Schokkend nieuws: Wilders ergert zich aan mensen die steeds in het nieuws zijn maar niks realiseren

Vandaag was De Grote Lijder weer in het nieuws. Dit keer met een belangrijke boodschap voor mensen die steeds in het nieuws komen maar niks realiseren. Hou daar mee op! Aldus De Lijder;

Volgens Wilders zijn de twee VVD-bewindslieden steeds in het nieuws, zonder dat ze echt iets realiseren. „Het is te veel roepen en te weinig wol”, aldus Wilders in een gesprek met De Telegraaf. (Telegraaf)

Goed punt van Wilders, de man die echt alleen maar de pers haalt als iets realiseert en nooit als hij alleen maar iets roept.

Update: Geert heeft toestemming gekregen om te piepen.

7 gedachten over “Schokkend nieuws: Wilders ergert zich aan mensen die steeds in het nieuws zijn maar niks realiseren”

 1. Hieronder de Eischen der Lijer ( ook wel “verwachtingen voor de Amerikanisatie van de Nederlandsche kul-tuur te noemen , hoewel , zelfs in de USA houd men het leger van de straat … Wilders is een echte Kemalist die een facistisch regime zoals de volgelingen van “ätatürk ” jaren in Turkije voerde voorstaat … wat word ätaturk in het Nederlands ” TokkiePapa ” ???? )
  De PVV-leider ziet op veiligheidsgebied nog weinig terug van afspraken die hij met VVD en CDA heeft gemaakt. Zo laat het wetsvoorstel over de invoering van minimumstraffen, waar de PVV al jarenlang voor pleit, nog steeds op zich wachten. „Dat is ons kroonjuweel, maar ik heb er nog niets van gezien of gehoord”, stelt Wilders.
  Ook wordt hij ongeduldig over andere belangrijke punten, die Opstelten en Teeven volgens hem te ver voor zich uitschuiven, zoals het plan om de mogelijkheden voor de politie om preventief te fouilleren te verruimen. VVD, CDA en PVV spraken tevens af dat risicojongeren een strafdienstplicht tegemoet kunnen zien na bijvoorbeeld vernielingen of bedreigingen.
  Verder wacht de PVV nog op uitgewerkte plannen voor gecombineerde teams van leger en politie om de orde te herstellen en de mogelijkheid om criminelen zo nodig te denaturaliseren.

 2. Ik associeer “kroonjuwelen” juist altijd met “niks realiseren”. Dat hebben we bij die andere partij die NL wel even ging veranderen toch ook gezien?

 3. Zou het feit dat WIlders zijn zin niet (snel genoeg) krijgt betekenen dat de democratie toch nog functioneert? Dat de meerderheid geen politiestaat wil? Is er nog hoop? Ik denk het wel.

 4. We zullen even het antwoord van de bewuste bewindslieden afwachten. Die worden nu rechtstreeks in hun kruis getast door de gedogert dus zullen dit keer misschien reageren.

 5. Jurjen Schreef:

  Zou het feit dat WIlders zijn zin niet (snel genoeg) krijgt betekenen dat de democratie toch nog functioneert? Dat de meerderheid geen politiestaat wil? Is er nog hoop? Ik denk het wel.

  Dat een vloekende onbeschofte minderheid Wilders als Hitler-ähnliche Führer & Lijder wil, wil nog niet zeggen dat een weldenkende en beschaafde meerderheid zonder slag of stoot de democratie aan de kapstok gaat hangen. Tenslotte hebben we nog geen staatsgreep van de pévévé en heeft deze narcistische eenmansbeweging het leger plus majesteit niet in zijn erbarmelijke rugzakje. 🙄

 6. @ Jurjen:

  vooral verkiezingsretoriek en druk op vvd om mee te helpen politiestaat te realiseren.
  ik zou me niet te veel illusies maken. vvd en pvv zijn vrienden. Rutte vindt op dit moment vooral belangrijk stem cda vvd of pvv

 7. Wilders vindt het een grof schandaal dat de VVD en het CDA niet meer werk maken van het afbreken van de rechtstaat.

Reacties zijn gesloten.