Een Nationale DNA Bank? Think again!

Als tiener maakte ik me wel eens zorgen over de toekomst, het was immers de Koude Oorlog, we zouden er met zijn allen aan gaan en het enige wat we konden doen bij een aanval met kernwapens was met een vergietje op ons hoofd onder de trap gaan zitten. Maar ja we moesten het er maar voor over hebben, want zij waren Een Dictatuur, en wij waren Het Vrije Westen.

Het was ongeveer dezelfde tijd dat ik boekenlijsten moest samenstellen voor diverse vakken op de middelbare school. En wat zette je daar dan o.a. op: Animal Farm deed het bij de meeste mensen wel leuk, maar ook 1984. 1984 was een soort Godwin avant la lettre. Een spookbeeld van een vreselijke toekomst, maar gebaseerd op totalitaire regimes zoals achter het IJzeren Gordijn en natuurlijk: Nazi-Duitsland.

“Komt-ie wéér aanzetten met Nazi-Duitsland” hoor ik sommige lezers weer verzuchten. Ja, echt vreselijk oud ben ik nog niet, maar ik ben toch oud genoeg om nog een soort waarde te hechten aan het “dit nooit weer” sentiment dat na de Tweede Wereldoorlog vrij normaal was, totdat dat in de jaren ’90 van de vorige eeuw ineens als een “verstikkende deken” werd ervaren.

Maar goed, nu wil de meerderheid van de Nederlanders dus een nationale DNA-bank. Dat is om misdrijven snel op te lossen. Nu is het moment voor mij aangebroken om even te zuchten.

Hoe modern zijn jullie eigenlijk, landgenoten? Probeer een beetje “out of the box” te denken in godsnaam. Met een DNA-bank kom je er echt niet.

Wanneer je je burgers goed wilt onderdrukken, dan moet je verder kijken dan je neus lang is.

Een DNA-bank is inderdaad wel een basisvoorwaarde. Daarom nemen we van iedere Nederlander bij geboorte wangslijm af. Dit doen we met terugwerkende kracht ook bij alle Nederlanders die reeds geboren zijn. De Nederlanders die hier niet aan willen meewerken zijn bij voorbaat schuldig, waarover later meer.

Een DNA-bank heeft meer voordelen. Zo kun je aan DNA bijvoorbeeld zien waar mensen aanleg voor hebben. Je kan het DNA-profiel bijvoorbeeld koppelen aan het toelatingsbeleid van sportclubs, opleidingen, en banen. En zorgverzekeringen. Er zijn dus legio extra voordelen die je er gratis bij krijgt.

Opsporingsambtenaar

Maar goed ik dwaal af. Het is ons te doen om het oplossen van misdrijven. Wat heb je aan DNA als iemand op de vlucht is? Weinig inderdaad. Daarom planten we ook bij alle Nederlanders een onderhuidse GPS-zender in.

Wanneer er nu DNA wordt aangetroffen op de plek van een misdrijf kun je de dader binnen enkele minuten tegelijk opsporen en terechtstellen. Daar hoeft dan geen mens meer aan te pas te komen. Daar hebben we dan law & order robotvliegtuigjes voor met dito boordmitrailleur.

Zo het zaadje is gezaaid. Nu is het nog wachten op de politieke partij die bovenstaand verhaaltje in zijn verkiezingsprogramma stopt. Dat wordt dan acuut de eerste partij in Nederland met een absolute meerderheid. Dit maakt implementatie van bovenstaande gelijk weer een stukje makkelijker.

 

11 gedachten over “Een Nationale DNA Bank? Think again!”

 1. Er zit een grond van waarheid in ,men wil steeds meer van u en mij weten ,en ongemerkt laat men dat gebeuren .Het sluipt er in en voor dat men zich hiervan bewust is ,en vaak is het dan te laat ,met alle gevolgen van dien .En zeker met partij die repressie voorstaat ondanks de v van vrijheid in het vaandel .Juist deze partij met zijn oliedomme uitvoerders op dit gebied ,zijn rucsigloos bezig om dat onder de noemer veiligheid te realiseeren

 2. Geachte Burger X

  In uw DNA profiel zijn verschillende ongewenste elementen aangetroffen , wilt u zich met eventuele kinderen s.v.p. melden bij Achmea/Regeringspost 7 voor geheel door ons gefinacieerde sterilisatie ..

 3. LRD, nee natuurlijk jij niet! Dat kan toch niet? Nee gaat over de ideeën die in dat stuk staan, ga ‘ze’ een beetje op ideeën brengen. 😛

 4. @7: O jawel hoor, iedereen kan zomaar gek worden, dus ik ook, was al met mijn buuf aan het bellen voor een test -P, maar ze merkte niks ; ).

  @6: Bakra: Ja, zo zal het gaan. Kinderen die geld zullen gaan kosten wordt niet meer voor gezorgd , abortus verplicht. De eugenetica van de nazi’s is er kinderspel bij.
  De geesten zijn er rijp voor, lees hier en elders de shit van die trollen die het verdommen waar dan ook nog voor te willen betalen.

  De film ” Ich klage an” is hier te zien, over kanteldenken gesproken…

  http://www.thisistheend.nl/programma/speelfilms/ich-klage-an/

 5. @8: aanvulling

  viel weg, sorry:

  Ich Klage An is door en door een nazi-film zonder dat het nazi-regime er (behalve via een paar onopvallende verwijzingen) in voorkomt. De film gaat weliswaar uitsluitend over euthanasie op uitdrukkelijk verzoek, maar de nazi’s beoogden met de film de geesten rijp te maken voor veel ruimere ‘euthanasie-opvattingen’: zonder verzoek.

 6. Het is eigenlijk een beetje te vergelijken met wat Monsanto doet , die leveren groenten die Roundup resistent zijn zodat boeren super veel van dat gif op hun land kunnen gooien om geen “onkruid ” te hebben .. Blijken je genen niet resistent tegen het vuil in het huidige milieu , dan worden ze weggezuiverd … ( we zien het in mijn familie van vaders kant , nooit autisten , en in de generatie van mijn zoontje zitten er plotseling 5 .. wat is er genetisch veranderd ? niets opvallends , maar het mlieu wel degelijk )

 7. de pakkans voor criminelen is byzonder laag in nederland.
  toch moeten de duizenden bromsnorren iets doen voor de vele miljoenen die ze kosten en overlast die zy veroorzaken.

  gelukkig hebben ze de media en politici met niet al te veel hersenen en dan ook nog de goedwillende brave nederlander.

  dus maar liever geen dna bank er nog by

Reacties zijn gesloten.