©Ina Dijstelberge

©Ina Dijstelberge

Yanis Varoufakis heeft in een onderonsje met Michiel Feher gezegd dat TTIP een vreselijk verdrag is. Iedere illusie van soevereiniteit wordt met dergelijke vrijhandelsverdragen de grond ingeboord. Onderonsje, want filosoof Michiel Feher behoorde tot de prominente eerste om en nabij vijftig ondertekenaars van DiEM25.

Weliswaar is het oud nieuws, in de zin dat dit in maart al is gepubliceerd op nearfuturesonline. Maar gisteren, 13 mei, is het verschenen op de wereldwijd veelgelezen website openDemocracy, waardoor een breed publiek ervan kennis neemt.

Varoufakis is hier veel uitgesprokener dan het Diem25-manifest stelt. Daar wordt voorzichtig aangegeven: ‘Alle documenten, die betrekking hebben op cruciale onderhandelingen (bijvoorbeeld over TTIP) die invloed hebben op alle facetten van de toekomst van de Europese burgers moeten op het internet komen.’

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.