PVV is leuk. Jij stemmen op PVV.

De PVV heeft een nieuwe manier gevonden om contact te maken met hun achterban; de geestelijk gehandicapten. De PVV is er namelijk kennelijk zelf ook achtergekomen dat de PVV-aanhang nauwelijks kan lezen. Daarom moest de PVV zich aanpassen aan het niveau van geestelijk gehandicapten. Dit ging ze verrassend gemakkelijk af. Paar hoogtepunten uit dit speciale programma:

De Partij voor de Vrijheid wil hier niet zo veel geld aan uitgeven.
De Partij voor de Vrijheid houdt heel erg van dieren.
Jij ook wel denken wij.

Zie verder Telegraaf.
Het wachten is nu op de brochures van PvdA “Poezen en honden zijn lief” en de VVD “Pa en ma wonen in huis”.

25 gedachten over “PVV is leuk. Jij stemmen op PVV.”

 1. WIj willen eigenlijk niet dat jij werkt.
  Daar hebben wij geen geld voor over.
  Blijf maar lekker thuis zitten.
  Niet zo slim zijn is een keuze.
  Zorgen voor mensen die niet zo slim zijn is een linkse hobby.
  Linkse hobby’s zijn slecht.

  Zou het er in staan?

 2. Deze aanpassing is alleen gedaan voor het programma van de PVV in Brabant (zie site omroep Brabant).
  Misschien dat mevrouw Frijters dan geen spiekbriefje meer nodig heeft of misschien zijn ze er bij de PVV achter dat hun grote aanhang in Maaskantje woont (“Wij gaan Maaskantje terug geven aan de Maaskanter”)

 3. Binnenkort ” Verhaaltjes van Hero en Fleurtje voor het slapengaan” voor de PVV-jeugd in Noord-Holland:

  Kijk, zegt Hero, de jongens zijn aan het pootje baden. Ja, zegt Fleurtje. Maar het zijn grote jongens. Wij doen ook mee, zegt Hero. Wij zijn ook groot. Hij doet zijn schoenen uit. Mag het wel? zegt Fleurtje. Natuurlijk, zegt Hero. Kom, doe je schoenen uit, Fleurtje. Fleurtje vindt het een beetje griezelig. Maar ze trekt haar schoentjes uit. Is het niet te diep? vraagt ze. Nee fijn, zegt Hero Hij staat al tot zijn enkels in het water. Er is wel veel modder zegt hij. Zijn er geen beesten in het water? vraagt Fleurtje. Nee, zegt ,Hero kom nou. Dan gaat Fleurtje ook. Het is wel leuk. Het water is koud maar dat hindert niet. Alleen de grote jongens zijn niet lief. Ze plagen Hero en Fleurtje, vooral die slinkse grachtengordel-jongen doet heel gemeen. Hij spat met water. Schei uit! schreeuwt Hero, anders pak ik mijn bijl. Maar ze doen het toch. En ze proberen Fleurtje omver te duwen. Eindelijk gaan de grote jongens weg. Ziezo, zegt Hero ik heb ze weggejaagd. En hij is trots. Maar nu is er opeens toch niet veel meer aan. Kletsnat en onder de modder kruipen Hero en Fleurtje op het droge. Waar zijn mijn schoenen? roept Fleurtje. De schoentjes zijn weg. Ach, ach, dat hebben de grote jongens gedaan. Daar! roept Hero. Fleurtjes schoentjes hangen in een boom. Heel hoog. Ik kan er nooit bij, zegt Fleurtje. Wacht, zegt Hero, Ik roep Ome Geert die kan er wel bij. Dat doen ze. En het gaat. Ome Geert is zo sterk en groot. He, he, gelukkig. Ze zijn zo blij. Maar de moeder van Hero is niet zo blij. En de moeder van Fleurtje is ook niet blij als die twee thuiskomen. Want ze moeten helemaal in het bad. En de kleertjes ook.

 4. Het kan altijd erger, moeder tegen kinderen; Als jullie je eten niet opeten, dan vertel ik Oom Geert dat jullie je bordjes niet hebben leeggegeten’. Geert als de nieuwe boeman, jawel!

 5. Is het ook al geniaal om stemmen te ronselen bij mensen met een Downsyndroom? Het moest verboden worden! Die zijn immers moeiteloos te indoctrineren want die kun je immers alles wijsmaken?
  Geen enkele partij die ooit propaganda durfde voeren bij dergelijke kwetsbare doelgroepen, men heeft tenslotte zijn ethische grenzen in verkiezingstijd.
  Schandelijk dat de Neofascistische PVV rücksichtlos en schaamteloos zijn machtspostie tracht te vergroten over de ruggen van zwakzinnigen waar ze helemaal geen compassie mee hebben. Hitler stopte ze zelfs in kampen. En straks naar de bejaardentehuizen om demente grijsaards een bruine worst voor te houden?
  Kamervragen a.u.b.!

 6. 😀 😀 😀 😀

  Dit is walgelijk om over de ruggen van geestelijk gehandicapten stemmen te winnen. Het verbaast me niets. Vanmorgen het gesprek tussen PVV-lijsttrekker Mariëtte Frijters en SP-lijsttrekker Nico Heijmans gelezen. Er staat ons nog wat te wachten.

 7. Áh jullie snappen het gewoon niet .. Door Downtjes te vertoetelen in plaats van te sterilizeren en vermoorden wil Geert alle punten waarop hij dan níét van de Nazi’s verschild doen vergeten …
  Dat hij een extereme kwaliteitsvemindering van de zorg voor gehandicapten gedoogt is een bijzaakje….

 8. Rotmense van Krapuul
  Ik ben hastikke boos hoor
  met meneer De Mos , Tante Fleur en meneer Grauss hebbe we ure an dat programa gewerkt
  Die moie zin .. De Partij voor de Vrijheid houdt heel erg van dieren.
  Jij ook wel denken wij. kompt van meneer Graus … Zu Zeie tege mij : jij ben dom en vries … dat is nie zoveel andurs dan mogeaul en Brabants .. Dus maakte zu de woorde zo dat ik zu begreep , lief toch ….

  Ik moes allen de hele teid bij meneer De Mos op schoot zitte en um hoofd-meester noeme , tante Fleur segt dat dat is omdat ie van die rotte linksmense niet meer meester mag zijn .. en nu nooit meer liefe meisjes op sgoot heeft …

 9. de gemiddelde PVV-er leest überhaupt geen programma’s, hooguit de samenvatting in de telegraaf….zat effe op de site van de PVV brabant te kijken en dacht dat ze een foto van de doelgroep geplaatst hadden, maar dat bleek de lijsttrekster te zijn,,,, 😎

 10. #17 luidkeels kond van doen dat dat niet zo is
  Je bedoelt dat de Pévévé luidkeels kont doet dat dat niet zo is? Het is een misselijkmakende,
  ordinaire manoeuvre om op laffe, laaghartige wijze sneue stemmen binnen te grissen.
  Het onderbuikse Wildersejaculaat zal tenonder gaan aan een gebrek aan geweten en menselijkheid.
  Net als de NSB. Daar is het ook slecht mee afgelopen. Gelukkig maar.

 11. 🙂 Als ze nou even op dit taalniveau een verklaring afgeven dat Wilders geen minister is ,dan is dat misverstand ook weer uit de wereld 😀 😀 😀

 12. Hebben ze ook nog uitgelegd wat ze gaan doen met de AWBZ voor verstandelijk gehandicapten? 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥

 13. Wij gaan stemmen!

  Heb je wel eens buiten in de zon gestaan?
  Wat is de zon soms warm!
  Als de zon er niet was, zou het vast heel koud worden.
  Brrrrrrrrr!
  Gelukkig houdt de zon ons lekker warm.
  Niet alleen overdag, maar ook als het donker is!
  Wist je dat?

  In de lucht zit een klein beetje gas dat warmte vasthoudt.
  Je kunt het niet zien, maar het is er wel.
  Zonder dat gas zou het ’s nachts veel kouder zijn.
  Zelfs de lucht zou dan bevriezen!

  Maar er moet niet te veel van dat gas komen.
  Dan wordt het te warm.
  Alsof je onder wel twintig dekens ligt!
  En ook alle dieren krijgen het dan veel te warm.

  Jij houdt vast heel veel van dieren.
  Nou, wij ook!
  Maar dieren mogen het niet te warm krijgen.
  Dieren kunnen hun jas niet uitdoen of een ijsje kopen of een flesje prik.

  De mensen die nu de baas zijn in Nederland houden niet zo van dieren.
  Het kan ze niet schelen of dieren het te warm krijgen.
  Maar wij gaan de dieren redden!
  We gaan lekker op mensen stemmen die NIET de baas zijn.
  Jij en ik, wij allebei!
  Dan zijn de dieren ook weer blij! :mrgreen:

  Sjo, nu even de mailinglijst met al die PVV-afdelingen opsnorren die de laatste tijd zo in het nieuws zijn geweest. Met een beetje geluk komen ze niet verder dan de eerste vier regels :mrgreen: en dan staat het morgen op de officiële PVV-sites! 😎

 14. Ik heb het expres wat multifunctioneel gehouden, zodat alle partijen behalve VVD, PVV en CDA er op kunnen bieden als ik het op Ebay zet.

  Een mooie nieuwe extrasnelle server voor Krapuul moet daar toch wel uit te slepen zijn. 🙂

 15. Het is natuurlijk zonder twijfel al bespottelijk om een aangepast partijprogramma te schrijven voor geestelijk gehandicapten.
  Maar wat mij nog het meeste stoort, is dat er in dat aangepaste programma niks staat over de strijd tegen de Moslims. Waarom niet? Mogen geestelijk gehandicapten dat niet weten?
  Nee natuurlijk niet, omdat bekend is, dat geestelijk gehandicapten daar over het algemeen niks van weten. Geloven ja, maar het verschil tussen geloven en rassen is voor die mensen wazig en niet interessant.
  Zoals het voor iedereen zou moeten zijn eigenlijk……
  Verstandige mensen, verstandelijk gehandicapten!

 16. Wederom maakt dit duidelijk dat deze zieke PVV niet thuis hoort in Nederland.
  Gehandicapt zijn – geestelijk of lichamelijk – betekent niet dat je met een idioot te maken hebt.
  En als men geestelijk wel zo ver heen is, dan is stemmen sowieso geen optie.

  Een partijprogramma mag best anders verwoord worden, zich richtend tot een speciale doelgroep.

  Maar als dit dan een afgeslankte inhoud krijgt, waar het meest belangrijke onderwerp van de heer Wilders “himself” is weg gelaten – Islamhaat – , dan klopt er iets niet.

  Smeerlapperij is het, ontsproten uit de zieke geesten van leden van een evenzo zieke sekte.

Reacties zijn gesloten.