De allernieuwste VVD-affiches zijn alweer binnen

De allernieuwste affiches van de VVD zijn nu alweer binnen. Dit keer grotendeels samengesteld door bezoekers van onze site. Je kunt ze hier gratis downloaden als PDF (rechtermuis op een plaatje, link opslaan als) en dan kun je ze uitprinten en overal ophangen. Als je nog meer goeie ideeën hebt voor pakkende VVD-slogans, zet ze in de comments.


Als extra service hieronder onze vorige lichting super-VVD-verkiezingsaffiches die jullie met zoveel plezier uitgeprint en overal opgehangen hebben:

24 gedachten over “De allernieuwste VVD-affiches zijn alweer binnen”

 1. mijn vader was een slavendrijver in Indonesië
  kies voor de voc mentaliteit
  kies voor mark rutten

 2. Nederlanders zijn rijk en gelukkig.
  (Anders pakken we je paspoort af.)

  Wie straf geld verdient:
  Nog meer geld.

 3. @22 Er hangt hier op het buurtplakbord al een poster “Vandalen moeten betalen” (Captain Obvious in de bocht. “Na dinsdag komt woensdag” zou m.i. nog zinvoller zijn geweest, vooral als je op dinsdagavond nog even lekker bent wezen doorzakken.)

  Zo te zien is de VVD dus niet op de hoogte met de wet, want het is echt al een hele tijd zo dat als een dader / de daders / één van de daders wordt achterhaald, deze (of bij minderjarigheid: zijn / haar ouders) verantwoordelijk is / zijn voor de schade en is het relatief gemakkelijk om je als benadeelde partij in een strafzaak te “voegen” (in plaats van een civielrechtelijke procedure te moeten aanspannen, wat heel duur en slepend kan worden).

  Ik moest dus echt even kijken of het geen KrapuulPoster™ was… zó ongeïnformeerd kan de VVD toch niet zijn? Nou ja, kennelijk wel dus.

  Voor alle VVD’ers: zo moet het: http://www.hoedoe.nl/maatschappij/vandalisme/hoe-kan-ik-de-schade-van-vandalisme-verhalen

  (Helaas heb ik geen kleurencartridges meer wegens veel te duur, anders had ik van “Vandalen” al “Zieken en ouderen” gemaakt. Maar ik heb echt even serieus overwogen om voor het goede doel alsnog een setje cyaan, magenta en geel* te halen.)

  *ook wel bekend als blauw, rood en geel, maar dat is kleurtechnisch niet helemaal correct. Rood is namelijk magenta+geel en niet alleen magenta. Cyaan is echter wel blauw en geel is gewoon geel.

 4. Pingback: De eisen van Het Volk, getrouwelijk vertaald in Beleid | Krapuul

Reacties zijn gesloten.