Joost Niemoller brengt Endlösung Marokkanenprobleem weer dichterbij

Terwijl vandaag het Krapulaat heeft besloten tot een heusch kamerdebat over “het marokkanenprobleem“, wordt op rioolrabiaatransblog Dagelijkse Dwerg al gesproken over hoe we de islamisten op deze planeet middels militair ingrijpen moeten uitroeien. Hier is Joost Niemoller mee bezig. Niemoller is niet nieuw in deze materie. Eerder hadden we al van hem het “probleem” van de moslims op veewagons laden, daar kreeg hij de handen niet voor op elkaar. Later kwam hij ook nog eens om de hoek kijken met een knieval voor het briljante gedachtegoed van Breivik. Hij is een graag geziene gast in de media vanwege zijn heldere inzichten. Kan ook dat het aan de stuitende domheid en ongeïnformeerdheid van die media ligt trouwens.

Maar Joost wil toch helemaal geen Marokkanen afknallen hoor ik u zeggen. Hij heeft het toch “alleen maar” over islamisten? Ja en nee. Het gaat inderdaad over islamisten, een subtiel verschil. Die moeten uitgeroeid worden. Heel normaal. Ook Joop-schrijver @bpschut is het hier bijvoorbeeld van harte mee eens.

Mooi hè, die “nuance”? Doet het ook altijd goed op twitter.

Wie gaan we uitroeien? Islamieten? Welnee joh, islamiSten, díe gaan we uitroeien. Aaaah, zeg dat dan meteen.

En dan is het ineens “normaal” dat er mensen uitgeroeid moeten gaan worden. Als je ergens last van hebt dan roei je dat gewoon met wortel en tak uit.

Wat echter niemand merkt – en daar zit het venijn – is dat, in de ransverhalen van bruinrechtse zombie closet-nazi-dwergen zoals Niemoller,  “islamiSme” en “islamisering” altijd hand in hand gaan. Die kutmarokkanen zijn gewoon onderdeel van Het Probleem. Zijn moslims. Moslims in een land = islamisering. Zo rolt rechts.

Ook in Niemollers stukje over het met wortel en tak uitroeien van islamiSten wordt het gewoon op één hoop geveegd met islamisering. Zie bv. dit kwootje:

Het hoofddoel van die islamisering is bekend: De roof van de Europese vleespotten en de onderdrukking van de Europese burgers (link).

En Niemoller bedoelt altijd wat hij schrijft:

 

Als je doet wat Niemoller voorstelt, wereldwijd “islamisten” met wortel en tak uitroeien, dan komt de Endlösung van het Marokkanenprobleem vanzelf in zicht. Ik denk dan ook dat het met wortel en tak uitroeien van de islamisten wel door de PVV zal worden voorgesteld als oplossing voor het probleem. Uiteraard met steun van de VVD, want die willen ook dat debat over het Marokkanenprobleem. En het heeft uiteraard weinig zin om te debatteren over een probleem als je geen oplossing wil. Een definitieve eindoplossing.

PS: en wie zegt dat ik weer met godwins smijt; uiteraard begon Niemoller daar in zijn eigen stuk zelf al mee. Maar de rioolbruinen mogen het altijd wel en ik niet.

16 gedachten over “Joost Niemoller brengt Endlösung Marokkanenprobleem weer dichterbij”

 1. Goed, die islamisten schijnen gevaarlijk te zijn dus,…voor anderen. En dus mogen ze worden uitgeroeid begrijp ik.

  Met diezelfde logica mag Joost Niemoller toch ook uitgeroeid worden? Of zie ik dat verkeerd?

 2. @3 nou nou die zien er gevaarlijk uit. Kan je nagaan hoe gevaarlijk die worden als ze weten dat “wij” ze met wortel en tak gaan uitroeien.

 3. Nou Michiel , dan zou ik je vriendjes in Amerika maar eens gaan vragen te stoppen de Sauds te financieren , dan worden die Islamisten niet meer door de Sauds gefinacierd , en hoef je je niet langer bang te maken .. En zijn wij Moslims ook van het Salafistengezeur af .. Maar dat wil het westen niet , want lui als de Sauds en hun soortgenoten zijn veel makkelijker bij het verkopen van hun grondstoffen dan onafhankelijk denkende “liberale “Moslims , daarom heeft het westen ook Islamisten aan de macht geholpen in Libië …

 4. Die wortel en die tak doen me trouwens denken aan dit voorvalletje van enkele jaren geleden:
  ‘In een column in Elsevier had Ellian gesteld dat het salafisme, een zeer orthodoxe stroming in de islam, ’met wortel en tak uitgeroeid’ moet worden.

  Volgens de site van de Soennah moskee roept hij daarmee op tot moord, en is Ellian „een kwaadaardig gezwel dat zijn gif ongestoord onze samenleving in pompen, want hij is per slot geen moslim”.’
  (http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1327967/2007/06/28/Haagse-moskee-Ellian-is-een-gezwel-en-Jami-incestueus.dhtml)

  Over het feit dat Fawaz Jneid Ellian een gezwel (en een eng vies mannetje) had durven noemen werden Kamervragen gesteld. Hij had natuurlijk moeten zeggen ‘het Ellianisme is een kwaadaardig gezwel’.

 5. Hoe is de genocide gedachte van Hitler ontstaan?

  Die gedachte en poging ertoe zijn altijd in onze maatschappij aanwezig geweest. het is gewoon wachten op de volgende Hitler die edelmoedig onze natie wil gaan redden door de rest te doen uitroeien.

  “En dan is het ineens “normaal” dat er mensen uitgeroeid moeten gaan worden.”

  De neoliberale regering meet in dezen natuurlijk in onze van oudsher bekende traditie met twee maten en legt helemaal niets dwars in de weg van de rioolrabiate/extreem rechtse gedachtengoed van mens als Ellian en Niemoller.

  De media spreiden deze ultra-nationalistische fascistische gedachtegoed graag in het rond.

  De rest moet gewoon opzij blijven kijken op het moment dat de treinen langs rijden.

  We hebben het altijd mooi voor mekaar, toch?

 6. Nee, islamitische terroristen (Iets wat meer en meer als een soort pleonasme kan worden gezien) moeten we niet op de veewagens laden, want dat is zielig!

  We laten ons gewoon zelf onderdrukken totdat we richting de woestijn bukken, toch?

  Ik snap de vergelijking wel, alleen heb ik nooit gehoord van joodse militanten die voor de 2e wereldoorlog random andersdenkenden vermoordden.

 7. Pingback: Rot op met die Aboutaleb | Krapuul

Reacties zijn gesloten.