PVV’er @ehsanjami1985 “Geef mij F16 HI HI HI”

Het was weer een interessant avondje gisteravond, ik zat een beetje op de bank TV te kijken en ons berichtje over Wilders en zijn vriendje, Michael Savage, een hysterische haatgek die 100 miljoen moslims wil doden, een beetje rond te sturen.

Echt een interessant berichtje, check het uit.

Anyway, verklaart de PVV opeens de oorlog aan Iran. Nou ja opeens, dit is niet de eerste keer.

Ehsan Jami: Geef mij F16 Hi hi hi
Dus ik even een tweetje gestuurd naar Ehsan Jami, fractiemedewerker van de PVV voor defensie.

Je weet wel die mafkees die op 9/11 stond te juichen toen de vliegtuigen de Twin Towers binnenvlogen.

Nou tegenwoordig gaat ie giechelen als zijn clubje de oorlog verklaart aan Iran.

Op mijn vraag wanneer hij naar Iran vertrekt om zijn land te bevrijden, had ie het volgende antwoord:

@Krapuul hahahaha. Met wat? Geef Mij F16! Hoe moet ik anders gaan. (Twitter)

Hi hi hi ha ha ha ho ho ho 😥

3 gedachten over “PVV’er @ehsanjami1985 “Geef mij F16 HI HI HI””

  1. We hebben te maken met oorlogszuchtige psychopaten die in plaats van in de Pieter Baan Centrum zijn per groot ongeluk in de regering beland.

  2. Overigens geef hem de gevraagde F-16 want daar maakt ie geen kans ermee. Zijn we van hem zeker af.

  3. Eshan Jami was nooit zo heel erg snugger. Ik weet niet of die tweet wel echt van hem is overigens.

    Ik heb nog teksten gelezen van hem toen hij nog raadslid was van de PvdA. Middelbare school proza en een nog lager denk niveau. Ik heb hem ook gezien in de Rode Hoed toen hij net op de ex-Moslim toer was. Dat was net iets beter, maar zijn analyse en het debat met anderen was nou ook niet bepaald genuanceerd.

Reacties zijn gesloten.