Meerderheid Nederlanders stuitend slecht geïnformeerd

Zie dit berichtje in de Telegraaf:

Meerderheid maakt zich zorgen om Islam – Telegraaf.nl [binnenland]

Dankzij jarenlang continu geschreeuw van charlatans die zich “arabist” noemen, hetzerige samenzweringstheorietjes van mensen die zich “hoogleraar sociale cohesie” mogen noemen (gruwel) en niet te vergeten natuurlijk de politici die olie op het vuur gooien en die het brandje aanwakkeren, en de pers die iedere scheet van de Grote Lijder in dankbaarheid aanvaardt, maakt de meerderheid van de Nederlanders zich nu zorgen over de invloed van de Islam in de West-Europese landen.

Ik reken het ook de gevestigde politiek aan, zowel de linkse als de rechtse partijen die om redenen van electoraal gewin er geen brood in zien om de mythes te ontkrachten. Dit maakt het voor CDA en VVD mogelijk om net te doen alsof ze Wilders helpen met het oplossen van een “probleem”, terwijl ze niet willen kwantificeren hoe groot dat “probleem” dan is, terwijl ze “maatregelen” van de daken brullen die helemaal niets veranderen aan dat “probleem”, wat er immers niet is.

De “linkse” partijen beschouwen zichzelf inmiddels niet meer als “links” en denken wel 3 keer na voordat ze iets durven te zeggen dat ingaat tegen die krankzinnige sprookjesverhalen die over de islam, en met name over de invloed en de impact van de islam op onze samenleving worden verteld door Goebbeliaanse vuilspuiters. Stel je voor dat er nog zo’n paranoïde Telegraaflezer bij de volgende verkiezingen overstapt naar zo’n hetzerig angstclubje. Beter is het om die miljoen islamofobe mongolen “serieus” te nemen, dan te erkennen dat je eigen achterban (bestaande uit miljoenen Nederlanders) misschien eigenlijk best wel behoefte heeft aan grote mensen politici die grotemensenproblemen oplossen, naast natuurlijk de KEIHARD NODIGE aanpak van boze enge geesten onder het hysterische kinderledikantje.

Overigens mocht u net als ik inmiddels kotsen van uw partijlidmaatschap: hier is de oplossing.

Door veel aandacht aan “het probleem van de invloed van de Islam” te besteden hoeft er bijvoorbeeld niemand aandacht te besteden aan bijvoorbeeld een minister-president die het verschil niet weet tussen 109, en 159 miljard euro. Ik noem maar wat. Want lekker elkaar nabrallen en elkaars lulkoek over schrijven (de Nederlandse “pers”) zorgt al jaren voor een dik belegde boterham voor tienduizenden.

Ik reken het de Nederlandse pers aan dat zij nooit 1 bewering van een politicus onderzoeken op waarheid maar altijd alles voor waar aannemen, en als ze al een bewering van een politicus beweren te onderzoeken op waarheid dan lopen ze, aantoonbaar, alsnog te klootviolen.

Tenslotte reken ik het de Telegraaf aan dat zij dit soort berichten niet voorzien van onderstaande afbeelding:

Afbeelding gejat van weblog sargasso

118 gedachten over “Meerderheid Nederlanders stuitend slecht geïnformeerd”

 1. Ben het in grote lijnen met u eens: het kuddevolk uit de polder laat zich telkens weer – om te ontspannen – in de huidige grot van Plato vastketenen aan de TV om dan lekker tegaan genieten van het infotainment – zeg maar surstig hersenspoeling – dat wordt geboden door de MSM daar word je dus niet wijzer van. Journalistiek dient om een dienst aan de gemeenschap, heden te dage lijkt het slechts een dienst te bewijzen aan de journos en BN’s, beide geil op een plaatsje liefst met plaatje in het MSM circus.
  Één ding moet me echter van het hart, waarom de uitdrukking “islamofobe mongolen” gebruiken is niet fair tegenover onze vrienden met Dow syndroom 🙁
  PakeBeer

 2. Uw site gaat wel erg kort door de bocht en getuigd weer van zelfbenoemd intellect. De Nederlanders zet u neer als volslagen randdebielen en daarmee bewijst u dat u zeer narcistisch bent. De Marxistische bewegingen (lees linkse politiek) hebben het land volkomen verkwanseld de laatste 40 jaar, maar dat was natuurlijk te verwachten.Linkse politiek geeft niet om mensen maar alleen om de partij en hun leden, dat bewees ook Stalin die meer dan 40 miljoen anderdenkenden de dood in joeg. Ik zou me diep schamen om een dergelijke ideologie aan te hangen want wat is het verschil met met het nazisme? De linkse kliek heeft in al die jaren genoeg gelegenheid gehad om een referendumrecht in te voeren en dus echte democratie, alleen paste dat de politbureaus van de diverse marxistenclubjes niet. De echte domme kiezers zitten naar mijn mening bij de linkse kliek, want hoe kun je je anders zolang voor de gek laten houden door zakkenvullers als Shellcommissaris Kok, Exota van Dam, Pickwick Cohen en stemmingmaker Melkert (allen medeverantwoordelijk voor politieke moord naar mijn mening). Dictators zoals Stalin en Hitler hadden ook een groot geestelijk probleem, daar hadden ze iets aan kunnen doen als ze op tijd hulp hadden gezocht. Dat geldt ook voor de linkse kliek zoek hulp bij een psychiatrische instelling een behandeling van een paar jaren verricht wonderen. U zult dit waarschijnlijk niet plaatsen want u heeft natuurlijk zoals alle linkse clubs een Censor in dienst net als de USSR!

 3. 3
  R. Bos
  De laatste 40 jaar is het CDA het meest aan de macht geweest gevolgt door PVDA en VVD.
  Hoezoe de linkse politiek hebben het land verkwanselt.
  Dit land is de laatste 20 jaar verkwanselt door CDA en VVD.
  Wat deze site betreft, hier heb ik ook twijfels.

 4. @3 Dank u voor het leveren van een uitstekend voorbeeld van de titel van dit artikel.

 5. die 3% weet anders voor behoorlijk wat ellende te zorgen.
  Aan ons om te zorgen dat t geen 10% of meer wordt.
  Overigens is dit een eng siteje….

 6. #3 Wat een larie, kun je dat ook onderbouwen met feiten in plaats van alleen maar gewauwel opschrijven?

 7. @ R Bos

  Naar mijn mening ben ik gerechtvaardigd je debiel te noemen als je je ook als debiel gedraagt. (Voel je niet aangesproken overigens). Ik weet niet wat het is, noem het onverschilligheid, of totale desinteresse in de medemens, geen inlevingsvermogen, totale schijt aan iedereen en alles, egocentrisme, maar dat is wat er aan de hand is. En het erge is dat de hele maatschappij elkaar de schuld doorschuift. Nee hunnie doen zo, en dus wij doen dat. Iedereen heeft het te goed, dus valt er nergens over te klagen, och ja. Wel over buitenlanders en moslims. Tja we blijven tenslotte Nederlanders.

 8. Er is wel enigszins een probleem, maar dat wordt opgeblazen tot mythische proporties

 9. 8
  Bob Jansen.
  Het klopt dat Marokkanen in verhouding meer in aanraking komen met justitie.
  Maar dat wil niet zeggen dat alle Marokkanen slecht zijn.
  In tegendeel, het is maar een klein groepje wat voor overlast zorgt.
  Hebt u er al eens over nagedacht hoe dat komt.
  Zou het niet komen omdat ze gediscrimineerd worden,

 10. @3 Ik vind het zo’n drog reden dat alles wat “Links” is gelijk gesteld word aan marxisme. Terwijl Links niks meer is dan progressief en Rechts Conservatief. beide valide en normale stromingen die goede en slechte ideeën hebben. Maar goed wat verwacht je van een Wilderiaan als u.

  Verder word er weer een vergelijking met NAZI’s en Stalin getrokken, want ja… alles wat fout was is Links. Maar goed ik bijt, Stalin was een Dictator met zware geestelijke problemen die ze al veel eerder hadden moeten afknallen. Heeft niks met Marxisme of Kapitalisme te maken maar met het misbruiken van ideologie om aan de macht te komen. Hier zijn voorbeelden van te noemen aan zowel de Linker als de Rechter kant van het spectrum. Conservatief en Progressief. Maar ook Kapitalistisch (Dat is niet Links of Rechts want Kapitalisme kan ook Progressief zijn en Marxisme Conservatief (zie de SP heel conservatief juist) en Marxistische misbruiken, om over de verschillende geloven nog maar niet te spreken.

  Verder vind ik dat referenda gezeik altijd zo’n dooddoener van mensen die niet weten wat democratie is. Democratie is NIET stemmen over elk wets voorstelletje, nog refferenda. Nee Democratie is het kiezen van je volks vertegenwoordigers die voor jouw beslissingen moeten nemen. Ook beslissingen die soms niet echt leuk zijn. Voor Referenda over elk puntje moet je bij een vorm van het Marxisme zijn… namelijk het Tweede Sovjet Communisme (Het eerste vlak na de revolutie, was nog Democratisch en is ook bestreden. De SU was dus bijna een democratische staat geweest).

  Binnen dat Communisme is het streven dat over wetten referenda moten worden gehouden. ALLE WETTEN! Iets wat gewoon niet werkt. Dus zonder het te weten, bent u zelf dus een aanhanger van de Stalin supporters uit die tijd. Want het andere kamp (dat door Stalin keihard is neergeslagen) wou juist een democratisch Marxistisch Rusland met stemmen over leiders en vrijheid van meningsuiting.

  PS:Links en Rechts is niet wat Wilders Links en Rechts noemt. Maar komt uit de Franse revolutie over iets banaals als aan welke kant van de leider je zat. De progressieven die alles wouden veranderen zaten aan de linker kant en de conservatieven aan de rechter kant. De progressieven hadden veel goede voorstellen, maar ook veel die nergens op sloegen. Hetzelfde gold voor de conservatieven. Deze zijden vaak terecht :”Maar het werkt toch goed zo? Als het goed is moet je het zo laten” en soms onterecht door vast te houden aan ideeën die niet werken. Beide kanten hebben dus goede en slechte dingen.

 11. 6
  j van den Heuvel.

  Ja ,het klopt dat ik uit vrije wil reageer.

  Maar sommige artikelen vind ik vooringenomen.
  En op deze site wordt soms ongenuanceerd gereageerd.

 12. Als je ziet door wie de laatste jaren serieuze aanslagen zijn gepleegd, als je ziet uit welke hoek tegenwoordig de meeste bedreigingen komen, als je ziet hoe de rechter uithoek van bepaalde partijen geweld vergoelijkt, zou ik me echt meer zorgen maken over ontspoorde, blanke westerlingen, die hun inspiratie putten uit de uitwassen op internet en de niet aflatende stroom van demonisering (ik gebruik het woord liever niet, maar het past zo mooi in dit verband) richting bepaalde bevolkingsgroepen, dan over een paar opgefokte moslims.

 13. Theo Gerris Schreef:

  8
  Bob Jansen.
  Het klopt dat Marokkanen in verhouding meer in aanraking komen met justitie.
  Maar dat wil niet zeggen dat alle Marokkanen slecht zijn.
  In tegendeel, het is maar een klein groepje wat voor overlast zorgt.
  Hebt u er al eens over nagedacht hoe dat komt.
  Zou het niet komen omdat ze gediscrimineerd worden,

  40/50 jaar geleden , Voor de geboorte van Henk en Ingrid en voor Jan en Annie naar de Vinexwijken vertrokken waren de witte schilderswijkers en hun witte Nederlandse klassegenoten uit de Jordaan , het Rotterdams oude Noorden ect ect die oververtegenwoordigd waren in de gevangenis …

 14. #21 Yep! Zou het dan toch iets met maatschappelijke problemen te maken ipv landherkomst? 😮

 15. Hey, @jvdh, een mogelijk antwoord (Engels alert!): “Scientists at Rensselaer Polytechnic Institute have found that when just 10 percent of the population holds an unshakable belief, their belief will always be adopted by the majority of the society.”

  Vandaar dat domrechts geblaat als een schimmel opduikt op alle Nederlandse fora, en waarom het allemaal hetzelfde klinkt.

 16. @ R. Bos:
  “De linkse kliek heeft in al die jaren genoeg gelegenheid gehad om een referendumrecht in te voeren en dus echte democratie, alleen paste dat de politbureaus van de diverse marxistenclubjes niet”

  Ooit van de Nacht van Wiegel gehoord??

 17. O ja, dit soort reacties wordt door de Telegraaf in die draad weggejorist:

  Ik maak me meer zorgen over het type mensen dat achter de grote blonde leider aan loopt.
  jolanda, venlo | 11:38 | 31.07.11

  Want Henk en Ingrid voor het hoofd stoten, dat mag natuurlijk niet.

 18. Het gaat niet om die 3% in de EU. Het gaat om Nederland. In Polen, Tsjechie, Slowakije, Estland, Letland etcera leven nauwelijks moslims. Het aandeel in Nederland, Duitsland, Frankrijk ed is veel groter. Zo kom je dus op 3 procent.
  Waar het echter wel om gaat is dat die groep een onevenredige invloed heeft op de samenleving, door vaak onaangepast gedrag, criminaliteit. Daarnaast lijkt het, dat de tolerantie van de overheid tav die groep, groter is dan tav de niet-islam.

 19. Je zou misschien kunnen stellen, dat NL last heeft van een kollektieve borderlinestoornis.
  Aandacht kan maar even worden vastgehouden, en om jezelf te kunnen informeren heb je de capaciteit nodig en de rust om te lezen en andere informatie tot je te nemen.
  Dat lukt bijna niet meer, het ping-pongen gaat steeds sneller. Misschien wilders en volgelingen boycotten in de pers, en zo als het ware het kleine kind(volk) laten schreeuwen om hun lollie?

  Dit weekeind een boekje gelezen: ‘De waanzin rond wilders’ van Joost Bosland. Ik ben het niet altijd met hem eens, maar dat hoeft ook niet.
  Wel is mij ook bekend, dat ‘gekte’ besmettelijk kan zijn. Als ik op een afdeling werkte waar er twee door het lint gingen, was binnen de kortste keren de hele boel aan het gillen en krijsen.
  Een folie a deux is een eeuwenoud begrip, en makkelijk uit te breiden naar grotere groepen.
  De waanzin laat geen ruimte meer om ‘ ingewikkelde’ informatie op te nemen. De chaos, de psychose, van een heel volk wordt zo steeds erger, en niemand weet de knop nog te vinden waarmee die steeds sneller draaiende centrifuge uitgezet kan worden.

 20. (en mijn hemel, simpeler dan de aldaar geplaatste Taart-O-Grammen kunnen we het niet maken ….toch?)

 21. JP van Dijk Schreef:

  Het gaat niet om die 3% in de EU. Het gaat om Nederland. In Polen, Tsjechie, Slowakije, Estland, Letland etcera leven nauwelijks moslims. Het aandeel in Nederland, Duitsland, Frankrijk ed is veel groter. Zo kom je dus op 3 procent.
  Waar het echter wel om gaat is dat die groep een onevenredige invloed heeft op de samenleving, door vaak onaangepast gedrag, criminaliteit. Daarnaast lijkt het, dat de tolerantie van de overheid tav die groep, groter is dan tav de niet-islam.

  In Nederland is het 5%, oh oh wat ben ik nu bang.( http://www.pluspost.nl/tsunami-nederland-telt-minder-moslims/14087)

 22. 27
  JP van Dijk
  Zie mijn reactie op 14.
  Dat de overheid strenger is voor niet islam, is natuurlijk onzin.
  Maar kijk eens wat u schrijft, u maakt onderscheid naar geloof .
  Er zijn ook Autochtonen die de islam beleiden.
  Maar helaas is dit wel een veel gebruikt argument bij de PVV aanhang.
  Maar het wordt u aangepraat, en berust niet op de werkelijkheid.
  Verdiep u er maar eens in, en neem niet alles klakkeloos aan.

 23. @Laurent

  vergeet niet die ca 80% taqqiya moslims, alle niet moslims in dit land stemmen tenslotte zonder uitzondering PVV…

  de vox populi in dit land is volstrekt verneukt door jarenlange indoctrinatie door politici en journalisten die de feiten schuwen en liever hun onderbuik ventileren

  ik zie het somber in voor dit land

 24. Ik zou eigenlijk nog willen toevoegen dat Nederlanders masochisten zijn, ze hebben het nodig pijn te lijden en in angst te leven, angst voor het bestaan en de grote boze buitenwereld met al die slechte moslims die hun bedreigen, en ja wat de geblondeerde Meester zegt is waar en word voor zoete koek geslikt……..raar toch eigenlijk voor een volk dat altijd veel gereist heeft en zaken doet over de hele wereld !

 25. @J. Bruin

  “de Hollander” werd en wordt kennelijlik voornamelijk gemotiveerd door het eigen gewin

  vroeger was er winst te halen over de grens, tegenwoordig denkt men winst te halen door de grens vooral dicht te houden

 26. ad #32: en ja, ik weet dat “de laatste 40 jaar”, dwz. vanaf 1970, er niet bij staat, maar daar is goede statistische reden voor (zie hiervoor hetzelfde stukje).

 27. JP van Dijk Schreef:

  Het gaat niet om die 3% in de EU. Het gaat om Nederland.

  Ja het is wel 5%!!!!!!!!! Enge he??? http://nl.wikipedia.org/wiki/Godsdiensten_in_Nederland

  Lees ook deze even http://www.krapuul.nl/nieuws/272/aantal-moslims-in-nederland-gedaald/

  En als je dan toch de leesbril ophebt, is deze ook wel leuk om wat van te leren http://nl.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Nederland

  En om dan maar gelijk dat gezeik over links heeft Nederland verkwanseld te ontzenuwen nog eentje dan.
  http://www.krapuul.nl/blog/13917/wat-nou-linkse-regeringen-hebben-het-verknald-in-nederland/

  Buitenlandse werkkrachten zijn naar Nl gehaald door rechts omdat ze zo lekker goedkoop waren. Links had daar problemen mee omdat dat ten koste kon gaan van de bedongen voorwaarden van de Nederlandse arbeiders. Gezinshereniging is er doorgedrukt door het CDA, hoeksteen van de mij he? En VVD vond dat prima, want dan bleven die goedkope arbeidskrachten wel in NL en konden ze de Nl arbeiders wat beter afknijpen.
  Dat rechts door liegen en bedriegen eeen deel van het Nederlandse volk achter zich heeft gekregen is niet verwonderlijk. Ze hoeven niet zelf te denken en alleen maar de hapklare soundbites van de rechtse politici te herhalen. Wel zo makkelijk.
  Links gaat er van uit dat mensen zelf kunnen denken en brengt het op een volwassen manier, te moeilijk voor veel mensen. Want meer dan 140 leestekens.
  😥

  Bovenstaande zal allemaal wel verspilde moeite zijn want PVV’ers hebben niet zoveel op met feiten. Die zijn maar lastig. Die geloven alles wat Geert Wilders en Martin Bosma zeggen. Ook al is het gewoon gelogen.

 28. #39 Misschien toch eens een “read me first” pagina samenstellen, met dit soort links…

 29. Laurent Schreef:

  Het gaat niet om die 3% in de EU. Het gaat om Nederland.

  Kom je bij de Telegraaf vandaan, Dijk? Daar staat dat 63% van de NL’ers zich zorgen maakt over de invloed op West-Europa. Dus knap dat jij hier komt draaien dat het ergens anders over gaat maar daar trappen we dus niet in. Next.

 30. 3% laat me niet lachen alleen al alle ilegalen zijn hier een veelvoud van !
  3% is gelogen maar dat is je vak als politicus, wordt hoog tijd dat we ze gewoon
  aardsleugenaars gaan noemen

 31. Je word pak hem beet rond 1955-1960 in Amsterdam geboren bij je ouders. Je hebt het prima naar je zin in Mokum. Je weet als je in A’dam wil blijven wonen je er verstandig aan doet jezelf zo snel mogelijk in te schrijven voor een huurwoning, teneinde op volwassen leeftijd een flatje 3 hoog te kunnen scoren. Dan komen er vanaf midden 1970 een heleboel Noord-Afrikanen en Turken naar Nederland om ‘het vuile werk’op te knappen. Vervolgens wordt er door de overheid miljarden geinvesteerd om ook de achtergebleven families hierheen te halen en we zouden allemaal gelukkig worden in een multiculturele samenleving ‘happy together’ Oh wat een fijne samenleving zouden we worden. “Alle menschen werden Bruder.

  Alleen de mensjes in Amsterdam die daar na de 50-er jaren werden geboren en die later moesten plaats maken om turken en marokkanen voorrang te geven op de woningmarkt mochten vervolgens oprotten naar Lelystad en en het ozo prachtige Almere.

  En alle sociale voorwaarden gelden natuurlijk ook voor onze nieuwe “medelanders”, tuurlijk ook al werd er op grote misbruik van gemaakt (who the fuck cares?) dat kan de pret niet drukken. Met als direct gevolg; alleen maar scheve ogen bij de autochtone bevolking……..van hoe kan dat nou?……. Maar ja, volgens de linkse intelligentie ben je randdebiel als je jezelf zoiets afvraagd!

  En ja links (pvda) doet er alles aan om het nieuwe halalle stemvee aan zich te binden en dat lukt met name in Amsterdam prima. En anno nu wordt de stad geregeerd door nieuwe mederlanders met hoofddoek op die er echt een zooitje van maken. Neem Oost!. Maar het zal de pvda jeuken, ze draagt tenslotte een hoofddoek dan is het toch goed?

  Verder ergeren veel autochtone Amsterdammers zich aan het bijzonder arrogante gedrag van de nieuwe medelanders. Zo wordt ervan een Amsterdammer van middelbare leeftijd gewoon verwacht dat hij/zij voor de gesluierde, gehoofddoekte moslima een stapje opzij doet uit respect (……?…….) Waarom eigenlijk?

  NOU DAT ZAL IK U VERTELLEN: Omdat dit door de linkse elite is voorgeschreven. “We moesten onze nieuwkomers” vooral maar positief-discrimineren. Want O O ze hadden zo’n achterstand MET ALLES!

  Vervolgens wordt ons ingeprent dat we toch vooral maar respect moeten hebben voor hun geloof, immers wij zijn toch een uiterst tolerant volkje met een enorme godsdienstvrijheid nietwaar? DUS. Moslimvrouwen hebben thuis niets te vertellen, worden zo in elkaar geslagen als het Mo effe niet zint! Ook daarom draagt Fatima een sluier om e.e.a. te verhullen als ze al op straat mag komen.

  Kortom dan vindt vervolgens links het vreemd dat er tegengeluiden komen en er massaal op Geert Wilders wordt gestemd. Femke Halsema als pleitbezorgster voor allochtoon Nederland het politieke bijltje erbij neerlegd als blijkt dat haar eigen broed op een multi-culti school dreigt te verzuipen!

  Maar gelukkig is het nog altijd zo dat mensen van alle kleur en geur zich ondanks politieke correctheid zelf wel uitmaken hoe zij zich met elkaar moeten verstaan, elkaar liefhebben en gedragen. Daar is geen Geert Wilders voor nodig én nog minder de dwingende steun van belerend links! Want zoals hier in een reactie al eerder werd aangegeven; het gaat links niet om de mensen, maar alleen om de macht! Waartoe dit bloeddorstige nationaal en (marxistisch) socialisme toe heeft geleid weten we inmiddels allemaal, hoewel de linkse media zoveel mogelijk de bloeddorst van het communisme probeert te verhullen.

  Maar ja, niet links! Dus randdebiel!

 32. @Randdebiel: wil je aub reageren op de invloed van de islam op west-europa? Anders ga ik jou verwijderen. Dus niet de zielige frustraties uit je jeugd graag, over turkjes die alles krijgen terwijl jij een pauper bleef; zitten we hier niet op te wachten.

 33. zoals 44:

  Misschien een methode om deze lui met elkaar te laten lullen?

  Ik heb er geen zin meer in, het is zinloos.

 34. @46 Het is ook volstrekt nutteloos, zoals je misschien kan lezen is het oorspronkelijke bericht ook totaal niet aan die malloten gericht. Ze krijgen allemaal even de kans om hun stupide nachtmerriescenaro’s, kwalijke leugens, en domme complottheorietjes te spuien en vervolgens gooi ik ze in het filter. Daar worden ze dan breivikjes omdat “links” niet naar ze wil luisteren.

 35. Hans Duijn Schreef:

  3% laat me niet lachen alleen al alle ilegalen zijn hier een veelvoud van !

  Mag ik vragen a) waar je dat vandaan hebt, b) waar je überhaupt minimaal 1 miljoen illegale moslims zou moeten láten (die zullen toch ergens moeten wonen en van moeten eten, dus waarom is dit Ons Kabinet nog steeds niet opgevallen?) en c) waarom Ons Kabinet + Gedooggedoe ze gewoon laten zitten?

  Met 1x per week een gezinnetje uitzetten naar een oorlogsgebied zou je pas na 2400 jaar klaar zijn en zo kom je natuurlijk nooit van al die miljoenen, tientallen miljoenen (hee, waar ken ik dat van) illegale moslims af. 😛

 36. Ja, geef mij maar weer de schuld. 😐

  Onee, ik ben helemaal geen Marxist. 😛

 37. Overigens is het aantal illegalen in NL deze eeuw meer dan gehalveerd (voornamelijk door uitbreiding van de EU waardoor ruim 100.000 illegalen opeens niet meer illegaal waren) en zijn er nog zo’n 100.000 over. Zelfs al zouden die voor 75% moslim zijn, is dat hooguit 0,45% en dus zeker geen “veelvoud van 3%”.

 38. @52: Verdorie, je hebt gelijk! Ik ben de streep-jes tus-sen de let-ter-gre-pen ver-ge-ten! 😳

 39. Prima stukje dat de oude uitspraak van Hitler maar weer eens bevestigt: “hoe groter de leugen, des te gemakkelijker wordt deze gegloofd”. Als je maar vaak genoeg vertelt dat er sprake is van “massa-immigratie door moslims” dan gaan types als Henk en Ingrid er nog in geloven ook. Die nemen namelijk niet de moeite om eens even te kijken naar de immigratiecijfers, die zo bij het CPB te raadplegen zijn. Moslims maken maar een flintertje uit van de instroom hier in Nederland, die wordt overheerst door immigranten uit de voormalige oostbloklanden. Maar ja, Henk en Ingrid en lezen, dat gaat niet samen. Hen k en Ingrid komen niet verder dan shownieuws en sieneke en politieke prutsers als Wilders maken daar dankbaar gebruik van. Want, zoals ene Houston Stewart Chamberlain ooit al zei: de masa is dom.

 40. We kunnen dus vaststellen dat de gemiddelde Nederlander dus een gevoelsmens is, die zich niet laat leiden door cijfers en statistieken.

  Als we nou eens het verleden laten voor wat het is, want Mladic gelul over de Moslims die Wenen in wilde nemen in 1683 en dat dat de schuld was van de PVDA komen we niet verder mee. We moeten het vervelende gevoel bij ‘de gemiddelde Nederlander’ weghalen.

  Voorstellen die er nu leggen moeten op hun effectiviteit tot het behalen van dit doel beoordeeld worden.

  Ik noem er een paar;
  1. Het weghalen van de wijkagenten.
  2. Het aanstellen van een officiële nachtburgemeester in Den Haag.
  3. 500 agenten minder want die gaan kijken of de dieren wel goed te eten krijgen.
  4. 130 rijden op de snelweg.
  5. Belasting op hoofddoeken.

  Nou ja, er zijn er nog zoveel te beoordelen. Als je dit leest was die Cohen echt gek met zijn vreemdelingenwet in 2000. Dat hij dit soort zaken heeft vergeten. Een gemiste kans.

 41. We maken ons veel te druk om de islam. Dat doen we toch ook niet over het christendom etc. Er zal inderdaad iets loos zijn met deze godsdienst, anders was er niet zoveel opschudding. Laat de mensen leven zoals ze willen en stuur de extremisten terug naar eigen land. Kijk ook eens naar het goede en laat u niet te veel opjutten. Onze fijne “uitzuig-regering” doet hard mee aan het opjutten, al was het alleen maar om de grote fouten die worden gemaakt, te verbloemen.
  Neem Rutte en zijn VVD-clubje. Vrijwel onzichtbaar maar op de achtergrond gaan ze constant in de fout. De rust moet terug in dit o zo klein landje en dat kan alleen als de burgers, alle burgers, meer “lucht” krijgen. Verlaag de btw, verlaag de accijnsen en de economie zal weer bloeien. Nu moet de bevolking alleen maar “bloeden” voor oa Griekenland en straks voor Spanje, Ierland, Portugal. Voorheen, zonder de “pleuro” kon ieder land zijn eigen boontjes doppen. Nu dus niet meer.!! Nog bedankt Zalm! Je hebt ons in de afgrond gestort.
  Al 10 jaar roep ik, weg met die euro. IK heb er echt niet om gevraagd, maar ben WEL armer geworden. En met mij, zovelen. Het is gewoon een schande, dat hier niets aan wordt gedaan. DAT is veel belangrijker dan de islam of moslims.!Verd…..

 42. @ R. Bos Volgens mij zit u in het zijspan van die “verdachte” terrorist uit Noorwegen. bovendien maakt u van de geschiedenis een brei waaruit u selectief krenten peutert die volgens u uw argument kunnen versterken… helaas uw argument wordt waarschijnlijk zelfs niet door islamofobe uilskuikens aanvaard.

 43. Beste Krapuul,
  Helaas bent u slecht geïnformeerd. Als u de CBS-cijfers van eind 2010 had geraadpleegd, dan had u dat kunnen weten. De belangrijkste groepen islamieten in onze samenleving zijn Turken en Marokkanen, met resp. 384.000 en 349.000 personen. Samen zijn ze goed voor ongeveer 70% van de islamitische bevolking van Nederland. Het totaal islamieten moet ongeveer 1.050.000 bedragen, dat is 6,3% van onze bevolking per eind 2010. Dat is meer dan het dubbele van wat u vermeldt.
  Maar stel nu eens dat u gelijk zou hebben, dat het aantal islamieten in onze samenleving niet dan 3% zou bedragen, dan begin je je als niet-islamitische Nederlander toch ernstig zorgen te maken? Als 3% van onze bevolking in staat is om zoveel rotzooi te schoppen, in wat voor chaos komen we dan terecht als 10% van onze bevolking uit islamieten zou bestaan? Kortom: met deze grafiek schiet u in uw eigen voet. U bent dus zelf slecht geïnformeerd.

 44. Ehm dus als ik het allemaal goed begrijp hebben de marxisten de ridders van de ronde tafel verslagen en toen werden de Noorse Vikingen zo boos dat ze Wijk bij Duurstede zijn binnengevallen en toen zijn de moren samen met Hitler Europa gaan veroveren en die hebben toen samen met de PvdA de Euro ingevoerd en voor de joods-christelijke westerlingen weer de slavernij teruggebracht en daar deden ook Mexicanen aan mee met hun tequila en de sharia……Nee ok, ’t is helemaal duidelijk, Inderdaad hoog tijd dat er eindelijk is iemand dit aan de kaak stelt.

 45. #60
  Johan Kloosterman

  Seg Kloosterman, nou mot jij es effe heel goet naar mijn luistere.

  Hebben jelui, de rechtsen mens, het niet heel druk nauw met het redden van de wereld?? Gaat dat dan doen. en laat ons die gewoon gesellig een koppie ee en een gesprekje hebben hier, op onze eigenste linkse sait, lekker met rust. Jullie weten sauw goet hoe ut moet, regel dan je eigen sooi.
  Dat gejank en gebleeeer toch sonde van je tijt? Ik luistert niet meer, ik ben ut sat dat gejammer.
  Want ik moet morgen ook froeg weer eruit, als zijnde een manager uit het hoge esjelon. Geld verdienen om belasting te betalen. ja? snap je?

 46. @ jvandenheuvel:
  Ik vind, alleen al, vanwege het woord ‘randdebiel’, dat uw reactie verwijderd zou moeten worden. Discussie moeten fatsoenlijk geveord kunnen worden en niet verstoord door allerlei wrakhout dat u ter tafel brengt. U denkt dat Europa relevant is voor Nederlandse burgers? Dat is een ernstige misvatting die tevens de ondergang van de EU inluidt. Want als EU (Europa) niet erkend wordt als het Europa der Nederlanders, dan houdt Brussel gewoon op te bestaan. West-Europa kan dus nooit een argument zijn in de discussie. Nederlanders wonen in Nederland, niet in ‘West-Europa’. Denk daar maar eens over na als linkse kerk-gelovige, die, samen met prinses Màxima, de identiteit van Nederland niet kan vinden. Het zijn blinden die blinden leiden en samen zullen ze in de put vallen, de put van Màxima.

 47. R. Bos, 100% eens met U. Zo te zien aan de comments zijn er meer linkse randdebiels die reageren en ik word misselijk van hun gezeik. Voor mij mogen ze blijven slapen.

 48. 65: Kloosterman

  Weljazeg, kom ook nog even de lakens uitdelen hier.

  Ach ja, das waar ook, ik zou jouw soort-niet-spoort vermijden, zonde van de tijd.

  Ik zou er twisted van worden Laurent 🙂

 49. @65
  Volgens mij ligt Nederland wel degelijk in West-Europa, als delta van Franse en Duitse rivieren.

 50. @65 het gaat over de islamisering in West-Europa, waar 63% van de Nederlanders zich, ten gevolge van het voortdurende gelieg van de PVV waar dat soort stuitend domme types nog intrapt ook, zorgen over maakt blijkens het artikel. Dus of jij dat relevant voor Nederland vindt doet niet terzake.

 51. Ja en kunnen we ons wel heerlijk terugtrekken achter onze dijken, en de poorten sluiten, maar dan zal er toch harder gejankt worden door de bedrijven die hun export naar de verdommenis zien gaan.
  Lees even dit, mag in gedeelten, als het niet in een keer lukt. Is veel en je mag je vingers gebruiken om te rekenen (is hij wel even zoet :grin:) http://nl.wikipedia.org/wiki/Economie_van_Nederland

 52. Indo 76 je hoeft hier niet te komen, zijn vast genoeg sites waar je onder gelijkgestemden kunt zijn 😥

 53. 68:

  Ik heb net gekeken op de kaart, maar ik kan het land west-europa niet vinden hoor 🙂

  Zeker weer zo’n links verzinsel ? 🙂

 54. @indo 76

  “Voor mij mogen ze blijven slapen.”

  een dergelijke opmerking aan het adres van Wilders zou meteen aanleiding geven tot getwitter over “demoniseren” en een arrestatieteam op de stoep van de verantwoordelijke

  “Keira, Ik kom waar ik wil om mijn opinie te uiten en daar heb ik recht op, how op met je linkse gezeik”

  bij de Telegraaf en andere collaboratiekrantjes worden andere reacties dan “Geert heeft gelijk” standaard geweerd door de moderators

  hier kun je je verhaal doen met inachtneming van de heldere regels die je volgens mij niet goed hebt gelezen

 55. Johan Kloosterman Schreef:

  Ik vind, alleen al, vanwege het woord ‘randdebiel’, dat uw reactie verwijderd zou moeten worden. Discussie moeten fatsoenlijk geveord kunnen worden en niet verstoord door allerlei wrakhout dat u ter tafel brengt. U denkt dat Europa relevant is voor Nederlandse burgers? Dat is een ernstige misvatting die tevens de ondergang van de EU inluidt.

  @Randdebiel je hebt een goed punt, ik zal overwegen mijn reactie te verwijderen, even nadenken, nee toch niet. Ten tweede “discussie moeten geveord kunnen worden” daar ben ik het in principe mee eens, ware het niet dat randdebielen tegenwoordig gewend zijn de discussie te kunnen kapen en op basis van volstrekte lulkoek te kunnen voeren, zoals jij. Dat laatste zinnetje van jou dat ik citeer illustreert dat. Je reageert zelf op een een bericht dat gaat over de invloed van de islam in west-europese landen. Jij hebt zelf ervoor gekozen om je te mengen in een gesprek onder fatsoenlijke grote mensen. Helaas voor jou heb je jammerlijk gefaald. In plaats van dat toe te geven denk je weg te komen met een grote bek. Dat werkt misschien bij jou op de camping, maar hier werkt dat niet.

 56. indo 76 Schreef:

  Keira, Ik kom waar ik wil om mijn opinie te uiten en daar heb ik recht op, how op met je linkse gezeik.

  Jij hebt het recht om je opinie te geven, maar niet noodzakelijkerwijze hier als je dat niet op fatsoenlijke wijze kunt. Dan richt je zelf maar een website op.

 57. Laurent Schreef:

  Jij hebt het recht om je opinie te geven, maar niet noodzakelijkerwijze hier

  Exactly, en zo is het zelfs wettelijk geregeld. 😎

  Vrijheid van meningsuiting betekent dat je vrij bent om je mening te uiten (mits binnen de wet), maar niet dat je dat op de site van iemand anders mag doen of dat die ander de plicht heeft jouw mening te plaatsen. Je bent tenslotte te gast en (zoals rechts NL nimmer stopt hierop te wijzen) dien je je als gast te gedragen en je te houden aan de regels die een eigenaar/beheerder stelt.

 58. DarkSkywise Schreef:

  Vrijheid van meningsuiting betekent dat je vrij bent om je mening te uiten (mits binnen de wet), maar niet dat je dat op de site van iemand anders mag doen of dat die ander de plicht heeft jouw mening te plaatsen.

  Zeg eens eerlijk! Je werkt bij de Telegraaf!

 59. Jo Schreef:

  Zeg eens eerlijk! Je werkt bij de Telegraaf!

  Ik steek nog liever mijn hoofd in een fusiereactor. 😛

 60. jvdheuvel Schreef:

  Bron?

  Of (hier misschien beter): hoeveel geld is Keinmensch bereid hierop in te zetten? :mrgreen: (nog afgezien van de logistieke problemen om in 40 jaar ergens 6 miljoen moslims vandaan te moeten halen en te moeten láten).

 61. @84 – Zie ik dat nou goed, dat er in 2010 helemaal geen joden in dit land leefden? 😉

 62. Gewoon gestoord man, moet je zien: 2050/PVV. En dat noemt ie dan “relevanter”. Als ik een puist uitknijp dan is het nog relevanter dan deze grafiek.

 63. jvdheuvel Schreef:

  Bron? Laat maar ik zie het al. Huisvlijt/waninformatie.

  http://www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/binnenland/)/components/actueel/rtlnieuws/2010/05_mei/19/binnenland/immigratie-kost-7-miljard-per-jaar.xml
  50.000 immigranten komen er per jaar bij. In 2050 zouden er dan dus ongeveer 3.000.000 moslims moeten zijn. Dat is nog geen 6 miljoen, maar in die 40 jaar zal ook de groei groeien. Je kan dus niet rekening houden met 50.000 immigranten per jaar t/m 2050, maar van 2010 tot 2050 een gemiddelde groei van misschien 100.000 per jaar. 40 x 100.000 + 1 miljoen huidige moslims = 5 miljoen moslims.

 64. @93 Ja zoiets vermoedde ik al, was ook meer een grapje:
  maar een goede grafiek maakt dan toch nog melding van dat percentage… 😉

 65. Keinmensch Schreef:

  jvdheuvel Schreef:
  Bron? Laat maar ik zie het al. Huisvlijt/waninformatie.

  http://www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/binnenland/)/components/actueel/rtlnieuws/2010/05_mei/19/binnenland/immigratie-kost-7-miljard-per-jaar.xml
  50.000 immigranten komen er per jaar bij. In 2050 zouden er dan dus ongeveer 3.000.000 moslims moeten zijn. Dat is nog geen 6 miljoen, maar in die 40 jaar zal ook de groei groeien. Je kan dus niet rekening houden met 50.000 immigranten per jaar t/m 2050, maar van 2010 tot 2050 een gemiddelde groei van misschien 100.000 per jaar. 40 x 100.000 + 1 miljoen huidige moslims = 5 miljoen moslims.

  Er vertrekken er ook een heleboel, dat is niet het saldo. Er komen netto maar 4000 moslims per jaar bij.

 66. Laurent Schreef:

  jvdheuvel Schreef:
  Er vertrekken er ook een heleboel, dat is niet het saldo. Er komen netto maar 4000 moslims per jaar bij.

  Bron?

 67. LeRoiDanse Schreef:

  51: DarkSkywise,

  Geloof je nou echt dat ze dat nog kunnen volgen ?? 😀

  Je hebt me op een idee gebracht, zie mijn eerstvolgende stukje op Krapuul! :mrgreen: (ergens dinsdag ofzo)

 68. @104
  Een op de tien Bulgaren is moslim (etnisch Turks, etnisch Bulgaars [Pomaken], Roma)…
  En er zijn twee “autochtone” islamitische dorpjes in Polen die helemaal leeglopen in deze EU-dagen.
  Help! roept de PVV.

 69. 109:

  [En LeRoiDanse nu natuurlijk hartstikke nieuwsgierig]

  Heb zojuist mijn euthanasie-uitvoering een dag uiitgesteld 😕

 70. @110

  met ca zeven miljoen Bulgaren waarvan slechts een tiende deel moslim gaan we dit land natuurlijk niet effectief “islamiseren” aangezien keinmensch op vier miljoen extra moslims rekent, twee Poolse dorpjes zijn waarschijnlijk ook geen metroPolen 🙂

 71. jvdheuvel Schreef:

  @42 jij bent of niet goed snik of je bent een kwaadaardige leugenaar.

  Als hij beiden is – dan is hij gewoon een rechtse politicus.

 72. LeRoiDanse Schreef:

  51: DarkSkywise,
  Geloof je nou echt dat ze dat nog kunnen volgen ??

  Autisten zijn zeker niet in stand om te volgen. Nationaal borderline syndroom.

 73. Kijk nou, daar biedt hij zichzelf ter illustratie van de borderline syndroom:

  Johan Kloosterman Schreef:

  @ jvandenheuvel:
  Ik vind, alleen al, vanwege het woord ‘randdebiel’, dat uw reactie verwijderd zou moeten worden. Discussie moeten fatsoenlijk geveord kunnen worden en niet verstoord door allerlei wrakhout dat u ter tafel brengt. U denkt dat Europa relevant is voor Nederlandse burgers? Dat is een ernstige misvatting die tevens de ondergang van de EU inluidt. Want als EU (Europa) niet erkend wordt als het Europa der Nederlanders, dan houdt Brussel gewoon op te bestaan. West-Europa kan dus nooit een argument zijn in de discussie. Nederlanders wonen in Nederland, niet in ‘West-Europa’. Denk daar maar eens over na als linkse kerk-gelovige, die, samen met prinses Màxima, de identiteit van Nederland niet kan vinden. Het zijn blinden die blinden leiden en samen zullen ze in de put vallen, de put van Màxima.

Reacties zijn gesloten.