Krapuul verbiedt gebruik van het woord “jullie”

In de strijd tegen het Bruine Gevaar zetten we sinds vandaag ons nieuwe geheime wapen in; een verbod op het gebruik van het woord “jullie”. Aan de uitdrukking op je gezicht kan ik nu zien dat je het niet snapt. Nou ik zal het even uitleggen: wanneer hier iemand een reactie achter laat met het woord “jullie” erin dan is het 10 tegen 1 dat we hier te maken hebben met een jammerende zeiktrol of een huilende zeurlollie waar wij niet van gediend zijn. Daarom vanaf nu dit KEIHARDE jullie-verbod. Je mag dus nog steeds vrijelijk je achterlijke papegaaienmening uiten en zuigtrollen wat je wilt, zoals je bij ons, ridders van Het Vrije Woord, gewend bent, alleen vermijd het woord “jullie” want je komt in het zwarte gat. Verder blijven de oude huisregels NATUURLIJK onverminderd van kracht, alsmede de grafische weergave ervan speciaal voor PVV-aanhangende analfabeten. Wat ook onveranderd blijft is dat ook deze regel alleen van toepassing is op domrechtse zeurkabouterende janktokkies en NATUURLIJK NIET op de redactie.

Maar dat snappen JULLIE waarschijnlijk wel. Of niet soms?

36 gedachten over “Krapuul verbiedt gebruik van het woord “jullie””

 1. Ridders van Het Vrije Woord :P.

  Wat wordt het volgende woord? Links? Subsidie? Stalin?

 2. Stalin zou eventueel in aanmerking komen, ware het niet dat ook serieuze mensen het wel eens over Stalin hebben, afgezien van de geblokte zeiktrollen.

 3. Derde persoon meervoud gebruiken kan toch niet zo moeilijk zijn.

 4. Ik vind het wel mooi bedacht, hoop dat UUUUUU er wel soepel mee om zal gaan. Kunnen UUUUUU niet gewoon UUUUUUU maken als iemand UUUUUUU zegt?

  Ik houd er persoonlijk wel van om bij complimenten het J woord te gebruiken. Positieve stimulans werkt beter dan negatieve 😛 hippies!

 5. en in het Fries is het jimme, klinkt exotisch maar het kan wennen. Probeer jimme het ook ?

 6. ‘Jelui’, mag dat wel, baas? Jelui hebben gewoon een exstreem links vorum…

 7. Was dat niet Jaap van de Merwe die ooit voor de toen nog rooie Vara zong: `Gij zijt canaille heeft men ons verweten’ ? Gij, bedoeld als derde persoon meervoud.
  Dus: `Gijlieden bij Krapuul, ge zijt een schande voor het Nationale Plichtsbesef.’ (in NSB-stijl)

 8. Censuur! Hulie willen het gewoon weer eens lastig maken voor den rechtsche medemensch! Tsk tsk tsk…

  En die arme PVV-stemmers hebben het al zo moeilijk met al die moslimtsunami’s, linkse hobby’s en bio-terroristen… 🙁

  Persoonlijk kan ik me er wel in vinden. 😀

 9. jvdheuvel Schreef:

  is dat niet 2e?

  Jullie is inderdaad 2e persoon meervoud

  Ik bedoelde dat ipv “jullie” zeggen het toch niet zo moeilijk moet zijn om te zeggen welke groep je nu bedoeld dus dan kom je uit om 3e persoon meervoud of enkelvoud.

 10. MadPride Schreef:

  Met de vriendelijke groeten van Orwell?

  Is “niet tegen mijn huis pissen “ook Orwelliaanse overcontrole ??? Het “Jul-lie van Krapuul ” Of ” Jul-lie Linksmensen “walmt de bruine pisgeur der incontinente P.V.V. aanhangers

 11. kom van de kust, daar is het hullie…maar dat mag denk ik dan ook niet meer….zal er aan denken….

 12. `t Heugt me nog dat er eind jaren zestig even een populistisch dansje was: De `Hullie Gullie Tamouré.’
  De akkoorden stelden niet veel voor, gepuncteerd driekwa(r)tje in C, maar het ritme, daar zou je aan stellen als Henk & Ingrid een bevlogen bokkendans kunnen ontlokken bij wat kratten Aldipils en een kommetje pinda’s van de Lidl. 😆

 13. willem Schreef:

  @ 26 ben zo blij dat ik pas in 72 geboren ben….

  Wat !!! Met een naam gelijk ALLE Neder-Dietsche koningen ( uitgezonderd Lodewijk Napoleon natuurlijk maar die was toch niet Nederlands en heeft prachtige gebruiken als het lijfeigenschap afgeschaft ) is u niet eens geleerd prachtige Neder- Dietsche gebruiken ende muzikale hoogstandelijke uitingen der onze van vreemde smetten vrije muziek als De `Hullie Gullie Tamouré.’ ende de vogeltjesdans te waarderen … Meneer Willem u bent vast een linksche gutmensch dimmie die eigenlijk Guilliermo heet maar dat ter camoflering van uw Zuid Italiaanse Maffia afkomst in het Nederlands heeft vertaald . U heeft zeker ook geen waardering voor het prachtige werk der Volendamse kweellers als Jan Smet ,?? of de heerlijke uithalers der Amsterdamse talenten , van Lante Leen tot Andre Hazes ???

 14. Arnold J. van der Kluft Schreef:

  @30
  En nixnie jaren zestig, ik schrok al, heb ik wat gemist?
  Misschien verwarring met dit waarlijk geniale nummer?

  o wat verschrikkelijk dat met de dood van Willem Duys een poragandist van dat soort teringherrie verdwijnt 😀

 15. Poragandist :
  somone who makes horrible porridge with the basic notes as oats …

 16. JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE JULIE

Reacties zijn gesloten.