Time out idee Lubbers komt op een goed moment

Foto genomen aan het front van Wilders' oorlog
De PVV is in oorlog met de islam (met Israël als front) en aangezien het CDA een kabinet wil dat moet “samenbinden” ziet Lubbers, niet geheel onterecht, wat probleempjes aan de horizon. (Telegraaf)

Niet gek gezien van zo’n ouwe knakker (dit zeg ik om de hard core Bruin I fans vast voor te zijn; die hebben namelijk tot nu toe veelal het “argument” dat mensen als Lubbers, Van Agt, de Jong, en noem maar op “oud zijn” en dus…. Hun bek moeten houden? Weg moeten? Niet goed snik zijn?)

Ik zou zeggen ga er eens rustig over nadenken wanneer jullie met zijn allen naar het front in Israël vertrekken om Wilders’ oorlog tegen de islam te voeren. Lubbers mag het dan zelf niet zo’n goed idee vinden maar Rutte hebben we er bijvoorbeeld nog nooit over gehoord. Die vindt dat schijnbaar allemaal wel best zo’n oorlogstoestand.

Schijnt trouwens echt een band te scheppen, zo’n oorlog, over “samenbinden” gesproken.

Succes. Godspeed.

16 gedachten over “Time out idee Lubbers komt op een goed moment”

 1. Nu stelt hij dat er een ander alternatief is, een minderheidskabinet van VVD, CDA, D66 en GroenLinks dat in de Kamer gesteund zou kunnen worden door de ChristenUnie, de SGP en de Partij voor de Dieren.

  De Nederlande minsters-president worden steds leuker narmate het langer geleden is… Van Piet de Jong houd ik inmiddels zelfs. 😎
  (volgens mij heb ik nu eens het grammaticaal juiste meervoud gebruikt, weer eens wat anders dan “premiers”).

 2. Te laat. De kogel is al door de kerk. Het CDA zal volgende week wel afhaken en dan mag de PvdA aanschuiven om een reeds volledig regeerakkoord te accepteren. Ach, een paar onbeduidende kluifjes zullen ze wel toegeworpen krijgen, maar de rest zullen ze slikken uit angst weer aan de zijlijn gezet te worden.
  Voor de PVV betekent dit kabinet (PVC) niks. Ze nemen er geen deel aan, verlenen enkel gedoogsteun. Ze hebben niks te winnen.
  Voor links zijn de druiven zuur. Volgende week mag de PvdA aanschuiven en een rechts beleid gaan uitvoeren.
  Over vier jaar of eerder bhaalt de PvdA nog maar 16 zetels

 3. Het front ligt in Israël. Althans dat zei de Hiz-b-Allah leider tijdens de Libanese oorlog in de zomer van 2006: “Het is maar goed dat alle joden naar Israël komen, dan hoeven we ze niet over de hele wereld na te jagen”.
  Vervolgens, een week later !, noemde Marijnissen Hiz-B-Allah een “verzetsbeweging”.
  Kijk, je kunt Wilders veel verwijten maar zó diep, zo diep als Marijnissen is hij niet gezonken.
  Dan te bedenken dat Marijnissen welbeschouwd dus twee keer fout is na de oorlog.

 4. “Israël vecht voor ons. Als Jeruzalem valt, dan zijn Athene en Rome aan de beurt. Daarom is Israël het centrale front in de verdediging van
  het Westen.”
  PVV verkiezingsprogramma blz 41

  “Strijd tegen islam moet het kernpunt van ons buitenlands beleid worden”
  PVV verkiezingsprogramma blz 43

  Foto van het front:

 5. Nou JvdH, Wilders wilde anders wel het leger – met F16’s en knieschoten- op Gouda afsturen. Brinkman wilde de Molukkers in Kuilenborg ontzetten met een paar tanks. En de Diamantbuurt, tja dat was natuurlijk weer de schuld van een laf gemeentebestuur onder leiding van de slinkse Cohen.

  Ben benieuwd wanneer Wilders nu eens met zijn Rivieren van Bloed-rede gaat komen. Je weet wel, naar anologie van zijn grote voorbeeld Enoch Powell in 1968.
  Misschien wel op 9/11?? Misschien doelt Onslo(w) hierop?

 6. @TLDLK goed punt. Hij wil blijkbaar zijn oorlog en het front naar hier verplaatsen. 😛

  Dan kunnen we straks dit soort foto’tjes gewoon hier maken.

 7. Ik vrees met grote vreeze, dat dat nog wel eens bewaarheid kon worden. Zo’n beetje als Milosevich op het Merelveld de halve Balkan in de brand zette.Kijk naar de uitingen van zijn volgelingen die, moet ik zeggen, steeds extremer worden.

 8. Excuseer horr, maar kijk nou toch eens naar die smoelwerken hier
  http://www.volkskrant.nl/binnenland/article1413061.ece/CDA-voorzitter_wijst_voorstel_Lubbers_af

  En dan

  Kritiek komt er van Jack de Vries, oud-CDA-staatssecretaris van Defensie. Via twitter laat hij weten:

  Lubbers stelt dat zijn stem in het CDA zwaarder moet wegen dan van een gemiddeld lid uit de provincie. Hoezo belang (partij)democratie?..less than a minute ago via ÜberTwitterJack de Vries
  JackdeVries

  Jack wie? Wie de Vries?
  Als die man enige schaamte en enige bescheidenheid had zou hij zjin smoel toch zelf houden?
  (Hoe krijg ik drie keer hert woord smoel in een commentaar?)
  \..en verlos ons van het CDA… Amen

 9. Nolly, maak je niet druk. Je krijgt vier jaar lang een rechts beleid. Met gedoogsteun van PVV of met PvdA in de regering voor “spek en bonen”. Voor het beleid zal het allemaal niks meer uitmaken.
  Op lange termijn is een kabinet met PVV steun juist goed voor links, denk ik. Hun imago is op dit moment waardeloos. Het volk lust ze niet meer. PvdA kan in alle rust de incapabele Cohen vervangen GL kan Jolande Sap, veel meer inhoud dan Femke Halsema, naar voren schuiven.

 10. Liera Schreef:

  Het front ligt in Israël. Althans dat zei de Hiz-b-Allah leider tijdens de Libanese oorlog in de zomer van 2006: “Het is maar goed dat alle joden naar Israël komen, dan hoeven we ze niet over de hele wereld na te jagen”.
  Vervolgens, een week later !, noemde Marijnissen Hiz-B-Allah een “verzetsbeweging”.
  Kijk, je kunt Wilders veel verwijten maar zó diep, zo diep als Marijnissen is hij niet gezonken.
  Dan te bedenken dat Marijnissen welbeschouwd dus twee keer fout is na de oorlog.

  Tja , bij Hizbullah heeft men een hekel aan Israel , niet vreemd gezien de misdaden die Israel in Libanon heeft uitgevreten .. Daarnaast heeft men er goed contact met Libaneese Joden en Anti-Zionistische Joden over de hele wereld …..
  Hizbullah is niet alleen een verzetsbeweging , het is ook een legitime politieke partij en minder racistisch dan de meeste partijen in de Knesset

  Marijnesen fout noemen en Wilders boven hem stellen laat zien aan welke kant je staat , aan de kant van de Zion-nazi Wilders en zijn vriendjes …

 11. #2, Nolly – herinner mij de oprichting nog.

  hier een leuke, gevonden bij Sargasso:

  Volgens ons hangt de formatie vanaf nu echter af van een voegwoord. U kunt kiezen uit: ondanks, indien, op voorwaarde dat, behoudens, ongeacht, ofschoon of alhoewel. Ofwel: welk voegwoord past volgens u het best bij het CDA?

  lubbers wordt hier nog niet genoemd. 😆

Reacties zijn gesloten.