Geinige mislukking van PVV’er Richard de Mos

We hadden het gisteren al in de Newsroom maar er is vandaag iets meer bekend over de de superkandidaat van de Partij voor Verwarden voor de Provinciale Staten in Brabant. De reden was eerst wat schimmig maar het blijkt dat de ex-kandidaat, de heer Arno van Kessel (nummer 2 op de PVV lijst) bij nader inzien geen tijd had. Het bleek namelijk dat hij 20 uur moest werken in plaats van de beoogde 10 en toen had hij plotseling geen tijd. Raar dat dit ineens een bezwaar was; bij andere PVV volksvertegenwoordigers zie je dat 0 activiteit whatsoever (bijvoorbeeld in de Tweede Kamer) of totale afwezigheid (bijvoorbeeld in de gemeenteraad van Den Haag) tot nu toe geen enkel beletsel was om een vorstelijk salaris op te strijken. Dat de nummer 2 van de PVV kennelijk totaal nergens van op de hoogte was is een blamage voor PVV dwaallicht Richard de Mos, organisator van deze mislukking. De Elsevier verwoordt het als volgt:

Nummer 2 Van Kessel werd uitdrukkelijk genoemd als beoogd gedeputeerde en dus de vooruitgeschoven post in het dagelijks bestuur van de provincie. Dat gedeputeerden in de regel werkweken maken van 60 tot 80 uur, had De Mos hem klaarblijkelijk niet durven vertellen. (Elsevier)

4 gedachten over “Geinige mislukking van PVV’er Richard de Mos”

  1. “….bij andere PVV volksvertegenwoordigers zie je dat 0 activiteit whatsoever (bijvoorbeeld in de Tweede Kamer) of totale afwezigheid (bijvoorbeeld in de gemeenteraad van Den Haag) tot nu toe geen enkel beletsel was om een vorstelijk salaris op te strijken. ”

    Hoe lang nog laten we onze belastingcentjes op straat liggen?

  2. Interessant om te zien hoe Brinkman zodirect de GS in Noord-Holland gaat doen naast zijn kamerbaantje. Zal ook wel gaan schitteren in afwezigheid. Zijn collegae kamerleden hebben al flink wat opgehaald met dubbele baantje, nu zal hij dat ook wel willen. Nog even snel binnenlopen voordat het doek valt

  3. Ja hij dacht natuurlijk, wat die anderen kunnen, kan ik ook. O werken en 1000% vergoeding krijgen. Misschien sloeg toen toch nog zijn geweten toe of hij was bang voor de consequentie’s voor zijn echte baan. Kan natuurlijk een negatief bij-effect hebben, ‘dat binnenschrapen zonder werk. Zou me dan als (potentiele klant) van zo’n advocaat afvragen of hij voor mijn geld wel zou werken.

  4. In Noord-Holland wordt zo te zien ook nog steeds flink geschoven… ik heb nog nergens een definitieve kandidatenlijst kunnen vinden, al meldde voormalig nummer 11 (Arie-Wim Boer, fractievoorzitter Leefbaar Purmerend) op Twitter dat hij in de eindlijst op nummer 9 was terechtgekomen.

    Ergo Conclusio: in de week voor de “bekendmaking” (die al een week later kwam dan was aangekondigd en niet veel verder kwam dan het melden van de lijsttrekker) zijn er kennelijk 2 kandidaten uit de top-10 verdwenen.

    Gaat lekker zo. 😛

Reacties zijn gesloten.