Gaat het CDA congres ook de “rivieren van bloed” van de PVV bespreken?

Voorafgaand aan de coalitieonderhandelingen bereikten CDA, VVD en PVV al een akkoord: jullie doen jullie ding, wij doen ons ding. Het zogenaamde “agree to disagree”.

Nou zijn we er inmiddels achter wat het ding van de PVV is; rivieren van bloed.

Nederland heeft met het akkoord tussen PVV, CDA en VVD een „D-Day” bereikt in de strijd tegen de islamisering. Dat neemt niet weg dat er nog strijd zal volgen, mogelijk met „rivieren van bloed” , zoals de rechtse Britse politicus Enoch Powell die in 1968 voorspelde als gevolg van de immigratie uit niet-Europese landen. (NRC, en lees dat artikel vooral eens goed door)

Aldus arabarbarist Hans Jansen, de beroepspropagandist in dienst van de PVV.
Het artikeltje bevat weinig nieuws, de gewone beschuldigingen aan links en een hysterische angstzaaierij met betrekking tot moslims.

Supergodwins. Waar je verder niemand over hoor want als de PVV het doet is het goed. En de bekende vergelijkingen van links met Pol Pot, ook wel bekend van de Killing Fields. De stapels met schedels. Ja het is niet fraai waar de PVV Femke Halsema mee associeert.

Nu is het CDA op dit moment verdeeld en de situatie ligt als volgt: het partijbestuur wil dit kabinet. De fractie wil het niet, althans niet unaniem. De fractie wil nu hun standpunt laten afhangen van het CDA congres. Het CDA congres doet altijd wat het partijbestuur wil, en zo is het cirkeltje weer rond.

Maar dan lijkt het me niet meer dan logisch dat de door de PVV aangekondigde “rivieren van bloed” ook worden besproken op het CDA congres. Immers er was afgesproken “agree to disagree”.

En wie zwijgt stemt toe.

4 gedachten over “Gaat het CDA congres ook de “rivieren van bloed” van de PVV bespreken?”

  1. “Tom Hanks blijft dit keer thuis.”, tuurlijk want hij houdt niet van gekke geblondeerde mensen uit Europa.

Reacties zijn gesloten.