LET OP: DE DOOR JOUW AANGEBODEN TEKST MOET UNIEK ZIJN VOOR KRAPUUL.NL. IS JE TEKST AL ELDERS OP HET INTERNET TE VINDEN DAN WORDT DEZE NIET GEPLAATST!

Lees verder de richtlijnen hier onder.

NIEUW!!! Lees nu ook HOE MAAK IK EEN LINK.

Plaats hier je bericht:

Please complete the required fields.

RICHTLIJNEN:
Berichten die louter een linkdump zijn naar een andere site worden niet geplaatst. Zorg dat er eigen unieke tekst (minimaal 100 woorden) bij staat.

In je bericht kun je (eenvoudige) html gebruiken, dit kan je rechtstreeks als HTML doen, of je klikt op het WYSIWYG knopje, dat werkt waarschijnlijk iets makkelijker.

Wij behouden ons het recht voor om berichten niet te plaatsen. Gewauwel plaatsen wij bijvoorbeeld niet. “Onthullingen” zonder een greintje bewijs bijvoorbeeld ook niet.