Wilders’ Ground Zero Moskee speech: oorlog met islam ja of nee?

Vandaag, 11 september om 21:00 Nederlandse tijd zal een Nederlandse parlementariër zich ter plaatse gaan bemoeien met de gemeentepolitiek van de stad New York en (alhoewel hij beweert een voorstander van “vrijheid” te zijn) gaan pleiten tegen de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van godsdienst in de USA.

Geert Wilders’ toespraak in de USA is des te opmerkelijker omdat hij op dit moment in onderhandeling is met CDA en VVD over de totstandkoming van een kabinet in Nederland.

Foto genomen aan het front van Wilders' oorlog
De toon en inhoud van de toespraak van Wilders zullen zullen bepalend zijn voor de toekomst van het kabinet Bruin I en de toekomst van de PVV in Nederland: houdt Geert Wilders vast aan zijn oorlog met islam (met Israël als front) ja of nee?
Wanneer Geert Wilders vast blijft houden aan zijn oorlog met islam (met Israël als front) zal zijn positie als deelnemer aan kabinet Bruin I niet houdbaar zijn. Immers het front in Israël betreft een gewapende strijd waarin CDA en VVD geen partij wensen te zijn (zie ook Obama vandaag).

“Agree to disagree” voldoet in deze niet.

Wanneer Geert Wilders een gematigde toespraak houdt dan weten we (eindelijk) dat hij al jaren lang uit zijn nek loopt te lullen over “oorlog met de islam (met Israël als front)”.

We wachten rustig af.

18 gedachten over “Wilders’ Ground Zero Moskee speech: oorlog met islam ja of nee?”

 1. @2 Die Joost, enne klinkt weer als Fitna verhaal hè? Veel tam-tam en gewoon een natte tennisbal in het zand ‘plof’.
  Moeten misschien niet meer reageren als hij weer eens iets raars beweerd, maar ja, dan zouden de media daar ook in mee moeten gaan. Geen aandacht is volgens mij het ergste wat hem kan overkomen. 😮

 2. willem Schreef:

  Lezen jullie eerst dat bloedovergoten haatboek even..

  Welk bloedovergoten haatboek bedoel je ?? of wauwel je alleen maar je leider na ??

 3. @6 Ja hoor, ik weet wel wie Joost is. Van zijn ene helft hou ik wel, vanwege zijn opstelling aangaande dierenleed. Die andere helft kan ik het niet zo mee vinden 🙁

 4. 💡 Hij wilde wat hij heeft gedaan 💡 namelijk het klootjesvolk achter hem aankrijgen en zijn zeteltjes veilig stellen. Want het is uiteraard allemaal kassa nietwaar 😎

 5. Wilders gaat voor meer zetels, we zullen het zien wanneer hij de touwtjes laat vieren…vooralsnog nog niks bruin1 !
  Los van alles is het niet normaal om een politieke speech te beoordelen op het haat gehalte ipv het waarheids gehalte ervan.

 6. Bemoeit Wilders zich met de politiek van New York? De opmerking draait alle feiten om. Wilders wordt naar New York getrokken door de oorlog die woedt tegen alle culturen die GEEN Islam zijn.
  Wilders moet hebben begrepen dat hij niet kan volstaan met vechten tegen die agressie in Nederland alleen. Daarom reist de man de wereld af, roepend dat het al bijna te laat is. Het is dus niet de man Wilders die zich in andermans zaken mengt, nee, de Islam mengt zich in de zaken van alle niet-Islamieten. Wie dit niet wil zien, althans niet wil erkennen komt met flauwe, niet ter zake doende opmerkingen over geblondeerde haren en andere bijkomstigheden. Wilders leven wordt bedreigd. Zegt dat niets maar dan ook niets over hen waartegen Wilders ageert?
  Wilders is geen genie en geen groot staatsman maar hij heeft integriteit en dat stempelt hem tot een bijzonder verschijnsel. Helaas.

 7. Wilders leven wordt bedreigd. Zegt dat niets maar dan ook niets over hen waartegen Wilders ageert?

  Zei de dame die oproept tot uitroeiing van de Palestijnen, en die in ieder geval met haar lievemeisjesachtige naampje op gestolen land en waarschijnlijk in een gestolen huis woont.
  Moet er altijd maar weer even bij vermeld worden.

 8. Wij zijn ook geen genie en ook geen groot staatsman en wij hebben ook integriteit. Maar dat terzijde. 😮

  Wiesje de Lange heeft er een handje van om te reageren op dingen die niet gezegd zijn. Dat heb ik eerder van haar gezien. Zo nu ook “geblondeerde haren en andere bijzaken”.

  Dat is lulkoek, Wiesje de Lange.

  Je weet zelf wel waar het in essentie om draait. En dat is oorlog met de islam.

  Voor Wiesje de Lange is oorlog met de islam business as usual.

  Voor Nederlanders niet.

  Voor mij was de KERNVRAAG qua Wilder speech praat ie over oorlog met de islam ja of nee. Zie de titel en de rest van dit bericht.

  Als Wiesje de Lange hier iets aan zou willen toevoegen dan moet Wiesje de Lange eens praten over wat het betekent dat Geert Wilders in zijn speech het niet over de oorlog met de islam heeft gehad.

  Succes

 9. Mevrouw De Lange, vindt u het gek, dat u verzet oproept, als u alle niet-joodse bewoners van wat u als Groot-Israël beschouwt, wilt verjagen? En kunt u ook maar één moment volhouden, dat dit laatste voor een meerderheid van Israëlis betekent, dat er een oorlog tegen de hele Islam zou moeten worden gevoerd?
  Wiesje de Lange Schreef:

  …de oorlog die woedt tegen alle culturen die GEEN Islam zijn.

  … die bestaat alleen in Uw verhitte fantasie. Ik heb gehoord, dat zelfs de fundamentalistische protestanten aan wie U dit verhaal afgelopen zomer in Nederland probeerde te verkopen, meewarig het hoofd hebben geschud.

 10. Wiesje de Lange Schreef:

  Wilders is geen genie

  (!!!!!!!!!)

  Maar dat hoef je niet hard te roepen want we dat dit ook zeer mild uitgesproken is.

  Wiesje de Lange Schreef:

  en geen groot staatsman

  Nou dit is echt ronduit bedroevend. Waarom neemt hij dan de plaats in voor iemand die echt voorspoed voor Nederland zou willen bezorgen?

  Wiesje de Lange Schreef:

  maar hij heeft integriteit

  ..en die is al 10 jaar zoekgeraakt. En maar zoeken, en maar zoeken naar zijn integriteit…en tot op heden niemand heeft het kunnen vinden. Misschien ligt ie ergens in zijn boekhouding?

 11. Pingback: Indiet. No musk here. Bruin I kan van start. – Krapuul

Reacties zijn gesloten.