Gewipt VVD-raadslid Salman overweegt juridische stappen om onderzoek af te dwingen

Vlak voor de verkiezingen kwam een VVD-gemeenteraadslid op wonderbaarlijk wijze NIET in het nieuws, toen hij bezwaar maakte tegen politie-optreden in Noordwijk. Hij kreeg rechtstreeks van de landelijke VVD opdracht om zijn mond dicht te houden (telefoontje van opperpsychopaat Stef Blok) en toen hij dat weigerde werd hij uit de Noordwijkse VVD-fractie geflikkerd. Het was nadrukkelijk niet de bedoeling dat er vóór de verkiezingen door welke VVD’er dan ook iets negatiefs over welk politie-optreden dan ook gezegd zou worden. Vervolgens heeft de landelijke pers hier geen reet mee gedaan. Deze misselijkmakende VVD-machinaties, georchestreerd vanuit de hoogste VVD-echelons, mochten niet in de krant. De enigen die er wat aan gedaan hebben zijn wij, en Omroep West.

Ik vind dat een beetje vreemd. Kennelijk vinden we het normaal dat de landelijke VVD lokale VVD’ers het zwijgen oplegt. Hoort er kennelijk allemaal bij.

Anyway inmiddels heeft de burgemeester dan toch eindelijk toegegeven dat de politie bij deze gebeurtenis heeft lopen liegen (PDF). En dus heeft Salman gelijk. En dus heeft de (landelijke) VVD ook de boel bewust lopen saboteren, in de personen Stef Blok de Mondsnoerder tot en met Ivo Opstelten de Doofpotbegraver.

Salman overweegt nu juridische stappen aangezien de burgemeester nu weigert een onafhankelijk onderzoek op te starten.

5 gedachten over “Gewipt VVD-raadslid Salman overweegt juridische stappen om onderzoek af te dwingen”

  1. Goh, een integere VVD’er. Waar vind je dat nog, ze zijn zeldzaam helaas. Voor een eerlijke VVD’er die oprecht vanuit zijn liberale overtuiging discussieert kan ik best waardering opbrengen. Ook als ik het er verder niet mee eens ben. Zaken als rechtsstaat en democratie zijn in elk geval bij zulke liberalen wel veilig. Je vraagt je alleen af waarom ze bij een partij blijven die vaak zo antiliberaal tekeer gaat.

  2. Ik hoop dat deze zaak alsnog nationaal veel meer publiciteit gaat trekken dan ze nu gedaan heeft. Liefst net als Blok minister is, en dat die daardoor gedwongen wordt af te treden. Maar dat zal wel weer nieet, er treedt bijna nooit meer iemand af. Verdonk bleef zelfs zitten waar ze zat toen ze door de Kamer verzocht werd op te hoepelen.

  3. Ja hij zit zijn vroegere fractiegenoten nu nog te ergeren als Lijst Salman, vind ik wel stoer. 😎

Reacties zijn gesloten.