Pim Fortuyn opnieuw vermoord!!!

Iedere puistige puber op internet weet dat de geschiedenis van Nederland in grofweg twee tijdperken valt in te delen. The Killing Fields: het gruwelijke tijdperk van de decennia PvdA-dictatuur onder een deken van verstikkende politieke correctheid, een tijdperk aan hetwelk een einde werd gemaakt door De Messias, Professor Pim Fortuyn.

En dan was er dus het tijdperk ná de kogel van links. Toen de goedertierenheid van Pim (na zijn dood) dit land voor eeuwig opstuwde in de Vaert der Volckeren. De moderniteit zo u wilt.

Ná de Grote Revolutie van Pim was alles plotseling anders en zagen wij het licht.

Professor Pim in betere tijden

Vermeldenswaardig is dat sinds de dood van Pim Nederland nooit meer bij PvdA-achtige natuurrampen à la de watersnoodramp betrokken is geweest en niet meer bezet is geweest door vreemde mogendheden.

Niet alleen hebben we wraak genomen voor ’74, maar inmiddels doorkruisen wij Nederlanders de Kosmos, en hebben we de OV-chipkaart.

En, kijk om u heen, nergens ruïnes. Het is net alsof de puinhopen van paars er nooit zijn geweest. Pim, de grootste Nederlander ALLER tijden, heeft bijvoorbeeld het pad geëffend voor Geert. Zodat Geert de dreigende totaal-islamisering van Eurabië kon tegenhouden.

We gingen door het oog van de naald. Bijna hadden we allemaal Mohammed geheten en in een boerka gelopen. Stenigingen zouden aan de orde van de dag zijn.

Maar de grote Pim heeft Het Vaderland gered.

IEDEREEN weet. Dat. Wij. Zonder. Pim. In dit land nog in beestenvellen hadden rondgelopen. Nederland zou vermoedelijk niet eens bestáán hebben. Een onbeduidend wingewestje van Brussel zouden we zijn.

Had Professor Pim zich niet met zijn mede-patriotten van de Bontekoe opgesloten in het Behouden Huys op Nova Zembla dan zou Indië nooit verloren zijn gegaan! Daarna werd Nova Zembla bezet door de Linkse Kerk en uiteindelijk gesplitst in Nova en Zembla. Nova werd door Vrij Nederland terugveroverd op de Linksen. Ik zie die Clairy Polak nog zo liggen. Met haar afgehakte neus.

Daarom is het des te verontrustender, dat ’s lands opleidingsinstituten niet MASSAAL alle roosters hebben omgegooid en niet ACUUT alle ter zake doende literatuur hebben aangeschaft om Het Nageslacht van de hierboven genoemde puistige internet-pubers, zeg maar de achter- achter- achterkleinkinderen van de mummies op Artikel7, op gepaste wijze onderricht te geven in het Pimplisme.

Zo heeft de PvdA-elite in het onderwijs PIM FORTUYN ALS HET WARE OPNIEUW VERMOORD!!!

Althans dat staat in de Telegraaf en zoals u weet is de Telegraaf geen verspreider van linkse propaganda maar de verkondiger van Het Vrije Woord.

We zijn er dus nog niet.

Hoe kan dit onrecht hersteld worden? Kan de PVV niks doen? KAMERVRAGEN (!) bijvoorbeeld??? Oh nee, op reces.

19 gedachten over “Pim Fortuyn opnieuw vermoord!!!”

 1. Wat bizar dat deze meneer het heeft over de teloorgang van ons geschiedenisonderwijs met als ‘voorbeeld’ Fortuyn.Er zijn ernstiger voorbeelden,lijkt me een slecht historicus.

 2. Ja wat dacht je van het voorbeeld van Mark Rutte die 7 jaar geschiedenis had gestudeerd en niet wist wat de Hollandsche Schouwburg was.

 3. @1 Onder de ultrarechtsen in de VS die dankzij ultrarechtse bloggers überhaupt weten wie Fortuyn was, leeft die mening ook nog sterk, al zijn ze er nog niet helemaal uit of het nou was omdat hij tegen moslims / immigratie was of dat hij zondig leefde, in welk geval ze er nog enig begrip voor kunnen opbrengen.

 4. @4

  Wat bizar dat deze meneer het heeft over de teloorgang van ons geschiedenisonderwijs met als ‘voorbeeld’ Fortuyn. Er zijn ernstiger voorbeelden, lijkt me een slecht historicus.

  Je kinderen zullen maar les krijgen van deze griezel. Subiet je kind van de school afhalen is mijn advies.

 5. Gelukkig zijn mijn kinderen volwassen,mn op geschiedenisgebied hebben we ze moeten bijscholen,zo’n griezel als deze meneer had ik overigens niet geaccepteerd. Oh,@8 ,deze is voor jou.

 6. #5 Ja wat dacht je van het voorbeeld van Mark Rutte

  Die zit nou opgescheept met z’n nep diploma van Inholland.

 7. @13: Jocghum:

  Ook al zijn mensen je niet welgevallig, dan nog ga je ze niet doodmaken, domme kerel, ga toch procentjes tellen of economisch nieuws nababbelen, engerd.
  Wat een stom volk loopt er toch rond, ongelooflijk.

 8. @15 Lijkt me fysiek trouwens niet bij te benen… tenzij hij hiermee duidelijk probeerde te maken dat hij een heel stuk langzamer dacht dan de gemiddelde mens en dat is niet bepaald een aanbeveling. 😛

  (en dan heb ik het nog niet eens over ongepaste gedachten, want die heeft iedereen ook wel eens)

 9. @15
  Dus als we zeggen dat we streven naar een overheidstekort van 3% dan moeten we ook daar ook naar handelen. Wat dat betreft is het Kunduzakkoord geheel in de geest van Pim.
  Dit in tegenstelling tot de PVV, waar er weinig tot geen relatie is tussen wat ze doen en wat ze zeggen.

 10. Pim F. krijg het mijn strot niet uit , maar Dames ,Heren v/d Telegraaf wilt u de geschiedenis boeken dan eerlijk in vullen , of moet hij inderdaad eruit die Pim.F..Als het eerste het geval is vertel onze school gaande kindertjes het volgende : Pim lokte heel graag jonge schandknaapjes op bij Amstrd CS om dat hij niet vies was van jong/mals/strak, vlees. Weet u het nog zijn interview . (het geluk is dat er nu een paar/vele jonge kinderen een pedo minder tegen komen’

Reacties zijn gesloten.