Schuimbekkende Bleker bij Knevil & Brink

Als je Bleker (CDA) wil zien creperen en lijden moet je even dit videootje kijken.

Bij de 23e minuut gaat het over Bleker. Verschrikkelijk oninteressant, hoewel de depressie van Bleker wel grappig is.

Bij 25:45 komt de Belg er in. Rik Torfs heet-ie, een Belgische Christen-Democraat. Hij begint over de samenwerking van het CDA met de PVV. Dat moet je zien en dan naar de Belg luisteren en dan naar het gezicht van Bleker kijken.

Daarna begint Bleker bijna te huilen. 😀

“Dat is allemaal terugkijken” zegt Bleker. “Fatsoenlijke sociale rechtse mensen” voelen zich niet meer thuis bij het CDA. Hoe hij het uit zijn strot krijgt is een raadsel maar leuke poging.

Bij 32 minuten komt de Belg weer met een briljante interruptie. Er volgt een enorme lading gewauwel van Bleker. Bij 35 minuten komt de Belg weer ijzersterk terug.

Dan volgt er bij 37:20 een volstrekt achterlijk lulverhaal over Het Leven in Boekel. Bleker wil daar gaan wonen om “in de vezels van de samenleving te kijken” waarom de mensen in Boekel van het CDA naar de VVD zijn gegaan.

Bij 38:15 geeft Catherine Keyl Henk Bleker het genadeschot.

Get Microsoft Silverlight Bekijk de video in andere formaten.

12 gedachten over “Schuimbekkende Bleker bij Knevil & Brink”

 1. Torfs zegt dat christelijke politiek en de PVV niet kunnen samengaan. Standpunten tegen discriminatie en mensenrechten horen erbij.

  Onthullend is de simpele opvatting die Bleker er tegenover stelt: Het CDA heeft verloren aan rechts, aan de VVD en aan de SGP, dus het CDA moet conservatieve standpunten innemen.

  Catherine Keyl heeft zeker een punt. Het gaat in hoge mate om de uitstraling van de leider. Had het CDA iemand als Lubbers gehad, dan hadden ze die ‘Lubbers’ verkozen boven Rutte, die inhoudelijk zwak is.

  Terzijde: Hetzelfde leidersaspect speelde bij PvdA en SP. Samsom kwam bekwamer over dan Roemer, die een paar ongelukkige uitspraken deed in de campagne.

 2. Ik weet dat je geen SP fan bent maar om nou de aansprekendheid van Roemer te vergelijken met die van Bleker gaat wel erg ver. 😀

 3. De kiezer die een eigen huis heeft (huis van de bank huurt zou een betere omschrijving zijn) had uitstekend begrepen dat het CDA een zinkend schip is en koos voor de VVD om zijn hypotheekrenteaftrek veilig te stellen.

  Niets maar dan ook niets anders dreef de kiezer naar de VVD. Ik begrijp niet dat men zich in oeverloze kwezelarij verliest en dat belangrijke punt gewoon uit het oog verliest…

  Bij elke kiezer speelt de portemonnee een belangrijke rol en dan komt pas de moraal…

 4. EHM VIDEO UPLOADEN werkte niet.

  ik zag alleen non=verbale expressie/

  heel apart.

  meelijwekkend naar Bleker en een vleugje leedvermaak.

  morgen nog eens kijken /

 5. Ze durven het nog steeds niet hardop te zeggen bij het CDA: Het was fout om met de PVV te gedoog-regeren, omdat het een gore fascistische club is die mensen uitsluit en ronduit racistisch is!

  Het CDA zegt: We gaan niet meer (gedoog) regeren met Geert Wilders (let wel: Wilders, dus niet PVV) omdat ze onbetrouwbaar zijn, weglopen uit het Catshuis.

  En er maar vrolijk overheen lullen wanneer die belg er over begint. Niemand binnen het CDA die verantwoording neemt (en aftreed). Ab Klink, Ruud Lubbers enz zijn nog steeds persona non grata ipv gerehabiliteerd.

  Een partij in ontkenningsfase is niet aantrekkelijk om op te stemmen Henk Bleker – Lul!

 6. De enige die het wel zei is Koppejan in de volkskrant van vorige week. Bij het cdazijn de critici hard weggeschoven toen ze met de pvv het monster verbond aan gingen. Buma lijkt mij vergeleken met ratticus Verhagen een redelijk mens, maar kijkt nog steeds alsof ze zijn laatste euro hebben afgepakt.

 7. mijn dank voor het plaatsen. Mijn middag kan niet meer stuk. alsof ik naar een persiflage van Koefnoen zit te kijken waarbij Bleker speelt alsof hij Bleker in Koefnoen is.

 8. Bleker:

  “Het CDA moet weer een partij worden voor rechtse, sociale, fatsoenlijke, conservatieve mensen”.

  Onmogelijk soepje, maar kook het maar.

 9. De VVD boekel!!
  Laat me niet lachen
  Daar zit 3 man in
  Waarvan er twee illegaal wonen
  En al jaren rechten met de gemeente boekel
  Geld over de balk gooien dus

Reacties zijn gesloten.