De talkshow van Robert Jensen trok gisteren slechts 157.000 kijkers. Vorige week waren dat er nog 322.000, overigens ook al een weinig opzienbarend aantal.

Jensen’s talkshow ging vorige week met veel bombarie van start. Volgens de presentator is het extreemrechtse geluid veel te weinig te horen bij de vaderlandse media, iets waar hij hoogstpersoonlijk verandering in beloofde te brengen. Dat er geen dag voorbijgaat of je ziet de fascistoïde koppen van Wierd Duk en/of Thierry Baudet op de beeldbuis verschijnen was Jensen blijkbaar even ontgaan.

Gisteren was de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra te gast bij Jensen om te praten over de opwarming van de aarde, iets waar nóch Hoekstra nóch Jensen de ballen verstand van hebben – wat uiteraard de pret niet mocht drukken. Gezien de reacties zat zelfs een groot deel van het extreemrechtse legioen met gekromde tenen te luisteren naar het betoog van Hoekstra, die nauwelijks weerwoord en/of kritische vragen kreeg van de presentator.

Mocht je vergeten zijn wie Pete Hoekstra ook alweer is:

 

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
12Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.