De guilliotineboys hebben weer een stukkie

De guilliotineboys hebben weer een stukje. Altijd grappig om daar even 5 minuten rond te hangen als je je verveelt. Het stukje gaat over “islamisering” . Dat is namelijk zo’n beetje het enige onderwerp bij deguilliotineboys.

Ik link de site niet. Ik noem de site wel: de guilliotineboys.

Goed nu hebben ze het probleem benoemd. In de comments gaat het over de oplossingen van het probleem.

Wat is de oplossing? Moslims moeten dood om te beginnen met alle linkse mensen.

Kijk zelf maar:

En oh oh oh wat zijn die rare moslims slecht. Kijk ze zelf eens goed zijn, die guilliotineboys.

Bij de guilliotineboys kun je doneren. Ze hebben al €1500 opgehaald. Je vraagt je af waar ze voor sparen.

Tot zover dit stukje over de guilliotineboys.

P.S. en als de AIVD deze terroristische organisatie wil oprollen: je kunt de guilliotineboys vinden op het adres artikel7 punt nu.

8 gedachten over “De guilliotineboys hebben weer een stukkie”

  1. Tja, AIVD of OM, die zullen er niets mee doen, er wordt ‘slechts’ over bevolkingsgroepen gesproken, niet over een (zekere) politicus. Die ene politicus is blijkbaar meer waard dan hele groepen Nederlanders.
    AIVD/OM werkt wel, blijkt dat Wilders geen aanklacht heeft ingediend tegen Bert Brussen over retweet, maar OM heeft zelf actie genomen.

    Overigens vind ik het knap dat je het nog 5 minuten uit kunt houden op deze website, ik word al ziek als ik alleen deze korte berichten lees. Humor kan ik er niet van inzien, maar ja, net als smaak verschilt humor ook (gelukkig). 😀

  2. Oh sorry nu zie ik zelf pas dat ik “grappig” had opgeschreven. Was cynisch bedoeld, excuses. Cynisme werkt niet op internet vergeet ik wel eens.

  3. Ben geen liefhebber van linken naar artikel7.

    Maar bedankt voor de tip. Ik hou er niet van als men mij beschuldigt van liegen.

  4. Ik heb even gekeken bij die gasten. Boven een tenenkrommend artikel over Islamisering stond een foto, maar volgens mij was dat de geheime nonnen-harem van de roomse paus, die is opgericht om alle sexschandalen in de toekomst achter de sacristie-deuren te houden…

Reacties zijn gesloten.