Clown Wilders on tour in Israël

Wilders met kopvod
Wilders is in Israël en heeft daar “een ‘lang en goed gesprek’ gehad met de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Avigdor Lieberman. De politici spraken in vriendschappelijke sfeer over internationale zaken en partijpolitieke kwesties, zo meldde Wilders.” (Telegraaf)

De “internationale zaken en partijpolitieke kwesties” betreffen vermoedelijk zoals gewoonlijk de “strijd tegen de islam met Israël als front” (PVV programma blz 47 geloof ik, uit mijn hoofd).

Wilders wordt op zijn reis vergezeld door PVV parlementariërs Wim Kortenoeven en Raymond de Roon.

Wim Kortenoeven kennen wij als een oorlogszuchtige religieuze fundamentalist, Raymond de Roon kwam eerder in het nieuws vanwege zijn lidmaatschap van een extreemrechtse club welke in Nederland een staatsgreep wilde plegen.

Of Wilders tijdens zijn bezoek aan Israël opnieuw zijn kopvod zal dragen, zoals op bijgaande afbeelding, is op dit moment nog niet bekend.

Morgen bij zijn bezoek aan Tel Aviv zal een demonstratie plaatsvinden.

9 gedachten over “Clown Wilders on tour in Israël”

 1. Q:Wilders blijft nog even in het Midden-Oosten, waar hij zondag een toespraak zal houden in Tel Aviv. Hij zal daarin zijn standpunt toelichten dat Jordanië „de enige Palestijnse staat is die er ooit zal komen”. Qo

 2. Bosbrandje in Heilige land. Ik dacht: `k Reageer even op NuJij op bericht: `Nederlandse leger stuurt vier Cougar blushelicopters naar Israël!’ Bij wijze van hulp.
  Klein vraagje: Werden onze helicopters precies twee jaar geleden ook naar Gaza gestuurd? Om de fosforbranden te blussen die het Israëlische apartheidsregime stichtte in steden en dorpen middels beschietingen met tanks en per luchtmacht? Met duizenden Palestijnse doden. Of is het antisemitisch om zo’n vraag te stellen?
  Tja, deze vraag mag al niet gesteld worden want hij werd door NuJij meteen verwijderd door de redactie en toen hij nog een keer werd gesteld verketterd. Heb ik nou ècht zoiets verkeerds gezegd? Vroeger op school had ik namelijk al last met dit soort vragen als het over Amerika en Vietnam ging. 😮

 3. Ik was vroeger heel actief op nujij, een groot deel van mijn reacties werd altijd verwijderd. Ik heb toen uit pure frustratie deze website opgericht.

  🙁

 4. Abdul Alhazred Schreef:

  Bosbrandje in Heilige land. Ik dacht: `k Reageer even op NuJij op bericht: `Nederlandse leger stuurt vier Cougar blushelicopters naar Israël!’ Bij wijze van hulp.
  Klein vraagje: Werden onze helicopters precies twee jaar geleden ook naar Gaza gestuurd? Om de fosforbranden te blussen die het Israëlische apartheidsregime stichtte in steden en dorpen middels beschietingen met tanks en per luchtmacht? Met duizenden Palestijnse doden. Of is het antisemitisch om zo’n vraag te stellen?
  Tja, deze vraag mag al niet gesteld worden want hij werd door NuJij meteen verwijderd door de redactie en toen hij nog een keer werd gesteld verketterd. Heb ik nou ècht zoiets verkeerds gezegd? Vroeger op school had ik namelijk al last met dit soort vragen als het over Amerika en Vietnam ging.

  aag
  precies de gedachte die ik had vandaag ..

 5. En Wilders maar klagen dat hij vanwege zijn proces over discriminatie geen tijd voor belangrijke dingen. Blijkbaar wel tijd voor buitenlandse reisjes op kosten van de belastingbetaler. En die PVV stemmers dat weten dat ze nu ook allemaal voor Israel zijn ?

 6. Lees voor “De politici spraken in vriendschappelijke sfeer over internationale zaken en partijpolitieke kwesties” = “Ik bracht verslag uit, en kreeg nieuwe opdrachten.” zo meldde Wilders.

  Partij politieke kwesties bespreken met buitenlandse mogendheden klinkt wel erg CPN.

 7. En dan zijn die 42 Joodse slachtoffers nog gestorven toen ze het vel van gevangen Palestijnse terroristen wilden gaan redden.

 8. #3 En nu ben je zelf degene die steeds dreigt met het verwijderen van reakties die niet jouw mening versterken en het ook regelmatige daadwerkelijk doet. Reductio ad hominem, behalve als het over Wilders gaat. Zo zie je maar ……

 9. Wilders wil de hoofddoek verbieden en kijk wat hij zelf op zijn hoofd heeft. Hoe diep kan men zinken?

Reacties zijn gesloten.