Als Maurice de Hond gelijk heeft

Als Maurice de Hond gelijk heeft, en iedereen wil de VVD in het volgende kabinet. Nou dan hoef je dus niet op de VVD te stemmen met je strategische stem. Die komen er toch wel in. Je strategische stem kun je dan beter als volgt uitbrengen: wil je een racistisch etnicistisch kabinet, stem PVV. Wil je gewoon een rechts kabinet maar niet al te crazy, stem dan gewoon CDA.

Wil je een links kabinet, stem dan met je voeten en verhuis (Nederland heeft nog nooit een links kabinet gehad, alleen kabinet Den Uyl kwam een beetje in de buurt).

3 gedachten over “Als Maurice de Hond gelijk heeft”

  1. ik zou mensen gewoon,met je verstand stemmen,en niet uit emotie,op zo,n rechtse geverfde poedel, 👿 als die wilders zo is adolf hitler ook eens begonnen,nou we hebben in de geschiedenis gezien,wat daar van tercht komt,nee ik moet geen 👿 rechtse facist als die wilders aan de macht,die gaat nooit meer van het pluche af,nee mensen er is zat keus,om te kiezen,dus kies ik maar tussen het minst kwaaie van die politieke troep,en kom ik er niet uit dan nog liever de prullebak in met mijn stem,dan een vuilnisbak als geert adolf hitler aan de macht,nee dank u.

  2. Ik zeg: prima, laat de boel maar lekker radicaliseren, dat leidt tot geweld, en in wezen wil niemand dat, op een paar fascisten en psychopaten na, dus dan is het snel afgelopen. Even doorbijten nog, ik geef het nog 4 jaar en dan gaan mensen weer naar ‘een leven’ verlangen.

Reacties zijn gesloten.