Wilders bidt om grijze muizen

wilders92PVV’er Geert Wilders heeft aan TON kunnen zien wat er gebeurt wanneer je medewerkers ontslaat, en dat lijkt de reden te zijn dat hij vooralsnog Markuszower de hand boven het hoofd houdt, sterker nog waarom hij niet eens reageert op het feit dat Markuszower als Jood pleit voor een soort religieuze fatwa tegen mede-Joden die het niet met Markuszower eens zijn, aldus bijgaand stuk in De Pers:

Deze wens vandaag de dag tot – in zijn eigen woorden – ‘risicomijdend gedrag’ is te begrijpen. De PVV neemt anderen zonder scrupules de maat en komt dus zelf onder het vergrootglas te liggen. En aan de paar nieuwelingen die Wilders dan toch tot de kandidatenlijst heeft toegelaten, worden ook meteen vlekjes ontdekt.

Soms zelfs een vlek. Zoals aan de nummer vijf, Gidi Markuszower. Die maakt zich er binnen de joodse gemeente in Amsterdam hard voor, zo onthulde De Pers gisteren, dat alle joden die onvoldoende afstand nemen van een omstreden VN-rapport over Gaza, uit de gemeenschap worden verstoten. Vanwege de publicatie in deze krant zag Markuszower zich gisteren genoodzaakt op te stappen uit de Raad van de Joodse Gemeente Amsterdam. (De Pers)