PVV lijsttrekker Machiel de Graaf geteisterd door rare pijntjes

Vandaag weer een gekke PVV’er in een debatje op Radio 1. Dit keer lijsttrekker Machiel de Graaf. Machiel de Graaf is nogal begaan met het lot van vrouwen;

”Laat je haren wapperen in de wind. Geef die vrouwen de kracht om tegen hun man op te staan”, zei De Graaf. (NU)

Je zou even kunnen denken dat hij het heeft over de vrouwen van zijn partijgenoten Graus en Sharpe. Die kunnen wel wat kracht gebruiken. Maar nee, het gaat weer over moslims.

Moslima’s met hoofddoekjes zijn namelijk stout: ze doen Machiel “pijn”:

”Voor mij doet elk hoofddoekje pijn om te zien. Op een verbod is door Hero Brinkman gespeculeerd. Het zou in de toekomst misschien kunnen. We zullen zien hoe het loopt.” (Telegraaf)

Dit is echt vreselijk voor die arme man. Pijn bij elk hoofddoekje dat-ie ziet.

Als ik die stuitende kop van die PVV’er zie kan ik ook wel zeggen dat dat pijn doet. Maar moet hij daarom verboden worden? Nee dat gaat te ver. Volgens mij hebben we hier gewoon te maken met een fantoompijntje. Zie je vaker bij die gekke PVV’ers.

17 gedachten over “PVV lijsttrekker Machiel de Graaf geteisterd door rare pijntjes”

 1. Machiel deed het goed en ook Brinkman is het nog niet verleerd. Het verhaaltje hierboven is ronduit zielig. Dit debat had ook niet gevoerd hoeven worden, oude koek en een totaal gebrek aan bezieling.

 2. Machteld Schreef:

  Machiel deed het goed en ook Brinkman is het nog niet verleerd. Het verhaaltje hierboven is ronduit zielig. Dit debat had ook niet gevoerd hoeven worden, oude koek en een totaal gebrek aan bezieling.

  Ik vond die Machiel anders maar brallen als een SS-er. Om over Mussertsecondant Brinkman maar te zwijgen.

 3. Ik heb ook liever dat Wilders een hoofddoekje draagt….als je namelijk achter hem loopt denk je voortdurend…wat is dit voor woestijnstorm?….kom je erachter dat het roos is

 4. Kinnekutten (of is het kinnenkutten?): haat tegenover anderen maatschappelijk aanvaardbaar maken door het te doen voorkomen alsof je het beste voorhebt met die ander. Conservatieve haat verkopen met progressieve argumenten. Ook wel simpelweg brallen.

 5. Ik vrees voor onze ijsmuts…..

  tja, 25% van de PVV kiezers denkt dat Wilders nu minister is…. het doet mij pijn dat zoveel domheid kan bestaan, ik pleit vooral voor meer onderwijs, maar begrijp wel dat de onderwijs bezuinigingen van deze regering een ssoort van investering in de toekomstige kiezer is.

 6. Heel eenvoudig , Machieltje het Debieltje is op jacht naar de Femkestemsters .. dus met wat Libelle stijl mutsen-gezever over hoe de hoofddoekjes van die arme onderdrukte Moslima’s hem Pijntjes ( vast migraine ) geven hoopt hij gevoelig over te komen en de nieuwe accessoire voor de Femke stemsters te worden …

 7. Hoofddoekjes doen misschien pijn aan Machiel’s ogen maar zijn rotkop doet pijn aan iedereen’s ogen 😀 Dat wilt echter niet zeggen dat Machiel’s rotkop verboden moet worden (al is dat nog zo’n aangename gedachte).
  Als hij een probleem heeft met het aanzien van hoofddoekjes dan is de oplossing trouwens heel simpel: wend je ogen af of steek ze eruit, dan heb je ook geen last meer van hoofddoekjes 😀

 8. Er is een religieus boek waarin staat:

  Genesis I
  7 Toen werden hun beider ogen geopend, en zij werden gewaar, dat zij naakt waren; en zij hechtten vijgeboombladeren samen, en maakten zich schorten.
  .
  . 21 En de HEERE God maakte voor Adam en zijn vrouw rokken van vellen, en toog ze hun aan

  Jaren van Christelijke wetgeving in Nederland heeft dit als volgt vertaald:

  artikel 430a in Titel II wetboek van strafrecht
  Hij die zich buiten een door de gemeenteraad als geschikt voor ongeklede openbare recreatie aangewezen plaats, ongekleed bevindt op of aan een voor het openbaar verkeer bestemde plaats die voor ongeklede recreatie niet geschikt is, wordt gestraft met geldboete van de eerste categorie.

  Wat zei de Graaf ook al weer?

  „Voor mij doet elk kledingstuk pijn om te zien. Op een verbod is door Hero Brinkman gespeculeerd. Het zou in de toekomst misschien kunnen. We zullen zien hoe het loopt.”
  Volgens De Graaf zou het „fantastisch” zijn „als al die symbolen (van christelijke onderdrukking) weg kunnen uit het straatbeeld”.

  Ik ben het helemaal met de Graaf eens

  😀

Reacties zijn gesloten.