Gemeenten hebben de laatste 20 jaar lekker grond gekocht van de belastingcenten van de inwoners, met het plan er volop huizen en van die oerlelijke industrieterreinen op te laten bouwen, ooit. Maar ja, markt is volkomen in elkaar gestort, huizen worden amper meer gebouwd en bedrijven schieten niet meer als paddestoelen uit de grond. De gemeenten zitten dus met veel grond (opp. 10.000 hectare, meer dan de Noordoostpolder), die veel waard is, die op de balans staat en die helemaal niks, nada opbrengt (dus eigenlijk niks waard is?).

Veel gemeenten denken nog in onrealistische opbrengsten, het wordt tijd dat ze gaan landen op de aarde met de beide beentjes. Mensen investeren niet meer, er is crisis en er is gewoon geen geld meer om te bouwen of een bedrijf te beginnen. Dus daar zit je dan met al je land.

 

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.