Ze zeggen wel eens: een ongeluk komt zelden alleen. Thierry Baudet, een ongeluk op zichzelf, bevestigt met zijn standpunten weer eens de wijsheid achter die uitdrukking. Niet alleen voedt hij met zijn uitspraken haat tegen zwarten en migranten, tegen vluchtelingen en moslims. Niet alleen etaleert hij keer op keer zijn diepe minachting voor vrouwen. Hij betoont zich ook een vijand van wetenschappelijk inzicht en daarmee van de leefbaarheid en bewoonbaarheid van de planeet. Naast racist en vrouwenhater is mijnheer Baudet namelijk ook nog klimaatscepticus. En de reacties die zijn klimaatpraat krijgt, zijn soms vrijwel rechtstreekse apologie voor diens propaganda. 

Baudet kreeg als klimaatscepticus een flinke veeg uit de pan van weerman Gerrit Hiemstra, die daarmee zeer in mijn achting is gestegen. Baudet maakte zich boos over de vertoning van Al Gore’s nieuwe klimaatfilm in KLM-vliegtuigen. Hij twitterde: “Er is geen toename in extreme weersomstandigheden. Het klimaat warmt veel minder op dan altijd voorspeld. Meer CO2 heeft geweldig positief effect op de plantengroei. Smog in India heeft niets metCO2 te maken.” De reactie van Hiemstra, ook via Twitter: “Eén tweet met vier keer onzin.” Waarop Baudet reageerde, niet met een poging om zijn punten te onderbouwen maar met een inmiddels kennelijk door hem weer verwijderde Twitter-oproep om Hiemstra te ontslaan. Mensen die iets zeggen dat hem niet bevalt, dienen volgens Baudet kennelijk van hun baan beroofd te worden. Dat is natuurlijk de ‘democratie’ waar het Forum voor Democratie voor staat.

(Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via:: ravotr

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.