PVV kiezers doen huilie huilie want ze zijn zielig

Waarom??

De Telegraaf heeft het over “PVV’ers” en dat is natuurlijk zout in de wonde, want PVV’ers bestaan natuurlijk helemaal niet. Ja er bestaat er eentje, de man met lidmaatschapsnummertje 1, de Grote Goeroe, het hoofd van de stichting + sekte: Geert. Alle wannabe PVV’ers worden door hem sowieso uitgesloten en gediscrimineerd. Jij PVV’er zijn? Pech mag nie.

“Alleen ik, de Grote Onfeilbare, de enige echte super-PVV’er, heb het recht om mezelf PVV’er te noemen”, aldus de Grote Leider.

Daar begint het al, de uitsluiting. Ja bij de PVV komt die van binnen.

Vervolgens hebben die PVV’ers dus een probleem als ze gaan klagen over hoe zielig ze zijn; ze worden gediscrimineerd om iets wat ze niet kunnen zijn; PVV’er.

Moet je voorstellen dat ik naar het meldpunt discriminatie loop en zeg: ik voel me gediscrimineerd als neger. En dan die gezichten zien.

“Maar u bent helemaal geen neger”, zullen ze zeggen. “Klopt”, zeg ik dan, “maar ik wil het wel zijn”.

Maar genoeg gekheid.

Natuurlijk worden onze wannabe-PVV-vrienden gediscrimineerd; om te beginnen mogen ze hun favoriete boek niet meer lezen, niet meer in de bus met hun favoriete hoofddeksel. Ze mogen zelfs niet meer aan de PVV denken anders worden ze gedeporteerd. Ze worden altijd als eerste aangehouden door de politie omdat ze er zo PVV-achtig uitzien. Als ze een PVV-gebouwtje zetten komen tegenstanders van de PVV er bloedende lichaamsdelen van dode beesten ophangen, of Molotow cocktails gooien.  Ze worden geweigerd bij discotheken (waarschijnlijk omdat ze zo houterig dansen), in hun paspoort staat een grote rooie W afgedrukt (wannabe PVV’er) en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Echt schokkend dus, maar je hoort er nooit iemand over.

Enfin, leest u verder bij het verboden blad De Telegraaf, dat zwaar tegen de verdrukking in nog steeds probeert objectief nieuws te brengen:

PVV’ers voelen zich gediscrimineerd – Binnenland | Het laatste nieuws uit Nederland leest u op Telegraaf.nl [binnenland]

50 gedachten over “PVV kiezers doen huilie huilie want ze zijn zielig”

 1. Wellicht kunnen we PVV-stemmers verplichten een bepaald kenmerk op de kleding te dragen? Een button met een meeuw of zo? Zodat ook voor de buitenwereld duidelijk is dat zij PVV stemmen? Het kan toch niet zo zijn dat zij zich geheel anoniem onder de normale mensen kunnen begeven. Nog even nadenken of dit ook moet gelden voor de partners van PVV-stemmers en hun kinderen. Zij stemmen dan misschien geen PVV, maar ze zijn wel onrein door de continue blootstelling aan de PVV-stemmer en diens ideeën.

 2. Is ook wel opvallend dat je op de Telegraaf geen reactie op het bericht kan plaatsen.

 3. God wat een verschrikkelijk Zieligheids principe hebben deze mensen toch. Een PVDAer zegt :”Dat noemen ze in de volksmond bruin 1″ en HUP de klachten zijn al binnen. Dat hun grote leider de SP NAZI’s noemt vinden ze dan wel weer leuk. Ik word toch echt zo ziek van dat volk, ze zijn ja geen haar beter dan een rel Marokkaan die “DIESCRIMINAZIEEEEE!” kermt als je hem aanhoud.

  Waar komen deze “wij zijn zeilig” mensen eigenlijk vandaan, ze vinden zichzelf het belangrijkste dat er is, alles moet er voor wijken en ze zijn altijd de underdog maar eigenlijk vindenz e wel dat ze in de meerderheid zijn en altijd zeilig…. Hoe kronkelen die gedachtes bij deze mensen?

 4. Toch jammer , dat iedereen zo kortzichtig valt voor alles wat in het verleden heeft plaatsgevonden. Te bang om toe te geven dat de PVV ook goede standpunten heeft. En het allergrootste gevaar wat dreigt, de PVV groeit !, ik vind het goed dat zij voor wat opschudding zorgen maar wat als straks zijn populariteit steigt.

  Zien we dan een Obama handjes schudden met Wilders ?

 5. “Een leerling zou een onvoldoende hebben gekregen voor een opstel omdat hij PVV-standpunten zou hebben verdedigd.”

  Zou het niet gewoon zijn dat het taalniveau ver beneden peil was (het gewone PVV-niveau dus) en het gewoon die onvoldoende dik voldoende waard was? 😀
  Of moeten we conform het gedachtegoed van de Grote Lijder alles maar goed vinden en hoog belonen als het maar PVV is? Dacht het niet 😥

  Kortom, als je zelf zoveel mensen discrimineert, moet je niet janken als je tegengas krijgt.

 6. O, wat voel ik me heerlijk. Dat die enge mensen nou zelf ook eens ervaren wat het is om gediscrimineerd te worden. Hilarisch. Maar wat leren ze ervan? Dat ze zelf nooit meer moeten discrimineren? Welnee, gewoon huilie huilie doen en slachtoffertje spelen. Daar zijn ze heel knap in. De engerlingen. De zielepieten, de duperieur moreel verontwaardigden. De neo-NSB-ers.

  Groeten van een “SP-nazi”. Die zich niet gediscrimineerd of beledigd voelt door een sneue PVV-er omdat ik dat soort mensen moeilijk serieus kan nemen.

 7. Lol maybe een standpunt voor nieuwe verkiezing agenda: het stoppen van discriminatie van PVV stemmers. Dit wordt zeker een van de grote en nieuwe verkiezingpunt waar Geert zich hard voor gaat maken want het kan natuurlijk niet zijn dat in dit joods katholieke land pvv stemmers worden gediscrimineerd.

 8. Brabantsbloed Schreef:

  Toch jammer , dat iedereen zo kortzichtig valt voor alles wat in het verleden heeft plaatsgevonden.

  Wie zijn `idereen’? Ander woord voor `jullie’? Waaruit blijkt kortzichtigheid? Wat is `alles’? En wat heeft in het verleden plaatsgevonden? `k Ben toch zeer benieuwd.
  Als je al binnen komt walsen met zulke vage kretologie ben je dunkt me zelf een typisch geval van jammer.

 9. Hoe ironisch dat nota bene de mensen die op een partij stemmen die bepaalde vormen van discriminatie zelfs vast wil leggen in de wet, blijkbaar zo veelvuldig aankloppen bij de door hen verfoeide anti-discriminatiebureau’s als ze zelf menen gediscrimineerd te worden. :’)

 10. dat klinkt als een discriminerende PVV stemmer

  daar zijn er ANDERHALF MILJOEN van

 11. Brabantsbloed Schreef:

  Toch jammer , dat iedereen zo kortzichtig valt voor alles wat in het verleden heeft plaatsgevonden.

  Tip: in nette journalistiek spreken van de3 W’s als we een punt willen poneren. . Wie, wat, waar, welke, wanneer.
  Wie is `iedereen’? Waaruit zou kortzichtigheid blijken? Wat heeft in het verleden plaatsgevonden? Welk verleden? Wat bedoel je met `alles’? Ben toch zeer benieuwd.
  Wie met zulke vage kretologie komen binnen komt walsen, is dunkt me zelf een typisch geval van jammer.

 12. Ik zou echt de stuipen van het lachen krijgen als medewerker van zo’n bureau. Zo’n knakker aan de balie met ’n kop waar ’t zuur vanaf druipt, type R. Sörensen, “ja, nie normaal, ik voel me gediscrimineerd in me eige land.”

 13. btw ik ben geen linkse homo hoor pvv stemmer
  sluit me op met je vrouw en je hebt 9 maanden later wat nieuw zaad en neem van mij wilders zal ze haten
  dus euh Deal?

 14. pvv stemmer Schreef:

  Fucking homo’s. Stelletje linkse nichten!!

  leuk hoe de PVVstemmer zo heerlijk met op sexuele voorkeur gebaseerde scheldwoorden scheld …

 15. PVV’ers voelen zich gediscrimineerd? Net goed! Wat je zaait zul je oogsten! Verwachten ze dan dat ze een bos rode rozen krijgen voor hun voortdurende afzeiken van iedereen die niet zoals hen is?

 16. pvv stemmer Schreef:

  Fucking homo’s. Stelletje linkse nichten!!

  Tja, het staat je vrij om dat te roepen, want ook jij hebt immers vrijheid van meningsuiting gekregen van je Meester? Helaas zie ik het verband met het onderwerp niet en voorts lijkt me dat je met deze nogal vulgaire ad hominem blijkt geeft geen goede opvoeding te hebben genoten. Misschien dat je daar niks aan kunt doen, maar als ik je een tip mag geven: dan zou je nog niet en plein public op dergelijke onsmakelijke wijze je ego moeten ontsieren.

 17. Deden ook eerst huilie huilie: http://www.youtube.com/watch?v=PKyreG3y_lU&NR=1
  erg huilie huilie voor Christus en Kerk: http://www.nobeliefs.com/mementoes.htm
  en Vaderland: http://www.youtube.com/watch?v=lgGVOiv0Wbc

  Versie 1

  Wien Neerlands bloed in d’ aders vloeit
  Van vreemde smetten vrij
  Wiens hart voor land en koning gloeit
  Verheff’ de zang als wij:
  Hij zett’ met ons, vereend van zin
  Met onbeklemde borst
  Het godgevallig feestlied in
  Voor vaderland en vorst (2x)

  De Godheid, op haar hemeltroon
  Bezongen en vereerd
  Houdt gunstig ook naar onze toon
  Het heilig oor gekeerd:
  Zij geeft het eerst, na ’t zalig koor
  Dat hoger snaren spant
  Het rond en hartig lied gehoor
  Voor vorst en vaderland (2x)

  Dring’ luid, van uit ons feestgedruis
  die beé uw hemel in:
  Bewaar de vorst, bewaar zijn huis
  En ons, zijn huisgezin
  Doe nog ons laatst, ons jongst gezang
  Die eigen wens gestand:
  Bewaar, o God! de koning lang
  En ’t lieve vaderland (2x)

  Versie 2

  Wien Neêrlands bloed in de ad’ren vloeit
  Wien ’t hart klopt fier en vrij
  Wie voor zijn volk van liefde gloeit
  Verheff’ de zang als wij:
  Hij roem’ met allen, welgezind
  Den onverbreekb’re band
  Die Neêrland en Oranje bindt
  Vorstin en vaderland (2x)

  Bescherm, o God! bewaak den grond
  Waarop onze adem gaat
  De plek waar onze wieg op stond
  Wellicht ons sterfuur slaat
  Wij smeken van Uw vaderhand
  Met blijden kinderzin
  Behoud voor ’t lieve vaderland
  Voor land en koningin (2x)

  Dring’ luid, van uit ons feestgedruis
  De beê den hemel in:
  Blijv’ met ons oud Oranjehuis
  Het volk steeds één gezin
  Vorstin en prins prijze ons gezang
  En ’t klinke aan allen kant:
  Bewaar het vorst’lijk stamhuis lang
  En ’t lieve vaderland (2x)

 18. Even serieus over dit fenomeen. Het is en soort na apen van wat daadwerkelijk gebeurt want “als zij vertellen dat ze (allochtonen) gediscrimineerd worden, dan wil ik (PVV stemmer) ook vertellen dat ik gediscrimineerd wordt”. Het heeft in wezen vaak niets met de realiteit te maken.

  het betreft een situatie waar de racisten ontkennen aan de slachtoffers het recht om over racisme te klagen door zelf voor te doen alsof ze gediscrimineerd worden.

  Ziekelijk na apen spelletje.

 19. Voor de recentste verzie hier het gedicht van Ramsey Nasr.

  Mijn nieuwe vaderland

  Wie neerlands bloed in d’aders vloeit
  van vreemde smetten vrij
  wiens hart voor volk en orde gloeit
  verhef uw zang als wij.
  Vandaag zien wij weer één van zin
  de vlaggen afgestoft.
  Vandaag zet ik mijn feestlied in
  voor vaderland en schoft.

  Ik eer de leiders van mijn land.
  Hun vlekkeloos parcours
  leert mij wat macht vóór al verlangt:
  ’t geweten van een hoer.
  Ik eer mijn leiders hemelhoog
  en ’t hoogst zit een fascist
  die u en mij zolang gedoogt –
  zolang als hij beslist.

  Beschermt gij, leiders, onze grond
  waar vreemde adem gaat
  gij die zo rein zijt, kerngezond
  en zuiver op de graat.
  Wij smeken om een harde hand
  in aangewreven haat.
  Behoud voor ’t lieve vaderland
  de blanke natiestaat.

  Braakt uit, gij vrienden, vrij van zin
  uw krop, uw kreet, uw gal.
  Niets is taboe en niets te min
  uw bagger minst van al.
  Verneder dus wat u niet zint
  sla stuk wat niet bevalt
  laat zien hoe u dit land bemint
  omhels het op zijn smalst.

  Hoe klopt ons hart, hoe zwelt ons bloed
  bij ’t rijzen van dees’ toon.
  Klonk ooit een zuiverder gemoed
  een leger hart zo schoon?
  Waar hoorde men die koekoekszang
  voor volk en vaderland?
  Dat was toen in het landsbelang
  een heel volk werd verbrand.

  Dood nu wat afwijkt van uw bloed
  en van uw onderbuik.
  Bewaar het niet, verdelg het goed
  zodat dit land ontluikt.
  Wie hier nog onze mildheid zoekt:
  los op in brandend veen.
  Waar elk verschil werd opgedoekt
  zijn staat en burger één.

  Wie neerlands bloed in d’aders vloeit
  van vreemde smetten vrij
  die fabel staat weer eens in bloei
  in dwazen zoals wij.
  Veel liever word ik door een volk
  van hunnen aangerand
  dan mee te gaan in deze kolk
  van schoft en vaderland.

 20. pvv stemmer Schreef:

  Fucking homo’s. Stelletje linkse nichten!!

  Of bedoelde hij fucking homo’s in de zin dat-ie daar mee bezig was toen hij het schreef?

 21. Hmm… pvv-ers moeten overal vrij zijn om hun politieke voorkeur te mogen uiten!!!
  Prima… maar dan ik ook dat ik Moslim ben! Vrijheid he.. die geldt voor iedereen en niet alleen voor pvv-ers!

 22. 31 Nexus: `Het is en soort na apen van wat daadwerkelijk gebeurt want “als zij vertellen dat ze (allochtonen) gediscrimineerd worden, dan wil ik (PVV stemmer) ook vertellen dat ik gediscrimineerd wordt”. Het heeft in wezen vaak niets met de realiteit te maken.’

  Precies! Het is gewoon ordinair jijbakken! Deftig gezegd: een tuquoqe redenering. Een dergelijke `redenering’ is een vals en onheus toegepast verwijt van schijnheiligheid en derhalve als weerwoord te beschouwen als een ad hominem, oftewel schimpscheut op de persoon in plaats van spelen op de bal. (punt 7) http://www.krapuul.nl/blog/26838/trolherkenning-voor-dhimmies-2/
  Net zo krom dat als men PVV nazistisch vindt, wat niet geheel onwaar is; door aanhangers daarvan terug wordt gebrald dat Hitler links was. (sic) Het hoeft in hun vertroebelde optiek niet waar te zijn, het gaat om het terugkètsen bij elke zinnige en zelfs goed bedoelde vorm van kritiek.

  `Van je afbijten verdomme!’ Dat leren met name kinderen in zich Nationalistisch-Nederlands wanende achterstandsgezinnen al vroeg. In dat soort zwaksociale milieus wordt telkens elke positieve stimulans van buitenstaanders als vijandig ervaren om dan allengs disproportionele afweerreacties op te roepen.
  Helaas heeft Wilders deze tragische lieden de vrije teugel gegeven om het ethisch denken in Nederland vakkundig, willens & wetens te ruïneren. Ik snap dan ook niet waarom met name een naar zuiver denken strevende partij als D’66 dit punt volkomen voorbij laat gaan aan de maatschappelijke discussie over ethiek, wellevendheid & democratische waarden in de politiek.

  Gelijkwaardigheid in conversatie en discussie, wat zich uit door het zoeken naar goede argumenten, is iets heel anders dan `met gelijke munt terugbetalen’.
  Je zou haast zeggen dat ook het zg. `joodsgristelijke’ credo: `Oog om oog, tand om tand’ door Wilders in dit kader als doctrine is geïmplementeerd, zoals gebruikelijk in een land als Israël. Een door een volksmenner opgehitst PVV-adept dat respect opeist, moet bedenken dat het eerst dat respect moet verdienen!
  Wie eist, mensen uitsluit op ras & geloof, en daarmee ontzag voor zijn of haar ego afdwingt, heeft m.i het
  recht al verspeeld om zich gediscrimineerd te voelen. En om nog een stapje verder te gaan: zou zich verplicht moeten laten corrigeren door een hulpverlener in de geesteszorg. En wat mij betreft zonder eigen bijdrage aan de GGZ.
  Want PVV-aanhang dat anderen schoffeert met buikloopreacties (zoals o.a. de tragische #15 hierboven) mag zich immers wel eens leren afvragen waaròm een baas niet staat te springen om het als eerste aan te nemen op sollicitatiegesprek, ook al hebben ze een Hollandse achternaam en ook al zijn ze hetero & blank.

 23. Beste mensen,wat een onzinnige commentaren hier,volgens mij moeten de meeste lezers hier eens naar een goede psychiater.De PVV zal alleen maar blijven groeien,juist vanwege de haatsite,s zoals deze.
  Doet u vooral de groeten aan uw grote vriendin Elatnik,want die doet het zo goed met uw geld.
  De Partij van de Allochtonen gaat op naar nul zetels met dat soort mensen.Ga vooral zo door.
  Groeten van een PVV stemmer.

 24. Iemand die haat met vrijheden verwisselt moet zichzelf nodig laten nakijken. De kloof tussen de wensen van Henk & Ingrid en het daadwerkelijke beleid van de PVV is zo groot dat deze uitsluitend met domheid overbrugd kan worden. Leven in je eigen extreem cynische en laagopgeleide fantasiewereld heeft zo z’n voordelen maar ik heb de hoop nog niet verloren dat Henk & Ingrid toch meer ambitie en capaciteiten hebben

 25. Ruud Beijer Schreef:

  mensen,wat een onzinnige commentaren hier,volgens mij moeten de meeste lezers hier eens naar een goede psychiater.De PVV zal alleen maar blijven groeien,juist vanwege de haatsite,s zoals deze. .

  Het valt me op dat hoe netter je het grofvuil dat zich PVV noemt, probeert te verwoorden, hoe eerder het zich gepikeerd voelt en geroepen om, ja dierlijk bijkans, hun verkankerd gal in een sneue reactie neer te leggen op plekken waar niemand het lust of een menselijk antwoord waardig acht. Moeilijk toch, voor deze lieden die `Vrijheidheid van meningsuiting’ voorstaan. 😆 Wat valt zulk diarreeschuim dan weer door de mand.
  Meningsuiting? Jazeker, maar alleen voor éigen volk. Hoe kun je nog meer voor lul staan! Haha, de Beierse Ruud denkt ook al héél wat voor te stellen door kritiek op zijn `Lijder’ als haat te betitelen? Hij had in Hitlers Bierhalle in München `32 niet misstaan, z’n bruin anaal gebral te horen.

 26. Ruud Beijer Schreef:

  De PVV zal alleen maar blijven groeien

  Nog één keertje dan:

  EP2009: 17,0%
  TK2010: 15,5%
  PS2011: 12,4%

  Nou nou, wat een groei. 😛

 27. Ik ben toch zo benieuwd naar de eerstvolgende verkiezingen.
  PVV stemmers zijn ook mensen met een mening. Weliswaar een foute mening, maar de meeste hebben zelf niet eens door hoe fout ze zijn.

  Ik weet zelf niet goed hoe ze om te turnen in redelijk denkende mensen. En het zijn er zoveel. Ok 12,4% nog maar, maar toch. We moeten ze heropvoeden. Maar hoe?

  We staan voor een zware klus als Nederlandse samenleving

 28. @ Al Bakrastani:

  pvv stemmer Schreef:

  Fucking homo’s. Stelletje linkse nichten!!

  leuk hoe de PVVstemmer zo heerlijk met op sexuele voorkeur gebaseerde scheldwoorden scheld …

  Ze zouden ons van 3 het hoofd omlaag moeten neergooien in de woestijn. Denk dat pvvstemmer dat idee wel voorstaat. Hij heeft wel wat tegen homo’s en de mensen die over het algemeen rationeel denken. 2-in- 1! biggrin 😀

 29. PVV-ers gediscrimineerd? Ze moeten niet klagen. Hun politieke zielsverwanten werden 65 jaar geleden kaalgeschoren en hun huizen geplunderd.

  Het valt nu dus wel mee. Jankers.

 30. Schuur Schreef:

  PVV-ers gediscrimineerd? Ze moeten niet klagen. Hun politieke zielsverwanten werden 65 jaar geleden kaalgeschoren en hun huizen geplunderd.
  Het valt nu dus wel mee. Jankers.

  Hun NSB opa vertelde hun liever hoe hij ”vrijwillig” naar ”de Oost ” ging om wat “Grootsch ” te verrichten , of hoe ze de ruiten van die enge Communisten in de jaren 50 ingooide , als Henkie of Ingridje dan zei : “Dat was omdat die Communisten vrienden met Hitler waren hé ” zweeg opa ….

 31. En nu lopen we ons een bult te lachen om die belachelijke rechtszaak die tegen Geert gespannen was maar uiteindelijk VRIJSPRAAK heeft opgeleverd.

  Wie het laatst lacht lacht het best.

Reacties zijn gesloten.