De 10 walgelijkste Wilders-statements: 3. Tientallen miljoenen moslims verwijderen uit Europa

In juni 2009 dacht Geert Wilders blijkbaar nog, dat wij in Nederland niet luisterden naar wat hij zoal in het buitenland te berde bracht.

Zodoende vertelde Geert voor de Deense televisie, dat “elke moslim, die ook maar ging DENKEN over het invoeren van de Sharia” stante pede uit Europa moet worden verwijderd. Samen met zijn gezin.

In het boek 1984 van George Orwell is sprake van de “denk-politie”, the “thought-police”. Terug in Nederland, werd het blonde fenomeen een beetje verrast door de reacties. De nieuw aangetreden minister van integratie en wijken, de PvdAer Van der Laan, bestreed het aantal. Het zou slechts om enkele miljoenen gaan. Wilders ging niet zelf in discussie, naar zijn gewoonte. Maar begon een debat over de aantallen. Via woordvoerders. En verder werd de heer Van der Laan, die binnenkort burgemeester van Amsterdam zou worden, natuurlijk via De Telegraaf ingedeeld bij de personen die ooit, eventueel, verantwoordelijk zouden zijn voor de liquidatie van het blondgemaakte fenomeen. (Manipulatie van de video, supplement.)

Etnische schoonmaak, of het nu om rassen of godsdiensten gaat, wordt altijd voorafgegaan door zogenaamd “betrokken” suggesties over de bestemming van de ballingen. De Nazi’s hadden bij voorbeeld aanvankelijk het oog op Latijns Amerika en Madagascar voor de joden. Wilders kan alleen maar denken aan Jordanië, een land waar hij zelf trouwens wegens racisme is aangeklaagd. Natuurlijk blijkt bij deportatie-acties al spoedig, dat men de gevangengenomen gezinnen niet kwijt kan. Dan worden die opgesloten in concentratiekampen. Voorbeelden te over: Bosniërs in Servische kampen, Palestijnen in Israëlische kampen, enz.

Het Westerbork-alternatief voor moslims komt zelfs niet ter sprake in de PVV-verhalen. Ze doen alsof het om een vakantiereisje voor de uit te zetten moslims gaat (of niet-moslims uit moslim-landen, zoals de christenen uit Irak). In werkelijkheid gaat het om leven of dood. Willige gedoogpartners van het type Gerd Leers doen alles om Wilders’ droom te verwerkelijken.

Het “Denk-Verbot” van de virtuele minister Wilders is blijkbaar onder Rutte en Verhagen ingevoerd. Niemand gaat er echt tegen in. Behalve wij.

Dit is het derde artikeltje in de serie: De 10 Walgelijkste Wilders-statements. In willekeurige volgorde komen nog aan bod:

 • Justitie onderwerpen aan de waan van de dag
 • Minderheidsgroepen vernederen (grond schoonmaken met tandenborstels, toen en nu)
 • De Tuigdorpen
 • De Demonisering van Job Cohen
 • … en wat u als lezer nog suggereert…

Hierbij is iedereen dus hartelijk uitgenodigd om suggesties in te zenden bij Krapuul. Het zou me niets verbazen, als we méér dan 10 walgelijkste uitspraken vinden. Dat is geen enkel probleem an sich, verzeker ik u. Serietitels zijn geduldig. We passen het gewoon aan. Enjoy! 🙁

88 gedachten over “De 10 walgelijkste Wilders-statements: 3. Tientallen miljoenen moslims verwijderen uit Europa”

 1. De meest rabiate Wilders maken het nog bonter. Alle moslims uit dit land, zo snel mogelijk. Verder mag de moslim het liefst geen gebruik maken van het vervoer. Ze gaan maar lopend of desnoods zwemmen ze maar is het gedachten goed.Onbegrijpelijk dat er nu nog aanhangers zijn, die denken dat het gevaar van ‘links’ komt. Ook vinden sommigen het leuk om hoofddoekjes van een moslima af te trekken of te sissen dat ze het land uitmoeten! En dan nog jammeren dat het allemaal aan links ligt.

 2. de link naar het interview doet het niet, hier is een andere met treffend commentaar hoe hij geen antwoord geeft en blijft hangen in zijn ingestudeerde praatje dat hij overal afdraait

  http://www.youtube.com/watch?v=1DeCwJK8vD8&feature=related

  en als de Neger van Venlo even klaar is met journalisten die vragen blijven herhalen dan kun je als “minister president” nog altijd een monoloog afdraaien aan de overkant van de oceaan voor een wat minder kritisch publiek, voorzien van “kopvod”

  http://www.youtube.com/watch?v=XpiRHgth5c8&feature=channel

 3. Dit zou tegen het zere been trappen van de elite en de nobelen ijverig geholpen door de bereidwillige zakkenvullende en op mooie baantjes jagende betuttelende “socialisten”.

  Zij streven al decennia om een moslim middenklasse te creëren om dadelijk de minder kansrijke autochtone onderklasse (de minder hoog geschoolden) met de wrede Sharia in toom te houden, daar het Christendom steeds meer aan respect begint te verliezen.

  De nobelen en de elite zullen kost wat kost hun plannen voor een Blank Kalifaat in Europa doorzetten en niet zomaar miljoenen van hun ingezette handlangers zomaar laten vertrekken.

  http://www.youtube.com/watch?v=THrltK9cGo8

 4. john smit 7 Schreef:

  De nobelen en de elite zullen kost wat kost hun plannen voor een Blank Kalifaat in Europa doorzetten en niet zomaar miljoenen van hun ingezette handlangers zomaar laten vertrekken.

  Goh, nou word ik toch echt bang 😆 Socialisten als mantelorganisatie voor de Islam dus? 🙁

 5. Die John Smit 7 is volgens mij een door PVV’er Bosma geprogrammeerde bot. Zelden, nou ja bij Bosma dan, zo’n slecht begrijpbaar in nederlandse woorden gegoten (on)zin gezien.

 6. @Piotr

  Ik werk voor mezelf (ça me fait plaisir)!

  Wat jij onzin noemt Piotr is voor een andere zin het is maar hoe je het bekijkt natuurlijk (c’est quand même pas mal) .

  Om dadelijk miljoenen moslims Europa uit te werken zoals er al geruchten gaan zal zeker niet bij iedereen in goede aarde gaan vallen.

  Dit zou tegen het zere been trappen van de elite en de nobelen ijverig geholpen door de bereidwillige zakkenvullende en op mooie baantjes en riante salarissen jagende en betuttelende “socialisten”.

  Zij (de politiek) streven al decennia lang om een moslim middenklasse te creëren om dadelijk de minder kansrijke en vooral lastige autochtone onderklasse (de minder hoog geschoolden) met de wrede Sharia in toom te houden en te knechten, en de geemancipeerde vrouw weer op een niveau van een mak geitje te brengen.

  De bevolking van Amsterdam verheugd zich er al op om de Sharia bij wijze van proef toe te passen op de gewone man/vrouw daar het Christendom steeds meer aan respect begint te verliezen.

  De nobelen en de elite en ook de voorname en regenteske Salon Socialisten (deSS) zullen kost wat kost hun plannen voor een Blank Kalifaat in Europa doorzetten en niet zomaar miljoenen van hun ingezette handlangers zomaar laten vertrekken.

  http://www.youtube.com/watch?v=THrltK9cGo8

 7. meharis Schreef:

  De meest rabiate Wilders maken het nog bonter. Alle moslims uit dit land, zo snel mogelijk. Verder mag de moslim het liefst geen gebruik maken van het vervoer. Ze gaan maar lopend of desnoods zwemmen ze maar is het gedachten goed.Onbegrijpelijk dat er nu nog aanhangers zijn, die denken dat het gevaar van ‘links’ komt. Ook vinden sommigen het leuk om hoofddoekjes van een moslima af te trekken of te sissen dat ze het land uitmoeten! En dan nog jammeren dat het allemaal aan links ligt.

  Zwemmen mag ook al niet Boerkini word ook verboden ….

 8. “De 10 walgelijkste Wilders-statements: 3. Tientallen miljoenen moslims verwijderen uit Europa ‘

  Dit heet inde taal van de Internationale Gerechtshof in Den Haag: aanzetten tot etnische zuivering (o.a. van Nederland).
  Ik vraag me af hoe denken de verantwoordelijken (bijvoorbeeld binnen de OM) straks onderuit te komen dat ze geen maatregelen tegen extreem-rechts en PVV in Nederland op tijd hebben genomen?

 9. @9 J’apprécie votre effort à nous faire partager vos pensées en Néerlandais; veuillez apprécier également mes efforts à vous répondre en traduisant les miennes dans la belle langue française.
  Vous l’avez bien deviné. Nous sommes tous parti-prenant, et moi en particulier, à ungrand projet secret élitiste entre gauchistes-caviar et frères-musulmans avec l’objectif secret, mais dorénavant révélé par vos soins, c.à.d.: empêcher l’enrichissement des couches défavorisées autochthones au profit des classes moyennes immigrées musulmanes.
  Je crains que votre découverte n’arrive que trop tard. Nous avons déjà acheté chez la chaine Hubo assez de peinture blanche, pour peindre à loisir le Califat préconisé à la couleur souhaîtée. Bienvenue, M. John Smit, au Califat Blanc! Vous pouvez verser vos dus en tant que dhimmi aux guichets de Krapuul! 🙂

 10. #13 Het Internationale Strafhof komt pas in actie als wordt geconstateerd, dat de nationale justitie niet functioneert. Bij een eventuele vrijspraak of symbolische straf van Wilders, zou er, via de Hoge Raad, dus beroep moeten worden aangetekend. Eerst bij het Europese Strafhof in Luxemburg. Uiteindelijk, bij het Internationale Strafhof in Den Haag. A Long Way to Go… 😡

 11. Ik heb alleen megekregen dat Huib linkse caviaar is en een moslimbroeder met een geheime agenda 😀 . Verder heb ik er niks van begrepen. 😀 😀

 12. Huib Schreef:

  @9 J’apprécie votre effort à nous faire partager vos pensées en Néerlandais; veuillez apprécier également mes efforts à vous répondre en traduisant les miennes dans la belle langue française.
  Vous l’avez bien deviné. Nous sommes tous parti-prenant, et moi en particulier, à ungrand projet secret élitiste entre gauchistes-caviar et frères-musulmans avec l’objectif secret, mais dorénavant révélé par vos soins, c.à.d.: empêcher l’enrichissement des couches défavorisées autochthones au profit des classes moyennes immigrées musulmanes.
  Je crains que votre découverte n’arrive que trop tard. Nous avons déjà acheté chez la chaine Hubo assez de peinture blanche, pour peindre à loisir le Califat préconisé à la couleur souhaîtée. Bienvenue, M. John Smit, au Califat Blanc! Vous pouvez verser vos dus en tant que dhimmi aux guichets de Krapuul!

  Je suis stupéfait par ce comment.

 13. @14 Kijk dit noem ik een reactie op niveau. Doet mij gelijk inzien hoe roestig mijn beheersing van de Franse taal is geworden. Huib, chapeau!

 14. Huib

  De hooggeblondeerde Profeet is de nagel van de doodskist van de bereidwillige, vooral zakkenvullende en op mooie baantjes en riante salarissen jagende en betuttelende “socialisten”.

  Huub als u zichzelf dan ook net als de heer Oosterhuis de grote Oranje vriend en kenner superieur en elitair genoeg acht dan kunt u ook samen met het koninklijk huis in Argentinie de situatie gaan afwachten als het hier een beetje uit de hand dreigt te lopen en dan met andere nobelen en zich belangrijk voelende verheven vaderlanders als echte helden zoals we die uit het verleden gewend zijn gaan kijken en dapper zwaaien voor de camera`s om als echte verzetsstrijders te zien in het verre veilige Argentinie hoeveel belastingbetalers de strijd zullen overleven.

  Helaas en jammer genoeg vind ik dat de heren politici die verantwoordelijk waren toendertijd voor de politieke falen en het verkeerd inschatten, en vooral omdat nu bijna alle regeringsleiders in Europa unaniem hebben uitgesproken dat de multiculterele samenleving mislukt is en op een totale misverstand berust…………………..

  (Het gaat hier natuurlijk bijna uitsluitend om de moslims die vanwege hun godsdienst die samengaat met leefregels `sharia` die niet te verenigen zijn met onze vrije democratische samenleving waar vrije meningsuiting incl. kritiek of o.a. Islam, gelijke rechten tussen man en vrouw, gelijke rechten voor homo’s, vrije keuze van religie, die niet vereenigbaar zijn in ons verfijnde westerse gedachtengoed wat we gewend waren. Dus die wederkerigheid tussen moslims en autochtonen is valse hoop. De moslims zijn wèl geïnteresseerd in thee-drinken maar niet in onze cultuur, niet in onze normen, gedoogbeleid, dialoog, Montesqieu, Voltaire, vrijheden, emancipatie, anthropocentrische waarden en andere verheven imperatieven uit de verlichting! Dus die wederkerigheid tussen moslims en autochtonen is valse hoop en geeft alleen maar teleurstelling en wrijving zoals men nu kan zien aan de tweedeling het verschrikkelijke TV programma opsporing verzocht met steeds dezelfde soort acteurs die vaak nog enger zijn als de grootste horrors bij holloween en de komst van de populisten door het politieke falen die het land onstabiel maken.)

  …….voor een onderzoekscommissie moeten komen, en dat eventuele gerechtelijke vervolging niet uitgesloten kan worden, zij zullen zich moeten verantwoorden voor de verkeerde politieke inschattingen en miskleunen waar ons nageslacht dadelijk ook nog mee opgeschepen (un putain bordel de merd).

 15. #19 Votre robot de traduction n’est pas parfait. Mais, qui d’entre nous peut lui en faire une reproche?
  C’est un des avantages du multiculturalisme, que nous nous puissions entretenir au delà des limites d’un culturalisme étroit, défini uniquement par la langue.
  J’assume sans hésitation l’éventualité d’une apparition devant une commission d’enquête. D’autant plus, que vous et moi, nous savons très bien qu’elle sera composée de nos pairs intellectuels et corrompus!
  Comme vous le dites dans notre idiome particulier, réservé aux initiés: “… un putain (de) bordel de merd(e)”, Vous vous êtes bien immergé dedans! Hihihihi! :mrgreen:

 16. @john smit 7

  de zakkenvullende baantjes/salarisjagers van tegenwoordig zijn de functiestapelaars van de PVV

  je gebruikt veel dure woorden maar het is een onsamenhangend geheel geworden waar Martin Bosma nog een puntje aan kan zuigen

  Henk en Ingrid vragen of je voortaan je taalgebruik wil aanpassen

  onze cultuur
  onze normen
  gedoogbeleid
  dialoog
  Montesqieu
  Voltaire
  vrijheden
  emancipatie
  etc.

  volgens mij zijn dat zaken waar de PVV een voor een poep (merde) aan heeft

  met de gemiddelde moslim is met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid beter een gesprek te voeren dan met jou

  zucht

 17. 19 smit die wederkerigheid tussen moslims en autochtonen is valse hoop
  Fausse espérance? C’ est toi qui le braille, c’ est moi qui le rejet. 😆

 18. Waarom is een man als Wilders in ons midden, en wie hebben hem nu eigenlijk werkelijk gemaakt, want hij is er niet zomaar natuurlijk.

  Het zijn vaak mensen die het zelf niet beseffen in een soort van cocon leven afgesloten van de buitenwereld, de geleerden zijn het er nog niet helemaal uit hoe de ziekte nu eigenlijk onstaat sommigen geleerden beweren dat er verband is met de milieu vervuiling en zware metalen.
  We noemen dit autisten, dit zijn stoornissen in de cognitieve ontwikkeling.

  Ik zal het u uitleggen ongeveer 70% van alle autisten functioneren op een verstandelijk gehandicapt niveau. Zij hebben dan dus een dubbele handicap.
  Mensen met autisme blijken (op bepaalde gebieden) wel begaafd te zijn.
  Te denken valt aangevoeligheid voor muziek, gigantisch goed legpuzzels kunnen maken of een super goed geheugen hebben voor getallenreeksen, speciale gebeurtenissen of details van situaties die ze hebben meegemaakt, of een gerichte studie volbracht hebben met succes maar in feite zijn ze geestelijk gestoord en hebben geen of weinig notie wat er om hun heen gebeurd..

  Hieruit kunnen we dus afleiden dat onder de mensen die nu keihard schreeuwen dat ze er totaal niets van snappen dat de hooggeblondeerde Profeet of andere populisten, en dadelijk misschien wel eens Hitler als paddestoelen uit de grond komen behoorlijk wat van die autisten zitten.

  Een voorbeeldje van twee uiterst merkwaardige autistische oud politici die totaal geen notie hebben wat ze nu eigenlijk wel aan het doen zijn in het volle aanzicht van het gehele Nederlandse volk. (autisme)

  a) Paul Rosenmöller

  Paul kreeg enn enorm riant salaris (gemeenschapgeld) voor een paar uur per week praten met allochtone vrouwen voor de commissie PaVEM.
  Deze commissie, waarin ook prinses Maxima zit, men deed iets met integratie van vrouwen en taalles.
  De voormalig GroenLinks-lijsttrekkert ving per dag aanwezig zijn een bedragje van 1360 euro exclusief btw. Op jaarbasis komt dat neer op 70.720 euro’.
  Een schaamteloze manier van zakken vullen van een toch al van huize uit een rijk persoon.
  Dit in schril contrast tot Mark Rutte die onbezolderd les geeft aan een VMBO school met vooral allochtone leerlingen.

  b) Wim Kok.

  Duivels dilemma
  De commissie confronteerde Kok nadrukkelijk met zijn uitspraken als politicus uit 1997 waarin hij zich verzette tegen “exhibistionistische of Exorbitante” stijging van salarissen. Kok sprak van een ‘duivels dilemma’. ‘Je kunt wel zeggen: ik doe er niet aan mee, maar dan verandert er ook niks. Dan gebeurt het toch, maar dan zonder mij’ dan een poosje daarna ging hij uit de politiek.
  . Na enkele maanden in de anonimiteit geleefd te hebben, aanvaardde Kok in 2003 enkele commissariaten, bij de ING Groep, TPG Post, Shell en de KLM met enorme ruime bonussen.

  Het is best wel triest te zien dat deze mensen zelf niet zien dat ze gewoon niet sporen, ook zien dit soort van zieke mensen niet dat ze mensen als Verdonk en Wilders zelf gecreëerd hebben het zijn gewoon hun eigen zelfverwekte lelijke kinderen.

  Ze snappen het gewoon niet of eigenlijk helemaal niets beter gezegd, en daarom zien we nu allemaal van die rare situaties.

 19. Je moet toch wel een ontzettend domme zak patat zijn om te geloven dat Paul Rosenmöller Wilders heeft gemaakt. 😀

  Tegen dat soort lulkoek kun je gewoon niet oplullen.

 20. John S:
  “Het gaat hier natuurlijk bijna uitsluitend om de moslims die vanwege hun godsdienst die samengaat met leefregels `sharia` die niet te verenigen zijn met onze vrije democratische samenleving waar vrije meningsuiting incl. kritiek of o.a. Islam, gelijke rechten tussen man en vrouw, gelijke rechten voor homo’s, vrije keuze van religie, die niet vereenigbaar zijn in ons verfijnde westerse gedachtengoed wat we gewend waren”

  Zo’n Martin Bosma betreurt de Verlichting en zou het liefst terug willen naar feodale tijden.
  Misschien dat er tussen de miljoen moslims een aantal rondloopt dat niet goed geassimileerd is en vasthoudt aan gewoonten uit het thuisland (zoals Nederlanders in Australië of Amerika die de tuin vol hebben staan met molentjes en klompjes), persoonlijk heb ik meer problemen met die anderhalf miljoen medelanders die denken dat zij de meerderheid vertegenwoordigen/zijn, schijt hebben aan democratie en grondrechten, en met die meerderheid mij en anderen met bot gebral de wil op willen leggen.
  Vaak genoeg heb ik onderhand van zo’n landgenoot mogen horen dat ik dan maar op moet krassen ‘naar Iran of Noord-Korea’ nu zij ‘het voor het zeggen hebben’.
  En het trieste is, dat ze door die gedoogconstructie de regeringspartijen gegijzeld hebben en dat ze met dat ‘voor het zeggen hebben’ nog voor een groot deel gelijk hebben ook…

 21. jvdheuvel

  Dat ik dom ben volgens u is niet prettig voor mij helaas.

  Maar dit is niets vergeleken bij de absurde politiek die hier de laatste decennia gevoerd is en die er toe geleid hebben dat we nu getuigen zijn van werkelijke vreemde omstandigheden.
  Nu bijna alle regeringsleiders in Europa hebben uitgesproken dat de multiculterele samenleving jammerlijk is mislukt. Multicultureel is een politiek-correcte term. Het gaat bijna uitsluitend om de moslims die vanwege hun godsdienst die samengaat met leefregels (sharia) die niet te verenigen zijn met onze vrije democratische samenleving waar vrije meningsuiting (incl. kritiek of o.a. Islam), gelijke rechten tussen man en vrouw, gelijke rechten voor homo’s, vrije keuze van religie. Het feit dat men eerder heeft gezegd dat religies elkaars gelijke zijn was een pijnlijke fout en maakt het nog niet waar. Dat eerst Pim Fortuyn en nu Geert Wilders en veel wetenschappers, Arabisten en ex-moslims waarschuwen voor de donkere en gevaarlijke kanten van deze ideologie voor onze vrijheid en hoogontwikkelde samenleving is een streep door een door de socialisten gewenste roze, niet realistische wereldbeeld van een islamitisch-socialistisch Europa. De uitspraken van de heer Oosterhuis kunnen zeer schadelijk zijn voor de positie van het staatshoofd en imago van het koningshuis en derhalve zeer onverstandig. Alle kiezers van de PVV komen van andere partijen en worden beledigd en geschoffeerd door de andere partijen en nu zelfs door hun koningin terwijl men niets liever wil dan een goede, eerlijke en veilige samenleving voor iedereen van goede wil?

 22. @Piet

  Dat de multiculterele samenleving jammerlijk is mislukt is niet de schuld van Wilders, en ook niet van de moslims en allochtonen en de tokkies, natuurlijk niet.

  Zoek de schuld bij een onbezonnen en roekeloze en vooral domme politiek die geen kritiek tolereerde, het is gewoon verschrikkelijk om te horen van bijna alle regeringsleiders in Europa dat het jammerlijk mislukt is wat men op het oog had.

  Ik heb al politieke beleidmakers uit het verleden stilletjes zien wegtrekken naar rustigere uithoeken in Nederland met hun kinderen, veilig weg uit de steeds maar criminelere wordende randstad, waar 1800 bendes al maar gevaarlijker en harder beginnen te worden, weg uit de wereld waarvoor ze zelf hebben lopen te schreeuwen.

  Nederland heeft iets op zich genomen wat ze niet aankunnen, net zoals het westen ook die oorlogen in Irak en Afghanistan niet aan kunnen, domweg omdat ze er niets van snappen al suggereren ze dat wel en negeren door hoogmoed alle kritiek zelfs van hoogleraren en arabisten en liegen keihard voor de camera dat alles onder controle is..

  Al met al een droef resultaat vooral voor onze kinderen autochtoon en allochtoon en ook de moslim van goede wil natuurlijk, en die kinderen die dan uiteindelijk opgescheept gaan worden tot in de verre toekomst met de uiteindelijke kosten en misstanden.

 23. john smit 7 Schreef:

  de absurde politiek die hier de laatste decennia gevoerd is

  Ik geloof niet dat je goed in de gaten hebt hoe totally crazy de politiek is die tegenwoordig wordt gevoerd.

  Maar blijf hier vooral lezen dan leer je het vanzelf.

 24. jvdheuvel

  Wat bedoelt u eigenlijk, kunt u dat bewoorden en formuleren zodat zelfs zo`n domme zak patat (zoals u mij gemakkelijk veroordeeld hebt) als ik dat kan begrijpen? 🙁

 25. @John Smit 7

  kennelijk is het de bedoeling dat de PVV gaat bepalen wie “van goede wil” is en wie er dus recht heeft om volwaardig te participeren in een “goede, eerlijke en veilige samenleving”

  een samenleving zou toch goed, eerlijk en veilig voor iedereen moeten zijn?

  dat riekt naar discriminatie (dat is trouwens strafbaar maar dat weet niet iedere PVVer)

  het lezen van de Koran zou verhelderend voor je werken, het lukraak rondstrooien van termen als “sharia” werkt misschien wel bij achteloze lieden, ik trap er niet in
  vooroordelen zijn vaak een teken van een bekrompen geest

  het is eenvoudig om iedere katholiek weg te zetten als een pedoseksueel en als gevolg daarvan is het CDA een criminele organisatie, lekker kort door de bocht
  ik kan ongetwijfeld menig koorknaap ten tonele voeren die waarschuwt voor de “donkere en gevaarlijke kanten” van de katholieke kerk

  Pim Fortuyn was er trouwens niet vies van om Marokkaanse jongens aan zijn klabanus te rijgen, Geert naait moslims weer op een andere manier

  verder ben je niet consequent in het duiden van de Islam, de ene keer noem je het een godsdienst, dan weer een ideologie
  het lijkt er op dat je doctrine van de blonde Führer nog niet volledig hebt geabsorbeerd, wie weet is er nog hoop voor je

  Nederland is altijd een pluriforme samenleving geweest, dat is eigenlijk hetzelfde als “multicultureel” maar dat woord heeft zo’n nare bijsmaak gekregen door de rechtse kerk
  de beweerde Joods-Christelijke eenheidsworst is geschiedvervalsing

  wat voor argumenten kan een verstandig mens aandragen voor een monarchie?
  dat rare monarchistische sausje van je is onverklaarbaar
  van Duitschen bloed, een slimme Argentijnse, een domme Nederlander, nog wat andere nationaliteiten, het stikt van de de dubbele paspoorten, foei foei foei in de beleving van de monoculturele door andere partijen geschoffeerde en beledigde PVV stemmer!

  zoals gezegd zijn vooroordelen vaak een teken van een bekrompen geest

  iedere dag blijkt maar weer dat de “vooroordelen” over achterlijke PVV stemmers door de feiten worden gedragen, van vooroordelen is derhalve geen sprake

  veel succes met je verdere leven

 26. john smit 7 Schreef:

  Wat bedoelt u eigenlijk, kunt u dat bewoorden en formuleren

  Zoals jij je antwoorden overal vandaan copy/paste bedoel je? 😛

  Ik neem maar iets willekeurigs:

  Door: Zokandiewelweerhe, 22 feb 2011 14:55

  Nu bijna alle regeringsleiders in Europa hebben uitgesproken dat de multiculterele samenleving jammerlijk is mislukt. Multicultureel is een politiek-correcte term. Het gaat bijna uitsluitend om de moslims die vanwege hun godsdienst die samengaat met leefregels (sharia) die niet te verenigen zijn met onze vrije democratische samenleving waar vrije meningsuiting (incl. kritiek of o.a. Islam), gelijke rechten tussen man en vrouw, gelijke rechten voor homo’s, vrije keuze van religie. Het feit dat men eerder heeft gezegd dat religies elkaars gelijke zijn was een pijnlijke fout en maakt het nog niet waar. Dat eerst Pim Fortuyn en nu Geert Wilders en veel wetenschappers, Arabisten en ex-moslims waarschuwen voor de donkere en gevaarlijke kanten van deze ideologie voor onze vrijheid en hoogontwikkelde samenleving is een streep door een door de socialisten gewenste roze, niet realistische wereldbeeld van een islamitisch-socialistisch Europa. De uitspraken van de heer Oosterhuis kunnen zeer schadelijk zijn voor de positie van het staatshoofd en imago van het koningshuis en derhalve zeer onverstandig. Alle kiezers van de PVV komen van andere partijen en worden beledigd en geschoffeerd door de andere partijen en nu zelfs door hun koningin terwijl men niets liever wil dan een goede, eerlijke en veilige samenleving voor iedereen van goede wil?

  http://www.depers.nl/binnenland/547090/Oosterhuis-beetje-dom.html

  Klinkt bekend. 🙂

 27. DarkSkywise

  Als je het precies weten wilt heb ik nog meer ~nick~ 😮 namen, dat doet niets af van het feit dat ik duidelijk mijn mening wil ventileren hoe ik over de situatie denk. 🙁

 28. Teksten elders knippen en hier plakken is tegen de regels. En je schuurt al langs allerlei regels en de regels zijn er niet voor niets.

  Regels zijn regels. Dat moet jou toch aanspreken?

  Dus hou je nu maar aan de regels anders einde oefening hier voor jou.

 29. john smit 7 Schreef:

  Nu bijna alle regeringsleiders in Europa hebben uitgesproken dat de multiculterele samenleving jammerlijk is mislukt.

  Dat zijn de woorden van extreem rechts. Er is niks `jammerlijk’ mislukt op multicultureel gebied, geen enkele EU regeringsleider heeft dat gezegd, hooguit dat een door hen en ons allemaal graag geziene melting pot van culturen helaas faalt door toenemend populisme van fascistoïde elementen die teruggrijpen naar primitieve afweermechanismen uit de tijd van Hitler, Franco & Mussolini. Waar, gelet op de laatste, de neofascist Berlusconi, maar ook Wilders scherp worden veroordeeld door weldenkend Europa.
  Als Nederlander schaam je je immers kapot om je Europese vrienden uit te moeten leggen hoe een xenofobisch en paranoïde volksmenner hier wordt gedoogd in een coalitie van gristendemokraten en renteliberalen?
  Zelfs in België legt men een `cordon sanitaire’ om het racistische VLB. Antwerpen bijvoorbeeld is vergeleken bij Rotterdam een oase van tolerantie tussen Vlamingen, Joden, Marrokanen en Afrikanen, iedereen daar heeft er belang bij om het zo te houden en tracht dat ook te doen in goed overleg.

  Wat thans in Nederland groeit aan tweedrachtzaaierij doet me sterk denken aan hoe het begon in Noord-Ierland, Wilders bralt als de protestantse dominee Paisley die meende dat katholicisme `een vloek was die moest worden bestreden’.
  We weten allemaal hoe het in Ulster is gegaan sinds `Bloody Sunday’ in `72. Hoe in reactie daarop de IRA als verzetsgroep ontstond. Is dat wat we willen in Nederland? Ik vrees het ergste als de pévévé niet wordt gestuit in zijn satanische opmars.

 30. john smit 7 Schreef:

  Als je het precies weten wilt heb ik nog meer ~nick~ 😮 name

  Zal best wel, maar sinds wanneer werk jij bij de NOS?

  Duivels dilemma

  De commissie confronteerde Kok nadrukkelijk met zijn uitspraken als politicus uit 1997 waarin hij zich verzette tegen “exhibistionistische” stijging van salarissen. Kok sprak van een ‘duivels dilemma’. ‘Je kunt wel zeggen: ik doe er niet aan mee, maar dan verandert er ook niks. Dan gebeurt het toch, maar dan zonder mij’.

  http://nos.nl/artikel/132614-oudpremier-kok-verdedigt-bonussen-ing.html

  Etcetera, etcetera.

 31. Hoe wou je het dan noemen? Opnieuw exact dezelfde briljante visie ventileren? Dat soort dingen willen we niet. Als je hier komt trollen dan is het de bedoeling dat je dat doet in eigen woorden die uniek zijn voor onze site.

 32. Duivels dilemma 😈

  Dus als anderen op abominabele manieren hun zakken vullen blijft er uiteindelijk niets anders over om het zelf ook maar te doen met een pensioen van 120.000 Euro per jaar, terwijl het gehele Nederlandse volk er met de pet niet bij kan ❗ 😈 .

 33. #42 en #43, dat was nu precies wat ik tegen jou wilde zeggen. Lees even onderwerp hier en blijf daar bij svp. Ook #40 heeft daar niets mee te maken.

  Voor de anderen, svp de trollen niet voederen, laat ze maar op de eigen kluiven kauwen.

 34. Keira jij ook al tegen mij?

  Ik vind hier een vrienden clubje worden die samenspannen, ik kap er voorlopig eventjes mee ik ben nu bezig met helemaal niets en dat is eventjes zonde van mijn tijd en het is 😆 off topic.

 35. john smit 7 Schreef:

  Keira jij ook al tegen mij? .

  Niet om te voederen maar karakteristiek voor PVV-trollen is dat ze menen dat iedereen die commentaar op ze heeft altijd `téugen’ hunnie is. 😀

 36. Abdul Alhazred

  Ben ik PVV`er?……… Nee dat ben ik dus niet, zomaar zet je mij in een hokje maar dat gaan ze ook met mensen zoals jij doen als je zomaar wat zegt.
  Ik heb Wilders ergens een gekke vent genoemd maar jij schijnt mij beter te kennen dan ik zelf ik wordt moe van dit goedkope off topic zeik praatjes van een vrienden clubje, met dat kwetsen (leugen), beledigen, zuigen, piepen, klagen, jammerenen.

  Bovendien als er 10 miljoen moslims vertrekken is dat van mij geen probleem, vroeg of laat moeten ze er toch uit vooral 😡 degenen die niet van het westen houden, kijk maar eens wat er in Spanje is gebeurd 500 jaar geleden vroeg of laat dan houd het een keer op. 😯

 37. Hier geld ONZE grondwet.

  Moslims komen massaal deze kant op, en proberen ons de sharia op te dringen. Dat nooit. Hier komt geen moslimwet. De pvv zal verhinderen, dat hier ooit een vrouw wettelijk gezien onder een man zal staan. De pvv zal verhinderen, dat hier ooit een homo ter dood word gebracht in naam van allah. Nimmer zal hier een verkrachtte vrouw worden gestenigd. Nimmer zal hier een afvallige gedood worden door de staat.

  Wie zich niet fijn voelt bij onze grondwet, hoeft hier niet heen te komen, en kan ook weer gaan. Alternatief is, onze grondwet accepteren, en de sharia NIET WILLEN invoeren.

  Gedachtepolitie? Men mag denken wat men wil: wil je de sharia ? prima. Ga naar een land waar de sharia heerst. Wil je de sharia hier invoeren? Over de lijken van de pvvstemmers.

  Vergelijk de sharia (dood aan de homos, dood aan de afvalligen), met de kkk (dood aan de negers).

  Wij willen hier geen kkk wet. Kkk-leden die van elders hierheen komen, moeten zich aan onze wet houden, en niet langer denken aan het doden van negers, en kunnen ze dat niet opbrengen, dan mogen ze weer teruggaan. Hoe dan ook zal hier nooit gelden de wet ‘dood aan de negers’.

  En precies zo is het met de islam. Iedereen is welkom. Zolang men dit beseft: hier gelden ONZE wetten, en niet de islamwetten. En wij (de pvv stemmers althans) zullen nimmer toestaan dat de islamwetten hier voor iedereen gaan gelden. Wij zijn namelijk een vrij land. En dat willen wij zo houden.

  Gedachte- en kledingpolitie vind je in moslimlanden.

  Als hier 1 miljoen kkk leden ons land zouden binnenwandelen zouden wji ook zeggen: luister eens, alles goed en aardig, maar dat ‘negers doodmaken’ doen wij hier niet, gaan wij ook niet doen, en als we een kkk-lid horen beweren dat dat ie ‘negers doodmaken’ tot wet wil verheffen, schoppen we hem met pek en veren overgoten het land uit.

  waarom zou dat anders zijn met de islam? Als hier 1 miljoen moslims ons land inwandelen, waarom zegt dan ineens alleen de pvv: luister eens, alles goed en aardig, maar vrouwen stenigen omdat ze verkracht zijn, dat doen wij hier niet. Afvalligen vermoorden, dat doen wij niet. Met terreur dreigen, dat doen wij niet. Homos discrimineren, dat doen wij hier niet. En als een moslim hier dereglijke islamwetten toch probeert in te voeren, is ie simpelweg niet langer welkom.

  Het staat moslims ook vrij om afstand te nemen van hun geloof, of tenminste dat gedeelte, wat oproept tot geweld en discriminatie. In dat geval zijn ze meer dan welkom. Zoals Wilders ook keer op keer zegt:

  Wie onze wetten respecteert, is welkom. Wie oproept tot geweld, of onze wetten wil vervangen door wetten die geweld legitimeren en discrimineren, is hier NIET welkom.

  Zal ik eens tien walgelijke Mohammed-statements bijeenzoeken? Dan kunnen we kijken wie er de ware fascist is…

  o, o, wat meet links met twee maten… het is gewoon pijnlijk om te zien. Wilders mag de islam niet ‘beledigen’, hoewel de islam wel geweld predikt. Vervolgens mag links op deze he-le-maal los gaan tegen de pvv.

  Alleen de titel al ‘de tien walgelijkste Wilders-statements’ is een belediging voor honderduizenden pvv-stemmers. Hier word 24/7 pvv gebashed. De pot verwijt de ketel, dat ie zwart ziet. Wilders mag de islam niet beledigen. Neeeee! ‘groepsbelediging!’ word er dan heel wijs geroepen. Maar de pvv beledigen? tuurlijk! dat mag! altijd maar weer die dubbele maten heh? gaat dat nou nooit vervelen?

 38. http://www.mrwonkish.nl/100-ongepaste-uitspraken-van-wilders
  Zijn overigens allemaal uit hun verband gerukte propagandapraatjes van links.

  Als men interesse heeft, kan ik ze stuk voor stuk debunken.

  Ik doe er vast eentje:
  13) Interviewer: Meent u bijvoorbeeld, dat het feit dat steden als Amsterdam, Rotterdam en Den
  Haag, spoedig als het niet nu al het geval is, in de meerderheid niet-blank zijn, onacceptabel is voor Nederland? Wilders: Natuurlijk is dat onacceptabel.

  Geert Wilders, BBC-Hardtalk interview, 22 maart 2006

  Goh, net of ie tegen zwarten is. Maar wie het interview ziet, ziet iets anders. De vraagsteller stelt gewoon suggestieve vragen. Wilders gaat DIRECT ERNA eropin, wat ie dan bedoelt met ‘natuurlijk is dat onacceptabel – dat niet westerse allochtonen (moslims) hier de boel in razend tempo overnemen. Wilders heeft het niet over ‘blank’ of ‘zwart’. Dat zijn de woorden van de interviewer. Stukje wegknippen, en hopla, net of ie een racist is. LEUGENS.

  Vergelijk de suggestieve vraag van de interviewer met deze vraag aan een Indonesier:
  ‘Hoe zou u het vinden als binnenkort Indonesie voor meer dan 50 procent uit blanken zou bestaan?’
  ‘Niet leuk hoor!’

  Is die man dan ineens een racist? Heh?

  En zo kan je ELKE ‘racistische’ opmerking van Wilders STUK VOOR STUK debunken: het is gewoon gelogen, uit zijn verband gerukt, zijn niet zijn eigen woorden, uit de context gehaald, verdraaid, herkauwt, en zo negatief mogelijk uitgelegd. Keer op keer op keer op keer.

  Linkse propaganda is het, vol haat en leugens of halve waarheden. Wie zijn ‘kennis’ over de pvv van dergelijke sites haalt, weet nog niets, integendeel, krijgt een vals, slecht beeld van Wilders voorgeschoteld, dat geen basis heeft in de werkelijkheid.

  Waarom hanteert links deze strategie van demoniseren, liegen, en verdraaien? Wie beweert dat Wilders iets tegen zwarten heeft liegt gewoon dat ie barst. Het is 100 procent: leugenachtige haatzaaierij.

 39. Oh ja dat interview. Stephen Sackur noemde Wilders een racist. Het enige weerwoord Wilders had was in een flauw zeik stemmetje een paar keer “How dare you?” vragen. Overigens, het was kompleet duidelijk dat het tijdens dat interview over Moslims ging en niet zoals jij hier impliceerd huidskleur. Ik heb Wilders nooit zo ongemakkelijk gezien als tijdens dat interview. Die Sackur was ook een paar maten te groot voor Wilders. En dan ook nog al die kritische vragen… is hij niet gewend hé.

 40. Bas Koning Schreef:

  hanteert links deze strategie van demoniseren, liegen, en verdraaien

  Je sneue conclusie werkt hier niet. Je stukje is wederom onsamenhangend Telegraafgebral. En je hoeft niet zo hysterisch te schuimbekken hoor met je kopletters. 🙂

 41. John S.,
  Waarom staat er eigenlijk ‘@piet’ bij je post #28?
  Ik zie geen enkele reactie op mijn #26, alleen een herhaling van eerdere uitspraken.

  Ik heb het idee dat de ‘discussie’ alweer over is, kom een beetje als mosterd na de maaltijd, wou ’t toch even kwijt….

 42. Bas Koning Schreef:

  Moslims komen massaal deze kant op,

  Moet je ophouden met je droom over etnische zuivering van Nederland hier propageren. Dit website is hier niet voor bedoeld.

 43. @Bas Koning, de Derde Reich is reeds in as opgegaan en kan niet herleven. Ik begrijp je treurnis, doch denk ik niet dat de gezonde Nederlanders zich zullen laten beïnvloeden door je ziekelijke HAAT.

  Mijn boodschap voor je: “Raus neo-nazi!”

 44. john smit 7 Schreef:

  @Piotr
  Ik werk voor mezelf (ça me fait plaisir)!
  Wat jij onzin noemt Piotr is voor een andere zin het is maar hoe je het bekijkt natuurlijk (c’est quand même pas mal) .
  Om dadelijk miljoenen moslims Europa uit te werken zoals er al geruchten gaan zal zeker niet bij iedereen in goede aarde gaan vallen.
  Dit zou tegen het zere been trappen van de elite en de nobelen ijverig geholpen door de bereidwillige zakkenvullende en op mooie baantjes en riante salarissen jagende en betuttelende “socialisten”.
  Zij (de politiek) streven al decennia lang om een moslim middenklasse te creëren om dadelijk de minder kansrijke en vooral lastige autochtone onderklasse (de minder hoog geschoolden) met de wrede Sharia in toom te houden en te knechten, en de geemancipeerde vrouw weer op een niveau van een mak geitje te brengen.
  De bevolking van Amsterdam verheugd zich er al op om de Sharia bij wijze van proef toe te passen op de gewone man/vrouw daar het Christendom steeds meer aan respect begint te verliezen.
  De nobelen en de elite en ook de voorname en regenteske Salon Socialisten (deSS) zullen kost wat kost hun plannen voor een Blank Kalifaat in Europa doorzetten en niet zomaar miljoenen van hun ingezette handlangers zomaar laten vertrekken.
  http://www.youtube.com/watch?v=THrltK9cGo8

  Leuk stukje paranoia .. en waar heb je dat vandaan , zeker uit “De gezamenlijke protocollen der ouden van Grachtengordel ende Mekka “

 45. Dat slechts 3% v.d. inwoners v.d. EU moslim is, is natuurlijk negeren van het feit dat een groot deel van oost-Europa en zuid-Europa zeer weinig moslims telt. Portugal heeft bijvoorbeeld minder dan 1% moslims.

  Kijk je alleen naar landen om ons heen: Nederland, Belgie, UK, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Zweden, dan ligt het cijfer tussen de 4 en 10%.

  Volgens onderzoek van Pew Forum, die nadrukkelijk een voorzichtige voorspelling doet, zal het aantal moslims met een derde toenemen de komende 18 jaar. Nederland, de UK en Zwitserland zullen dan ongeveer 8% moslims tellen, en Frankrijk, Zweden en Belgie alle 3 ongeveer 10%. Dat is ruwweg een viervoudiging sinds 1990.

 46. #64
  Wat is je punt?
  7% van de Europeanen is van allochtoonse afkomst.
  In Luxemburg is dat percentage 40%. In Nederland 21%
  Luxemburg is het rijkste land van Europa, Nederland het op 1 na rijkste.
  Toch schijnen juist de allochtonen en vooral die van niet westers rs of afkomst de oorzaak er van te zijn dat we ver onder de armoede grens leven, althans volgens de Wilderiaanse religie.

 47. Een herhaling van een oud stukje van bijna twee jaar terug:

  Miljoenenpoker

  “Ik wil aandacht, aandacht, aandacht. Édes (snoepje), wat doe je? Dat is lief, maar nu heb ik het even niet over mijn andere ikje, mijn pikje. Help me even. Ik heb gewonnen in de Europese verkiezingen, maar ik moet het initiatief blijven behouden.”

  “Wat wil je, mijn mézimozi (honingachtige Mozartje)? Je won, iedereen heeft schrik van jou. Jij wordt de volgende president van Nederland.”

  “Premier, édes, in Nederland hebben we een koningin. Nederland is archaïscher dan Hongarije. Wat ik zeggen wilde: ik heb keihard gewerkt en ben daarvoor terecht beloond. Maar nu komt die vreselijke vrouw weer.”

  “Wie, Fleur?”

  “Nee, ik heb het niet over onze bloem, maar over Rita.”

  “Rita, ken ik die? Je doet toch niks met vreemde vrouwen, hè?”

  “Je weet wel, die wat forse vrouw, die voortdurend glimlachend stupiditeiten uit haar mouw schudt en die vorig jaar hoog in de polls stond. Ik heb dus de verkiezingen gewonnen. En nu wil zij weer een graantje meepikken. Zij wil meeliften op mijn populariteit. Ze beweert echter dat er gematigde moslims bestaan, dat is gevaarlijk.”

  “O, die Rita, hartstikke vergeten. De koran is een terroristisch boek, dat bedoel je. Het was toch geweldig van je om de koran te reduceren tot een een Donald Duck, als je alle haatzaaiende passages schrapt. Je bent genialer dan Ernö Rubik.

  “Goed was dat hè.”

  “Ja, je hebt de meeste Nederlanders in hypnose. Zij geloven in wat je zegt. Je bent de Jomanda van de politiek. Als je zegt dat je de koran wil verbieden in Nederland, dan kan dat ondanks anderhalf miljard moslims die het als een heilig boek beschouwen. Je kunt het zeggen. Zeg het gewoon nog eens.”

  “Nee, ik moet wat nieuws brengen. Hetzelfde natuurlijk, maar anders. Ik denk aan iets over hun criminele inborst.”

  “Duizenden moslims zijn crimineel!”

  “Duizenden is niet genoeg. Impact moet het hebben. Ik zeg gewoon: miljoenen moeten weg.”

  “Maak er tientallen miljoenen van. Jij kunt het. De linkse kerk zal je uitlachen. Maar dat moet je hebben. De ware gelovigen in jou zullen het accepteren.”

 48. #65
  Het CPB voorspelt eveneens dat in 2030 het aantal niet-westerse allochtonen is gegroeid met 1/3. Het aantal niet-westerse allochtonen zal groeien van 1,9 miljoen in 2011 naar 3,3 miljoen in 2060. Dat is bijna 20% v.d. bevolking.

  @#66 .
  Als het geen punt is hoeveel allochtonen of moslims in ons land of west-Europa wonen, waarom dan schrijven dat het aantal wel meevalt, zoals jvdheuvel dat deed?

  Waarom schrijven dat 7% van de Europeanen van allochtoonse afkomst is, maar niet vermelden dat je dan ook landen telt waar nauwelijks immigratie is?

  Waarom de cijfers verdoezelen als daar de discussie over gaat?

  Als je alleen kijkt naar west-Europa, waar immigratie problematisch begint te worden, dan zijn de cijfers van 1ste generatie allochtonen veel hoger: Duitsland 12%, Belgie 13%, Frankrijk, Nederland en UK 11%, Oostenrijk 15%, etc…..En dan hebben we het nog niet eens over 2de generatie allochtonen die ook niet altijd succesvol integreren.

  Luxemburg is van heel andere orde omdat veel mensen naar dat land zijn verhuisd vanwege de belastingen of om te werken in de banksector. Het bankgeheim en de financiele sector zijn de belangrijkste motor van de economie. Vandaar de rijkdom. Voor het grootste deel zijn de allochtonen in dat land Fransen, Portugezen, Belgen, Italianen en Duitsers. Ongeveer 2% is moslim.

  Nederland is inderdaad welvarend. Maar dat betekent niet dat er geen economische/sociale kosten zijn aan immigratie van niet-westerse immigranten. Zelfs de progressieve Ien Dales zei ooit: “het is moeilijk soep maken als iemand er steeds koud water bij gooit”. M.a.w., de integratie liep moeilijk omdat er voortdurend weer opnieuw niet-westerse immigraten naar Nederland kwamen.

  Wilders mag dan bot overdrijven, maar hij heeft dus wel een punt m.b.t. immigratie. De vraag mag namelijk best gesteld worden hoeveel immigratie we willen/nodig hebben en hoeveel dat mag kosten? In ieder geval blijkt immigratie op zich geen verhoging te geven van de economische welvaart wanneer het vooral gaat om socio-economisch zwakke immigranten met een laag arbeidsparticipatie, een laag onderwijs niveau en die cultureel te zeer afstaan van het land waar ze gaan wonen.

 49. #68 @EddieValiant
  Wilders mag dan bot overdrijven, maar hij heeft dus wel een punt m.b.t. immigratie… In ieder geval blijkt immigratie op zich geen verhoging te geven van de economische welvaart wanneer het vooral gaat om een cultureel te zeer afstaan van het land waar ze gaan wonen.

  Exactly! Mensen die hoofddoeken dragen en halal vlees eten staan zover van ons vandaan, die zullen altijd onrendabele blijven. Vandaar ook het verbod op ritueel slachten en de kopvodden tax – de vervuiler betaald. Zeer goeie oplossing voor het probleem, goed gezien van Blonde Dolly!
  *proest*

 50. #68. “Wilders mag dan bot overdrijven, maar hij heeft dus wel een punt m.b.t. immigratie. De vraag mag namelijk best gesteld worden hoeveel immigratie we willen/nodig hebben en hoeveel dat mag kosten?”

  Jij mag van mij vragen wat je wilt, maar toen ik vanavond weer eens iemand zijn lulkoek over buitenlanders hoorde zwammen (mensen die trouwens zelf nooit in het buitenland zijn geweest), dacht ik… waarom kunnen die mensen niet gewoon eens toegeven dat ze gewoon een hekel aan de ‘ander’ hebben? Ik had vanavond ook een discussie met iemand uit Brazilie, dat ze op het vliegveld in Spanje een bejaarde vrouw, die gewoon haar dochter wilde bezoeken, drie dagen vast hadden gehouden, omdat zij wel eens illegaal in Spanje zou kunnen verblijven. Het meest positieve verhaal dat ik hoorde was dat de banco Santander misschien uit Brazilie gekickt zou worden, ik hoop dat die hele kut-xenofobie hier in Europa eens flink op gaat breken. Mag je nagaan wat het Europa gaat kosten als allemaal die banken, bedrijven en toeristen eruit gekickt worden, want buiten Europa komt er echt wel een moment dat ze die boerenlullenxenofobie hier echt wel eens moe gaan worden… je hebt het niet meer een paar zielige derde wereld landen te maken, waarvan je de onderdanen te kakken zet.

 51. #68

  1. De Joden werden (eeuwenlang zelfs) vervolgd om hun ras, geloof en etniciteit.
  Wat bedoel jij, samen met je geestelijk leider Wilders met “niet-westers”?
  Want die horen hier niet, toch?
  Kun jij het niet westers ras beschrijven wat zo gruwelijk huishoudt in de Nederlandse samenleving doordat ze net als destijds de Joden slechts er op uit zijn ons hardwerkende Nederlanders uit te buiten en te parasiteren? Mensen die weigeren hun cultuur en hun verderfelijke ideologie op te geven, net als de Joden dat ook niet wilden?
  Want we weten allemaal hoe slecht die mensen zijn, juist omdat ze hun eigen idelogie willen behouden.

  De vraag mag namelijk best gesteld worden hoeveel immigratie we willen/nodig hebben en hoeveel dat mag kosten? In ieder geval blijkt immigratie op zich geen verhoging te geven van de economische welvaart wanneer het vooral gaat om socio-economisch zwakke immigranten met een laag arbeidsparticipatie, een laag onderwijs niveau en die cultureel te zeer afstaan van het land waar ze gaan wonen.

  Eddie, waarom moeten die mensen de cultuur overnemen van jou en je Grote Leider Wilders. Jij weet heel goed dat Hij een dikke leugenaar is.
  Eddie, kun je me vertellen waarom jullie met z’n tweetjes vinden dat jullie “cultuur” beter is dan die van mensen uit “niet-weserse” landen, terwijl wij die wél een beetje zelfstandig nadenken het juist leuk vinden dat we andere culturen om ons heen zien. Jullie vinden jezelf en jullie kleinzielige monoculturele opvattingen beter dan dat van ons?
  Natuurlijk weet ik wel dat jij geleerd hebt van je meester dat wat jij en hij niet leuk vinden, maar door anderen geaccepteerd moeten worden, door het ook maar niet leuk te vinden en anders zijn ze hartstikke fout. Toch?

  Eddie, jij en ik kosten de hardwerkende Nederlander de eerste en laatste 20 jaar van ons leven, afhankelijk van opleiding, gezondheid en milieu zo’n € 10.000,- tot € 20.000,- per jaar. Geld wat wij niet hoeven uit te geven aan immigranten. Dat heeft men in andere landen al gedaan.
  Die immigranten kosten net zo veel als ze hier zijn als jij en ik, maar de montage- en inrijdkosten zij n er dus dan al af.
  Eddei, hoeveel kost jij per jaar? Hoeveel van mijn belastinggeld gaat naar jou toe? Hoeveel heb ik inmiddels al voor jou betaald?
  Ontvang je huursubsidie of HRA? Heb je een opleding gehad? Hebben je ouders kinderbijslag ontvangen? Rijd jij op wegen waar ik nooit kom? Kom jij wel eens in musea? Vast wel. Allemaal van mijn centen Eddie.
  Eddie, ik wil je een voorstel doen.
  Als jij mij al die centen even terugbetaald wat je mij hebt gekost, ga ik samen met jou een actie beginnen, die moet voorkomen dat er in winkels nog steeds immigranten én aan het werk zijn én ook nog eens allerlei dingen kopen. Ik weet zeker dat de winkels bij jou in de buurt dolblij zullen zijn dat ze af zijn van dat luie personeel en steeds maar weer nieuwe voorraden moeten inslaan omdat die miljoenen buitenlanders steeds maar weer de winkel leeg kopen. Dat kost die arme winkeliers namelijk jaarlijks miljarden en miljarden
  Gemiddeld geven we per persoon namelijk € 5000,- uit, vrouwen en kinderen inbegrepen. Er wordt hooguit 10% verdiend op de rommel die de winkeliers je proberen te slijten. Omdat we met 3 miljoen allochtonen zitten kosten die gasten dus jaarlijks in totaal € 13.500.000.000,- en dat terwijl ze maar een onnozele € 1.500.000.000,- (anderhalf miljard) opleveren tegen een kostprijs van twaalf miljard. (€ 12.00.000.000,-)
  Deal?

 52. @68 “Het CPB voorspelt eveneens dat in 2030 het aantal niet-westerse allochtonen is gegroeid met 1/3.”

  “Niet-westerse allochtonen” is iets anders dan “moslims”.

 53. #73
  Moslims zijn geen ras. Niet westerse allochtonen hebben wel degelijk niet westerse raskenmerken.
  Joden hebben wel een ras, maar dat is niet altijd duidelijk. Deze persoon (http://is.gd/VglRSS ) is duidelijk iemand van een ander ras want overduidelijk niet westers, maar is geen moslim en mag dus blijven, temeer omdat hij van mening is, samen met Wilders, dat niet-westerse mensen hier niet horen.

 54. #75
  Ik kan er nog steeds geen touw aan vastknopen. Ik ben “jood” omdat m’n moeder joodse was.
  Echter m’n moeder was Christelijk opgevoed.
  Haar “joods-zijn” had alleen betrekking op m’n oma. M’n opa was Christen. M’n overgrootouders waren echter wel van beide kanten Joods. Het idiote doet zich voor dat onze kinderen niet meer Joods zijn, maar de kinderen én kleinkinderen van m’n zusters dat nog steeds wel zijn, terwijl die van m’n broers dat niet zijn.
  Maar allemaal (een stuk of 50, ben de tel kwijt ) zijn we atheïsten of agnosten.
  Ik kan me nog herinneren dat rond ’85 tijdens een hongersnood in Afrika mensen uit o.a. Ethiopië geholpen werden door ongeveer de hele wereld. Israël deed ook een duit in het zakje. Met heel veel tamboer mochten 50.000 “Joodse” Ethiopiërs naar Israël komen. Het bijzondere er aan was dat ze “zwart” waren. Praktisch geen enkel Jood is zwart. Het eek op een reclame-actie.
  In bijna elk “westers” land is ongeveer 20% van de bevolking, kleurling of zwart. Dat heeft voor een groot deel te maken met het feit dat “wij” westerlingen eeuwenlang de halve wereld hebben gekoloniseerd, waardoor automatische een deel van de bevolking zich gaat mengen.
  In Israël zie je praktisch geen zwarten. Als je wil spreken over “kleurlingen” dan heb je het over de Arabieren/Palestijnen. De autochtone bevolking van Israël dus.
  Ik durf de stelling best aan dat Israël behoort tot de meest racistische landen ter wereld. En dat met een bevolking die voor 80% juist het slachtoffer is geweest van racisme.

 55. @76

  Het schijnt zo te wezen dat “Joden” denken dat niet Joodse vrouwen de meest verschrikkelijke hoeren zijn die er bestaan waardoor je nooit zeker bent of het kind wat zij werpt wel van Shlomo , Moos of Bram is , daarom mag dat kind dus niet als Joods gerekend worden .. Met een Joodse moeder ben je dan nog zeker van 50% uitverkoren volks bloed …
  Een soort in de religieuse wet vastgelegde versie van “Pssssst HOER!!! “

 56. #77
  Praat me er niet van.
  Ik ben met een niet Joodse vrouw getrouwd. Goh, wat heeft dat mens me al een centen gekost.
  Al direct vanaf de eerste dag dat we elkaar leerden kennen was ik degene die in de kroeg voor haar drankjes moest opdraaien. Ik moet betalen voor de kinderen die zij graag wou hebben.
  Als er eten gekocht moet worden, gaat het van mijn geld af. Seks met haar? Eerst zorgen voor haar natje en droogje anders blijven de beentjes bij elkaar. Je moest eens weten hoeveel geld ik heb moeten uitgeven omdat ze voor de zoveelste keer in haar klerenkast keek en zei dat ze niks had om aan te trekken terwijl ik er geen enkel belang er bij heb dat ze iets aan heeft.
  Geloof me, het zijn zulke krengen die niet Joodse vrouwen!!!!

 57. #71
  “Onzin”? Gaarne hoor ik van jou van niet klopt wat ik schreef..

  #72
  Een multicultuur kan mooi zijn. In landen zoals Canada is de multiculuur vrij aardig gelukt. Maar dat komt omdat de integratie daar beter verliep. O.a. komt dat omdat de sociale voorzieningen zo slecht zijn, dat immigranten daardoor min of meer gedwongen worden om te integreren. Tweede generatie immigranten spreken uitstekend Engels of Frans en zien zichzelf in eerste instantie als Canadees i.p.v. Indier of Chinees. Tweede generatie Nederlanders die ik tegenkwam in Canada verstonden zelfs het Nederlands niet meer.

  Wat betreft de economische kosten: we kosten allemaal de samenleving geld totdat we de productieve fase ingaan van ons leven en dat houdt min of meer op wanneer we gaan rentenieren. Economen hebben mooie kosten-baten plaatjes gemaakt van dit soort processen. Het is een feit dat socio-economisch zwakke immigranten netto uiteindelijk de samenleving meer geld kosten dan dat het welvaart oplevert. De vraag is, hoeveel hebben we daarvoor over? Die vraag mag rustig gesteld worden.

  Voor jouw informatie, ik stem niet op de PVV. Ik heb in het verleden dat al meerdere malen jou duidelijk gemaakt. Dus die ad hominems kun je achterwege laten. Het gebruik van ad hominems heeft jou overigens op een andere site meerdere malen een ban opgeleverd. Jouw opmerkingen zijn dus nogal kinderlijk. Zeker voor iemand van jouw leeftijd……;-)

  #73
  “Niet-westerse allochtonen” is iets anders dan “moslims”.

  Dat weet ik. Ik reageerde op de opmerking dat ging over de voorspellingen van het CPB. Het CPB heeft het over de groei van allochtonen en niet specifiek over de groei van moslims in 2030-2060.

 58. #79

  Een multicultuur kan mooi zijn. In landen zoals Canada is de multiculuur vrij aardig gelukt. Maar dat komt omdat de integratie daar beter verliep.

  Eddie, we zijn al eeuwenlang een zeer sucesvolle multiculturele samenleving.
  Het is echter zo dat degenen waaronder jij, die er niks van moeten hebben, de multiculturele samenleving als “mislukt” beschouwen. Jullie zijn het probleem. (lees “mislukt”) Jullie wensen je niet aan te passen aan een multiculturele samenleving waar je in bent geboren en waardoor wij juist in meerdere opzichten “rijk” zijn geworden.
  Bedenk echter dat de samenleving die jullie samen met de Grote Leider voorstaan wel degelijk bestaat in landen die Bolkestein, Fortuyn en Wilders “achterlijk” noemen.

  Tweede generatie immigranten spreken uitstekend Engels of Frans en zien zichzelf in eerste instantie als Canadees i.p.v. Indier of Chinees.

  Net als in Nederland, maar je laat je vrolijk voorliegen dat dat anders is.
  Als je me toch al kent moet je weten dat wij allochtonen taalles geven (voornamelijk m’n vrouw, die coördinator daarin is; ze heeft hard vrijwilligers nodig, dus Groningers meldt je aan) . Sommigen van de eerste generatie leren het nooit. Iets wat weer heerlijke een smoes is om ze te kunnen discrimineren. Echter uiteraard niet als het een wel-westers persoon betreft.
  Bij niet-wersterse personen is dankzij wetenschappelijk onderzoek door het bureau van de PVV vast komen te staan dat ze het gewoon niet willen uit minachting voor ons Nederlanders. Het is namelijk bekend dat zij liever als ze iets willen gedaan krijgen stompzinnig in hun eigen brabbeltaaltje vragen en als ze hun zin niet krijgen beginnen te slaan of rotzooi te schoppen. Dat heb jij toch zo geleerd Eddie?
  (Terzijde Eddie. Het Nederlands is met het Deens de hoogst ontwikkelde taal ter wereld. Maar hij is wel erg moeilijk voor veel mensen. In landen als Canada heb je dat probleem niet. )

  Wat betreft de economische kosten: we kosten allemaal de samenleving geld totdat we de productieve fase ingaan van ons leven en dat houdt min of meer op wanneer we gaan rentenieren. Economen hebben mooie kosten-baten plaatjes gemaakt van dit soort processen. Het is een feit dat socio-economisch zwakke immigranten netto uiteindelijk de samenleving meer geld kosten dan dat het welvaart oplevert. De vraag is, hoeveel hebben we daarvoor over? Die vraag mag rustig gesteld worden.

  De werloosheid onder allochtonen is ongeveer 2 maal zo hoog dan onder Nederlanders.
  Momenteel is de werkloosheid ongeveer 6% (Dat was 3 % voor 2002 toen de linkse zakkenvullers en belastinggeld over de balksmijters in de regering zaten. )
  Toch nog praktisch het laagst in Europa en de wereld.
  Omgerekend zijn onder ons superieure hardwerkende Nederlanders 4,8% werklozen en is 1,2% aafkomstig van de luie en parasiterende allochtonen.
  De rest werk dus of doet andere dingen. Je zou ook natuurlijk kunnen beweren dat zij voor 98,8% de oorzaak zijn dat van de harwerkende Nederlander 4,8% werkloos is omdat zij het brood uit de mond van die bewonderswaardige lieden stoten.
  Overigens is ook uit hetzelfde PVV onderzoek gebleken dat al die parasiare buitenlanders hun geld gewoon in de zak steken. Ze geven niks uit dus de Nederlandse economie heeft niks aan ze. Logisch toch?

  Het CPB heeft het over de groei van allochtonen en niet specifiek over de groei van moslims in 2030-2060.

  De gegevens zijn inmiddels verouderd omdat er een sterke daling is van het gevoortecijfer onder hen, maar laat het inderdaad 30% zijn. Dat houd dus in dat 30% van een niet-westers ras spulletjes kopen, waarmee we weer lekker verdienen. Wat is daar op tegen? Ik vind ze wel leuk hoor, net als zeker weten, minstens 80% van de bevolking of tenminste die er geen probleem mee heeft. Een meerderheid dus. Waarom zouden we jullie zin doen als jullie het niet zien zitten? Jullie zijn in de minderheid.

  Het gebruik van ad hominems heeft jou overigens op een andere site meerdere malen een ban opgeleverd. Jouw opmerkingen zijn dus nogal kinderlijk. Zeker voor iemand van jouw leeftijd……;-)

  Nee, Eddie ik krijg altijd een ban als ik aantoon dat wat men beweert (meestal) domweg gelogen is, om argumenten te hebben om mensen te kunnen discrimineren.
  Want Eddie ook jij bent weer bezig om maar iets tre vinden om je gelijk te halen om mensen die je niks hebben gedaan onderuit te halen.
  Want wedden dat je weer op zoek gaat naar een nieuwe argumenten om toch maar weer een reden te hebben om mensen te kunnen discrimineren?

 59. (Terzijde . Het Nederlands is met het Deens de hoogst ontwikkelde taal ter wereld. Maar hij is wel erg moeilijk voor veel mensen. In landen als Canada heb je dat probleem niet. )
  Ter aanvulling: Veel mensen waaronder ik voelen zich onzeker als ze in een vreemde taal spreken> Ze schamen zich soms voor hun fouten en blijven dan liever in hun eigen taal praten.
  Ik heb ooit een Armeense jongen gehad die Russisch sprak. Z’n vrouw en kinderen spraken bijna accentloos Nederlands. Hij kon het maar niet onder de knie krijgen. Uiteindelijk heb ik maar tegen hem gezegd dat hij beter Russisch tegen me kon praten. Dat versta ik ook niet, maar wat hij probeerde te zeggen is het Nederland was nog minder verstaanbaar. Dat was min of meer als grapje bedoeld, maar desondanks is het waar dat je beter in je eigen taal kunt blijven als het je niet lukt de vreemde taal eigen te maken omdat je minder gespannen bent en met je gelaatsuitdrukking, gebaren en ander lichaamstaal mensen je vaak wel begrijpen.

 60. 2e aanvulling m.b.t. “2e generatie”:
  Wij “verbieden” ouders hun kinderen te corrigeren met taal als ze niet zelf heel goed weten hoe het moet.
  Kinderen mogen hun ouders altijd corrigeren.

 61. #80
  “Eddie, we zijn al eeuwenlang een zeer sucesvolle multiculturele samenleving. Het is echter zo dat degenen waaronder jij, die er niks van moeten hebben..”

  Ik heb nergens geschreven dat ik tegenstander ben van een multiculturele samenleving. In Canada heb ik veel gewerkt en de multicultuur in dat land heb ik als zeer prettig ervaren. Ik stel alleen vast dat de multicultuur in sommige landen beter lukt dan in anderen. Kortom, dit soort leugens die je fabriceert door anderen woorden in de mond te leggen die niet gezegd zijn, heeft in het verleden jou meerdere malen een ban opgeleverd. Niet omdat je zogenaamd de waarheid vertelt, want dat doe je zelden.

  “Omgerekend zijn onder ons superieure hardwerkende Nederlanders 4,8% werklozen en is 1,2% aafkomstig van de luie en parasiterende allochtonen.”

  Je wordt weer erg emotioneel zie ik. Probeer eens wat meer rationeel te blijven….

  Wat betreft werkloosheid, dit zijn de cijfers:

  Werkloosheid onder autochtonen is 4.3%. Werkloosheid onder niet-westerse allochtonen is 13.1%. Onder westerse allochtonen is dat 7.1%. Bijna 40% v.d. werklozen in Nederland is allochtoon.

  Je had het over taalachterstand bij alleen 1ste generatie allochtonen. Hoewel er gelukkig vooruitgang wordt geboekt, zijn er meerdere rapporten die duidelijk maken dat 2de generatie kinderen van allochtone ouders uit bepaalde landen, zoals Marokko en Turkije, nog steeds een behoorlijke taalachterstand hebben. Ik kan je links geven als jij dat wilt. Zelf heb ik met meerdere oost-Europese vrouwen de ervaring gehad dat die na een paar jaar bijna perfect de Nederlandse taal onder de knie hadden. En dat zijn nota bene 1ste generatie allochtone vrouwen! Misschien dat cultuur en socio-economische zwakke achtergronden van de immigrant dus een rol spelen bij integratie problemen.

  Ik discrimineer niet, ik stel alleen feiten vast.

  Maar dat belet jou niet om weer te gaan schelden, mag ik aannemen……..;-)

 62. #84, Henk verwoordt het zeer goed – de multiculturele maatschappij van Nederland is een feit.

  Mensen die dit steeds willen ontkennen, zijn het probleem in onze maatschappij geworden en proberen deze totaal te ontwrichten.
  Door middel van leugens en/of en wishful thinking.

  Overigens heb je een cognitief probleem want ik heb nergens Henk in schelden kunnen betrappen.
  Hij is altijd zo braaf, schaam je.

 63. #84
  “de multiculturele maatschappij van Nederland is een feit.”

  Interessante argumentatie. Laat ik het volgende ter verduidelijking gebruiken om jouw logica te weerleggen:
  – Als je je soep niet goed kookt of teveel zout ingooit, dan is de soep mislukt. Dan kun je nog zo hard roepen dat het soep is, maar het blijft mislukt…..

  Ik krijg de indruk dat jij ontkent dat er problemen zijn met integratie. Zelfs Ien Dales zei ooit: “het is moeilijk soep maken als iemand er steeds koud water bij gooit”.

  Wat betreft dat schelden. Henk heeft in het verleden meerdere malen op de VK zitten schelden op zijn opponenten. Dat was de reden waarom hij een paar keer een ban kreeg.

 64. #79 Ene Eddie Valiant beweert: `. Economen hebben mooie kosten-baten plaatjes gemaakt van dit soort processen. Het is een feit dat socio-economisch zwakke immigranten netto uiteindelijk de samenleving meer geld kosten dan dat het welvaart oplevert. De vraag is, hoeveel hebben we daarvoor over? Die vraag mag rustig gesteld worden.’

  Wat een gebral! Het zijn wel de kabinetten van renteliberlalen en woekergristenen die deze mensen ooit als gastarbeiders hebben binnengehaald zeg! Omdat ze makkelijk uit te knijpen waren hebben ze onze economie welvaart gebracht door te werken in de industrie.
  En nu het even crisis is mogen ze van jou als onrendabel worden weggezet? O, ja, ze krijgen óók pensioen en hebben ook recht op sociale uitkeringen omdat ze daar premie voor hebben betaald.

  Verder ben je een beetje traag, jaar na dato met dergelijk gezeur. Dat riekt naar trollerij.
  Tot slot, de multiculturele samenleving <is niet mislukt, er is ook geen moslimprobleem, er is in NL slechts een probleem met racisten, xenofoben en bruine vulgair-populisten.

 65. #85 `Wat betreft dat schelden. Henk heeft in het verleden meerdere malen op de VK zitten schelden op zijn opponenten. Dat was de reden waarom hij een paar keer een ban kreeg’

  Er leeft hier geen behoefte.om van derden te horen wat Henk elders zou hebben `misdaan’.

 66. #85, ik zou niet weten waarom je eigen soep steeds mislukt is. Ik wil het ook niet weten want ik heb geen oplossing voor je gestoorde cognitie – het is immers een medisch probleem, de oplossingen liggen ook in deze sfeer.

 67. #87
  Dat bannen valt reuze mee, echter bij de Volkskrant heeft iemand namens mij, Henk VeIdman, idiote dingen geschreven.
  Maar ik ben niet Henk VeIdman, maar Henk Veldman. in hoofdletters dus HENK VELDMAN en niet HENK VEIDMAN.
  Bij Elsevier heeft men er mij op betrapt dat ik wel erg vaak aantoonde dat Afshin Ellian (http://is.gd/6aV4zq ) een dikke leugenaar is, op een zeer kwaadaardige manier, gelijkend op die van Wilders. Het zou me niet eens zo veel kunnen schelen, maar hij staat pontificaal als “hoogleraar” vermeld. Ik wil niet hebben dat onze kinderen van hem onderwijs krijgen.

 68. #83

  Eerst even een correctie: Waar ik het had over 1,2% moet dat 2,4% zijn.

  Werkloosheid onder autochtonen is 4.3%. Werkloosheid onder niet-westerse allochtonen is 13.1%. Onder westerse allochtonen is dat 7.1%. Bijna 40% v.d. werklozen in Nederland is allochtoon.

  Eddie, je kunt geen cijfers interpreteren.
  Als ik zeg dat in 2 jaar tijd het aantal inbraken bij ons in de straat is verdubbeld wat heb ik dan beweerd? Stel dat er in het 1ste jaar één inbraak heeft plaats gevonden, hoeveel hebben er dan in het 2e jaar plaatsgevonden? Jou antwoord zal vermoedelijk 2 zijn. Dat is dus fout. Het juiste antwoord is ook 1.
  Ik heb het namelijk over het aantal Als in jaar 1 dus 1 inbrekertje aan het werk is geweest en idem dito in jaar 2 zijn er in totaal 2 inbraken geweest wat 2 maal zo veel is als in het 1ste jaar.
  Wilders beweert in z’n promo-filmpje dat 5 maal zoveel Marokkanen verdacht worden van een criminele daad dan onder autochtonen (wat overigens niet waar is. Het gaat om jongeren en het werkelijke getal is 3,8)
  Wat houdt zo’n cijfer in?
  Het aantal Wilders-aanbidders is ongeveer 5 maal zo groot als het totaal aantal Marokkanen in Nederland. Dat houdt dus in dat er evenveel boefjes onder zijn aanhang zit als onder Marokkanen. Kijk je van op hè?
  Echter de werkelijkheid kan nog wel eens heel anders uitpakken, namelijk dat Wilders de leider is van een groep mensen die verhoudingsgewijs veel vaker met de politie te maken heeft gehad dan bij welke andere groep mensen ook.
  Dat heeft namelijk deels te maken met het gemiddeld lager opleidingsniveau van z’n volgelingen. Die mensen zijn meer geneigd tot enig kwaad. (Het geldt overigens niet voor de PVV-Kamerleden. Daarvan zijn de meeste hoog-opgeleid. Dat 50% van hen op een negatieve manier te maken hebben gehad met de politie kan dus niet aan de opleiding liggen.)
  Bij allochtonen speelt het opleidingsniveau net zo’n rol. Echter waar het om gaat is dat veruit de meeste (kleine) criminaliteit afkomstig is van mensen die in achterstandswijken wonen. Allochtonen zijn in die wijken oververtegenwoordigd.
  En waar het de criminaliteit betreft, gaat dat ook op voor de werkloosheidscijfers.
  In achterstandswijken is die behoorlijk veel hoger.
  Als je de cijfers van achterstandswijken met veel allochtonen naast dezelfde wijken met weinig of geen allochtonen, blijkt er amper verschil te zijn.
  Voor mensen als Wilders is dat daarom ook de reden dat ze koste wat kost willen voorkomen dat er wat aan die wijken met veel allochtonen wat wordt gedaan. Dat zij immers geldverslinden linkse hooby’s en als de criminaliteit daardoor daalt dan hebben “we” geen kutsmoezen weer om mensen te kunnen discrimineren? (Zie http://is.gd/y8duUW )

  Hoewel er gelukkig vooruitgang wordt geboekt, zijn er meerdere rapporten die duidelijk maken dat 2de generatie kinderen van allochtone ouders uit bepaalde landen, zoals Marokko en Turkije, nog steeds een behoorlijke taalachterstand hebben. Ik kan je links geven als jij dat wilt.

  Ga je gang zou ik zeggen, maar nogmaals, Ik/wij weten behoorlijk goed hoe het zit met die zogenaamde taalachterstand. We worden uiteraard praktisch dagelijks gebeld vanuit taalachterstandsgebieden.
  Als ik ze aan de lijn krijg kan ik ze vaak totaal niet verstaan. Meestal zijn ze dan genegen om heel ge…. ar…. ti…. cu… leerd maar nog steeds on…..ver….staan….baar dui…de….lijk te ma….ken wat ze ei….gen…lijk wil…len. “Be….grijpt u mij?” Nee, dus “u”, ikke dus, snapt er niks van, maar ik snap wel dat ze vermoedelijk m’n vrouw moeten hebben en inderdaad als je haar hoort ratelen en uitleggen wat ze moeten doen of wat er van hen verwacht wordt en dat dat kennelijk ook prima wordt opgepikt, hoeven jij en ik ons geen zorgen te maken met over die zogenaamde taalachterstand.

  En dat zijn nota bene 1ste generatie allochtone vrouwen! Misschien dat cultuur en socio-economische zwakke achtergronden van de immigrant dus een rol spelen bij integratie problemen.

  Ik discrimineer niet, ik stel alleen feiten vast.

  Maar dat belet jou niet om weer te gaan schelden, mag ik aannemen……..;-)

  Nee, er zijn geen integratieproblemen bij die mensen maar bij mensen zoals jij.
  Jij wil wel degelijk discrimineren op het feit dat mensen die hier nog niet zo lang wonen en bovendien tge maken hebben met én lieden waar Wilders het van moet hebben, achterbakse domme lafaards zoals hij zelf ook is. Dit is geen schelden, maar gewoon een vaststelling van feiten.
  En in de reactie die ik vannacht schreef al helemaal niet.
  Wijs het me anders maar eventjes aan als je wil.
  Echter jou bewering dat ik “weer ga schelden” is eigen bij Wilders en z’n aanbidders. Mensen beschuldigen waar ze zelf schuldig aan zijn.
  Ik scheld namelijk nooit, hufter!

  Eddie, ik weet niet of we een bedragje hebben afgesproken toen ik schreef dat ik er om wil wedden dat je weer nieuwe argumenten zal zoeken om mensen te kunnen discrimineren. Het lijkt me dat ik die weddenschap heb gewonnen. Wil je het geld op m’n rekening storten. Via krapuul kun je wel aan m’n nummer komen.
  Ik wil uiteraard best weer een nieuwe weddenschap aangaan. Ik zet m’n kunstgebit in (Duur ding, heeft me € 1800,- gekost) Wat is jou inzet?

 69. #83

  Kortom, dit soort leugens die je fabriceert door anderen woorden in de mond te leggen die niet gezegd zijn, heeft in het verleden jou meerdere malen een ban opgeleverd. Niet omdat je zogenaamd de waarheid vertelt, want dat doe je zelden.

  Eddie, ik lieg nooit! Ik vind het zonde van de tijd, omdat er altijd wel iemand is die dan aantoont dat ik lieg.
  (Nou ja, één keer heb ik beweert nog nooit met prinses Maxima naar bed te zijn geweest, maar dat kan ik niet bewijzen want de Rijksvoorlichtingdienst heeft hierover zwijgplicht)
  Eddie, stel eens dat ik wel zou liegen. Waarom zou ik dat dan doen?
  Om je het raden te besparen zal ik je het antwoord geven. Het scheelt een hoop tijd ook nog eens.
  Het antwoord is heel simpel. Om te voorkomen dat er mensen gediscrimineerd worden. Kun jij me vertellen waarom jij liegt dan wel de leugens van anderen gretig overneemt?
  Stel dat er wel een God zou bestaan. Wie zou de grootste kans hebben om in de hemel terecht te komen. Jij of ik?

Reacties zijn gesloten.