De dagelijksestandaard-horden even geanalyseerd.

Zoals hieronder wordt aangetoond wordt het weblog “dagelijksestandaard” bevolkt door mensen (zande, Hannibal, Frikschoten) die anderen bedreigen, samenzweren tegen de vrijheid van meningsuiting en zich op georganiseerde wijze schuldig maken aan internetvandalisme. Dit alles met kennelijke goedkeuring van Joshua Livestro en Frank Verhoef.

Leugens van dagelijksestandaard reageerder frikschoten op Amsterdampost.nl:
Hieronder een citaat van wat even een heuse feature was op de site van Bla Bla Frikschoten. Indrukwekkend. Alleen jammer dat Bla Bla Frikschoten liegt dat ie barst.

Ik neem even een paar van zijn leugens met u door:

JvdHeuvel aka Sjef (1) van krapuul.nl is ontdaan geraakt geworden want er werd weerstand tegen hem geboden middels het vrije woord (2) op De DagelijkseStandaard.nl. Het blijkt namelijk, volgens deze ster-blogger, dat de alom gewaardeerde heer VanFrikschoten snode complotten smeedt tegen zijn digitale Anti-Wilders uitbarstingen. En laat dat nu net niet het geval zijn (3) want wij zijn van het vrije woord.

1- Bla Bla Frikschoten doet de suggestie dat Sjef en JvdHeuvel 1 persoon zijn. Bla Bla Frikschoten praat in de derde persoon als hij over zichzelf praat, dus wellicht heeft hij daar ervaring mee, ik niet.
2- Ik heb geen enkel probleem met weerstand middels het vrije woord op dagelijksestandaard. Waar staat dat? Heb ik iets gemist? Waar zijn trouwens mijn reacties gebleven?
3- Leugen. Want dat is wel degelijk het geval. Dat zal ik hieronder aantonen.

Er staan nog veel meer leugens in zijn verhaal, maar daar ga ik nu niet op in.

Waarom?
Hoe komt het toch, dat de mensen die er zo’n behoefte aan hebben om mij middels “het vrije woord” tegenstand te bieden, dat alleen kunnen middels het verspreiden van leugens, het samenspannen om andere mensen de mond te snoeren, bedreiging, en het uitoefenen van digitale terreur?

Bedreiging:
Dat zijn grote woorden, dus ook dat zal ik even moeten toelichten:
Zie hier een bedreiging; er is “vuil”, dat moet “opgeruimd worden” bij een “grote schoonmaak”, en ik sta bovenaan op de lijst, aldus ridder van het vrije woord, de gewaardeerde dagelijksestandaard reageerder “zande”/”Gilles de l’internet” (zelfde persoon), die mij vervolgens begint te bestoken met reacties voorzien van het email adres “Cleaningservice@hotmail.com”. Het is trouwens ook dezelfde persoon die vorig jaar nog een schorsing kreeg op Wikipedia wegens “Cyber pesten” en “Ernstig vandalisme”. Echt een fijne vent dus.

Digitale terreur:
De digitale terreur daar heb ik het gisteren al over gehad. Ik noem het in korte tijd met meerdere mensen tegelijk een site bestoken met tientallen IP nummers, niet bestaande namen en email-adressen, om walgelijke vunzige reacties te plaatsen, digitale terreur ja.

De vaste dagelijksestandaard reageerders Hannibal, Bla Bla Frikschoten en zande maken zich hier schuldig aan.

IVKCCAUKGF7KCAUCP0DECAT6K47ACABUCNISCANO88OICA7VEL9OCAMUFS72CABLRB3SCAM4YRWQCA3P7C86CAIMSRQNCATZMVR5CAWE9AN5CAFR7L3ICAXVPLXJCA5WDDQOCAJYPB49CAWC8M6MCAWLJ0M2Nu komt het. Een heuse, aantoonbare, samenzwering:
Dit hebben ze afgesproken middels een samenzwering. Voor het bewijs van deze samenzwering kijkt u op deze pagina. (kleine toelichting meestal noemen ze me niet eens bij naam, er kan ook “ggvvg” staan of zoiets, “die fascist”, of “hobbel”, dat hebben ze voor mij bedacht.)

Update: ze hebben alle commentaren natuurlijk inmiddels verwijderd en ook google denkt dat er 0 commentaren staan, in plaats van 130 commentaartjes. Als ik tijd heb zet ik het kopietje wat ik ervan getrokken heb wel even online.

Uit de berichten op de pagina blijkt dat ze samenzweren. Niet alleen tegen mij, maar eigenlijk tegen iedereen die op het gewaardeerde “kwaliteitslog” dagelijksestandaard de vaste hanggroep van een tegengeluid durft te voorzien.

Ze vertellen hoe je anoniem met verschillende IP adressen websites kan verzieken;

IP-adres wijzigen was waar ik op doelde. Geen verdediging tegen mogelijk. Als je ook nog je nick verandert, kun je altijd beweren dat je navolgers krijgt. Als ze bij DDS echt vervelend gaan doen, kunnen we ook gewoon iedereen uitleggen hoe dat werkt. Liever niet trouwens, want het maakt het leven een stuk lastiger.

Herkennen doen we je toch wel, natuurlijk. 🙂

Ze vertellen er hoe ze het liefste iedere tegenstander monddood willen maken, blijkbaar is dit plannetje inmiddels volledig operationeel (dit kan ik overigens ook, volledig gedocumenteerd, aantonen);

Wellicht moeten we Joshua voorstellen ons te benoemen tot officiële trol-bashers? Het houdt de boel overzichtelijk. Alleen moet iemand na afloop de rommel in zo´n thread opruimen, maar daar wil ik me wel voor beschikbaar stellen.

Kennelijk waren ze op het moment van deze discussie zo goed als overal geband;

Ik was deze plek trouwens bijna vergeten, maar de link zat er nog tussen. Blijft handig, omdat deze site geen overzicht heeft van de meest recente reacties. DG Nerée zal het wel kunnen zien neem ik aan, ik hoop dat hij het niet vervelend vindt

Deze is trouwens ook leuk, hier bedreigen ze zichzelf;

Ssssttt, want als je een bepaalde groep tegen de schenen schopt, kan het weleens erg slecht met je aflopen, dus laten we maar zwijgen. Dat we ondertussen wel moeten pruimen dat de lange tenen brigade misbruik maakt van de vrijheid van meningsuiting, schijnt van ondergeschikt belang te zijn.

:mrgreen:

En ten slotte komen ze er zelf ook achter dat ze niet al te intelligent zijn door dit open en bloot op internet te bespreken;

Zo’n lullig gastenboekje waar je af en toe even apart iets door kunt nemen dat de rode horden niets aangaat.

Wie hangt er ook rond op deze pagina van de dappere strijders van het vrije woord tegen de rode fascisten? Bla Bla Frikschoten.

Er staat nog veel meer leuks op deze pagina, echt een aanrader om hem eens uitgebreid door te nemen, dan leer je weer eens wat van dagelijksestandaard, diverse gasten op dagelijksestandaard, maar ook van de “rechtse blogosphere” in het algemeen.

internetterroristjesZo werken ze dus bij dagelijksestandaard. For all to see:
Kijk NU op dagelijksestandaard en je zult deze mensen daar zien rondhangen. Joshua Livestro vindt dat kennelijk allemaal wel best.

Bedreiger, internetvandaal en samenzweerder tegen de vrijheid van meningsuiting, zande, werd op 31 december bij dagelijksestandaard trouwens uitgeroepen tot reageerder van het jaar 2009 😀 . Grappig he, hoe iemand die zich dit soort praktijken bezighoudt, dan weer reageerder van het jaar wordt op een “fatsoenlijke site” als dagelijksestandaard.

Kan ik ook:
Kijk, als ik niks te doen had, dan kon ik ook best 3 kleuters verzamelen die ook niks te doen hebben, en Joshua’s plezier met zijn prachtige site grondig vergallen met continu wisselende IP nummers en gebruikersnamen. Of Bla Bla Frikschoten op zijn lulkoek site. Maar ja he…. 🙄

Dan zou ik dus zomaar reageerder van het jaar 2010 kunnen worden bij fatsoensrakkers Joshua Livestro en Frank Verhoef. 😈

Dit is overigens geen dreigement, want ik ga echt niet dezelfde vuile, maar vooral kinderachtige, spelletjes spelen als deze non-valeurs met hun zogenaamde “vrije woord”. :mrgreen:

10 gedachten over “De dagelijksestandaard-horden even geanalyseerd.”

 1. als je zo gevolgd wordt dan beteken je wel iets.

  maar het is disgusting.

  “doorgaan met het goede werk” en altijd onder je eigen naam. want laat die nietszeggers maar allerlei nicks zoeken voor hun “inhoudsloze” getreiter.

  en daarmee hun “nutteloze” tijd vullen.

 2. Jeetje…

  maar langs de andere beginnen ze wel onmiddellijk te grienen en “ad hominem” te roepen van zodra ze een beetje tegenwind krijgen.

  ik denk overigens dat Livestro me vooral geband heeft op zijn site omdat ik (te) lastige vragen stelde over zijn en Labohm’s financiering 😉

 3. Ze hebben al hun 130 commentaartjes gewist. Die konden duidelijk het daglicht dus niet verdragen. :mrgreen:

 4. Geinige vrijheid van meningsuiting, als ze hun eigen commentaren op hun eigen site al wissen. :mrgreen:

Reacties zijn gesloten.