedachten over “Wildersland in Turkije – Onze cultuur belachelijk gemaakt door moslims!”

 1. Het commentaar van Abdul is een correcte weergave van de realiteit en kan onder de kop: “PVV mentaliteit” geplaatst worden.

 2. Onder een Wilders-bewind zouden juist alle Nederlandse windmolens als cultuurvreemde uitingen verwijderd moeten worden , geimporteerd uit Moslim Spanje !!! . Geruchten gaan dat de werkeloosheid straks volledig word opgelost door de actie “”D.E.M.E:N.T” Droog Enkel Met Emmers: Nederlansch Trots “

 3. ‘compleet met naakt bewegende borsten’

  Wow, en dat voor 200 euro, eten, drinken en naakt bewegende borsten. ’t Is voor niks. Nou nog die berg weghalen achter de grachtengordel en ik ken mijn volgende zomerse bestemming.

 4. een shoarmatent en een patatzaak: ‘alles uit ons eigen Amsterdam is aanwezig!’

  “Amsterdamse shoarma” aan de Turkse zuidkust. Dat geloof je toch niet. 😛

 5. Moet ik ook eerlijk zeggen dat Amsterdam best een belachelijke stad is die nu niet bepaald representatief is voor onze cultuur.
  Gaan ze daar in Alanya ook staan op een terras verbieden en alle straten opbreken en dan ook nog een belachelijke metro aanleggen?
  Gaan ze ook verbieden te staan op een terras en de kroegen verplichten te sluiten voor de kippen op stok gaan?

  Beetje Nederland na-bouwers zouden beter Zwolle of Hellvoetsluis kunnen nabouwen.

  Dat is de echte Nederlandse cultuur .

 6. meen dat dit in Japan alla 🙄 ng bestaat. 😆 eigenlijk mag de Nederlander trots zijn dat de molen niet alleen in een Australische voortuin staat 😎

 7. info Schreef:

  terecht dat ze Amsterdam nemen. de rest van Ne. is achtergebleven gebied

  Oh is nie waar , de greuniger missonaris-kookpotten zijn al zeker één generatie koud …

 8. #4. voor AH

  sinds 1 1/2 jaar contact met 1 Nederlander. mijn “nieuwe vriend” maakt een reis van 1 jaar . is fotograaf en studeert filosofie.

  het leuke in Istanbul is dat je zelf kan uitzoeken met wie je in gesprek wilt gaan. niemand ziet aan mijn neus waar ik vandaan kom en wat ik versta. verder zijn er ook Turken met blauwe ogen. dus…. lekker vrij hier.

  de door u aanbevolen plekken worden door mij gemeden. het hoort niet bij mijn cultuur 😆

  of was het geen tip?

 9. toevoeging #14.

  over een half jaar komt er een boek van hem uit over “het Red Light District”.
  de foto’s zijn indrukwekkend, ik heb ze gezien. mij stuurt hij een boek. want werkelijk mis Amsterdam niet, maar pure nostalgie en schoonheid is het.
  de details zijn verbluffend.

  werken en studeren kan je overal tegenwoordig. na een maand Istanbul vertrekt hij naar Iran, Nepal en ??? hij houdt ook niet van Frans Bauer en all-in hotels.

  dus AB uw keuze is een selecte groep waar niet iedereen tussen past. 🙄

 10. Japan
  Holland Village in Nagasaki
  http://krant.telegraaf.nl/krant/enverder/venster/reizen/reis.Japan/reis.970322nagasaki.html

  China
  In Shenyang, in de noordoostelijke provincie Liaoning, wordt dag en nacht gewerkt aan de bouw van een Holland Village. Geen miniatuurstadje á la Madurodam, maar groots: Holland op schaal 1 op 1. En zo verrijzen daar in China’s barre noorden langzaam maar zeker het Amsterdams Centraal Station, het Vredespaleis, de Sneeker Poort (zie foto) op ware grootte.
  http://www.bertroos.nl/default.asp?pagina=124&foto=3 – publicatie datum 8-8-2000.
  http://krant.telegraaf.nl/krant/archief/20020824/teksten/bin.dorp.yang.bin.holland.html

  tja, maar als de Moslims bouwen en dan ook nog voor Nederlandse de all-in liefhebbers, dan ligt het anders natuurlijk.

  Japan en China wordt niet genoemd. Nederlanders komen er ook niet. 😎

 11. #16. Huib, grapje 😎

  stuur je een mail (binnenkort)
  want wil graag wat info voor scriptie “Westerse cultuur en Islam”. en over de “steden” waar jij je mee bezig houdt.

  later 😉

 12. #19. Keira

  ehm – dat wist ik wel. ook gezien de poster. ik maakte een grapje. 🙄 zal het er in het vervolg onder zetten. “grapje”.

  heb hier ook wel eens problemen. stuurde een officiële klacht naar M. een keer. die kwam aanhollen. ik vertelde dat het een grapje was. hij: zeg dat dan in het vervolg. ja, cultuur verschil maar ook met Nederland nu. verkeerde grapjes? kan ook. 😉

 13. #21 Oke! 😉 Dan lag het aan de communicatie via internet, kan moeilijk zijn voor graojes en ironie. 😆

 14. 2 info de door u aanbevolen plekken worden door mij gemeden. het hoort niet bij mijn cultuur of was het geen tip?
  Op genoemde Hollandse kolonie in Turkije zou ik nog niet dood gevonden willen worden. Hoewel etnisch zuivere NederlandseTurkijegangers, 😯 huren mijn vriendin en ik altijd bij echte Turkse families thuis een kamer, bespreken we met hen de politiek, roken een waterpijp en luisteren we naar Arif Sag of soms Sezen Aksu.
  Tip: http://www.youtube.com/watch?v=CIaW0zBcVmE

 15. #24. Abdul A. – 😎

  zou ik “daar” zijn ik zou dood gevonden worden. 😉 laat ze zich maar dikvreten en volgieten. “eindelijk onder elkaar” en nog wel in Tr. dat is eigenlijk humor.

  etnisch zuiver. wat een luxe. dat kan het Koningshuis niet zeggen. en ik twijfel ook, een Franse voorouder 😆

Reacties zijn gesloten.