8 gedachten over “Rutte wordt met dienstauto naar Catshuis gereden en fietst laatste 500 meter”

 1. Oh ja, Mark ‘geen mediatraining’ Rutte. Hij zat jaren geleden toch ook al met beschuit bij het ontbijt te knoeien voor een webcam? Toen bleek achteraf ook dat-ie normaal nooit ontbeet. Wat een schertsfiguur.

 2. Toch was het weer een schijn vertoning, waneer je niet alles ziet ga je het geloven…
  Maar hij kan niet fietsen, let op zijn balans als hij op die fiets zit. Ziet er uit als een kind van 5 dat net kan fietsen onstabiel.
  Leuk item toch. Ander nieuws is er verder toch niet. Radio stilte

 3. waar is de foto van het moment dat hij overstapt…
  gedrag dat past perfect past bij (de partij van de) de gluiperige grinnikslang, tevens slechtste-mp-van-nl ooit: schijten op het volk en het ozo uit waaibomenhout gesneden journaille op het verkeerde been te zetten
  soort zoekt soort, ook de bruine rat uit venlo is dit gedrag niet vreemd

 4. @3 ja, dat zou eens een mooie zijn, op de foto en in het vragenuurtje mee confronteren. En dan vragen waar hij verder nog over liegt.

 5. OPROEP: wie heeft die foto????

  of zijn ook de fotografen ingedut en bezig met nietszeggende mooie plaatjes van het kotshuis

  DAAR MOET JE ZIJN JONGENS EN MEISJES MET DAT ZWARTE DING VOOR JE GIECHEL!

  (en ron freesen natuurlijk ook…hahahahaha, hij was maar een clown!)

 6. Ach als die foto gemaakt wordt kan hij altijd nog zeggen dat de parkeerplaatsen bij het Catshuis bezet zijn door het oortjes-leger van Geert en wil de PM koste wat het kost tevreden houden …….

 7. En daarmee heeft hij dus laten zien wat voor een persoon hij daadwerkelijk is. Waarom dan ook niet die laatste 500 meter gewoon met een dienstauto? Wat een hypocriet minkukel.

 8. Hij wil gewoon niet te veel privé kilometers maken met de dienstauto, bijtelling is zonde geld, het is crisis tenslotte…

Reacties zijn gesloten.