Regelmatig kunnen we berichten tegemoet zien over de gevolgen van de voorgenomen vrijhandelsakkoorden. Hier eentje over eieren.

Er zijn vrijhandelsakkoorden van de Europese Unie met de Verenigde Staten, India en het Zuid-Amerikaanse Mercosur in de maak die de zaken in de toekomst dreigen verder te verergeren. Kooi-eieren uit landen als India, Verenigde Staten en Argentinië krijgen dan vrij spel in de EU. (Telegraaf)

Voorts schrijft het blad dat Europese kippenboeren de laatste jaren flink in scharrelschuren hebben geïnvesteerd. Van degenen op wie jullie in het algemeen stemmen, moet je het maar hebben, boeren.

Nogmaals: vrijhandel leidt tot een race de put in.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Email this to someone
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.