Wietpas groot drama voor Zuid-Nederland

Ja de war on drugs moet nu eenmaal gevoerd worden anders moet bruin-brallend Nederland huilen, en wat de gevolgen zijn, ja hoe stuitender en schrijnender hoe beter natuurlijk, zoals gewoonlijk bij rechtse, namaak-liberale, maatregelen. Het is niet het resultaat dat telt, maar gewoon de slachtoffers die je kan maken met je macho maatregel. Kicken man. Nou en voor wie het bij gebrek aan wiet nog niet op een zuipen gezet heeft; de wietpas zorgt alleen maar voor goedkopere, overal verkrijgbare, wiet + allerlei drugs die je voorheen bijna nergens kon krijgen en die je nu gewoon op straat van een tiener kan kopen:

Het Eindhovens Dagblad meldt vandaag onder de kop ‘Straathandel in wiet floreert’: “Sinds de invoering van de wietpas, op 1 mei, heeft een beduidend deel van de handel in wiet zich verplaatst van coffeeshops naar de straat.” Een jongerenwerker verklaart: “De wietpas is een prachtige actie om criminelen te steunen.” Een collega: “Allerlei kleine dealertjes zijn netwerken aan het creëren.” [1] Terwijl belasting betalende, transparante ondernemers de nek wordt omgedraaid, gaat de handel naar vaak minderjarige dealers die lachen om leeftijdsgrenzen of een scheiding tussen cannabis en andere drugs. (VOC)

4 gedachten over “Wietpas groot drama voor Zuid-Nederland”

 1. Ik kan mij nog herinneren dat mensen die blowden werden opgeroepen om vooral maar D66 te stemmen omdat die partij voor legalisatie van weed was.De vreugde was groot dat D66 toen in de regering kwam.
  Zij mochten zelfs de minister van justitie leveren dat werd mevr Winnie Sorgdrager.Het eerste wat die mevrouw deed was een wet invoeren die een einde maakte aan de thuisteelt.Vanaf dat moment was het hek van de dam.De PVDA deed er nog een schepje bovenop door de leeftijdsgrens te verhogen naar 18 jaar.De jaren daarna heeft de Linkse politiek altijd gedaan of hun neus bloedde.Inmiddels is de War on Drugs in volle gang .Rechts is tegen drugs,Links is ook tegen drugs,en dit terwijl Nederland met zijn gedoogbeleid het laagste aantal verslaafden aan drugs heeft.Links is alleen maar voor legaliseren tijdens de verkiezingen,heel hypocriet.

 2. Was te verwachten. Het einde van het gedoogbeleid betekent toch echt de opkomst van de straatdealers en criminaliteit. Iedereen zou dit toch moeten snappen.

 3. Stel en beantwoord vragen over de Wietpas!

  We kunnen wel een paar echte kenners en vakmensen gebruiken die goede en relvante vragen stellen en onderbouwd antwoord kunnen geven op de vragen die verschijnen op de nieuwe website.

  Doet u ook mee op http://www.wietpas.info/ ?

  Ook jouw toevoeging is van onschatbare waarde!

Reacties zijn gesloten.