Lachen met racist Joling bij Sterren Dansen Op Het IJs (SBS6)

Ja logisch dat het even een paar dagen geduurd heeft voordat wij erachter waren wat er zich op oudejaarsavond zoal afspeelde bij het programma Sterren Dansen Op Het IJs, het komt namelijk wel eens voor dat wij dat programma overslaan. En dus hebben wij helaas over het hoofd gezien hoe in dit redneck programma een Marokkaan in de zeik werd gezet door KKK-erelid Gerard Joling. Het trieste is dat die miljoenen (?) Nederlanders die zo’n programma kijken dat niet eens zien. Zo ver zijn we al heen. Dus kunnen we nu op een Belgische site lezen hoe bij ons op national TV de Marokkanen op racistische wijze voor gek worden gezet. Hier hoor je er niemand over. Het zou natuurlijk anders geweest zijn als er een kutmarokkaan Joling in de zeik had gezet omdat hij een homo is, dan was de wereld te klein geweest. Kamervragen en alles. Tweet van De Lijder de hele rataplan. Maar zo was het dus niet.

27 gedachten over “Lachen met racist Joling bij Sterren Dansen Op Het IJs (SBS6)”

 1. Briljant voorbeeld voor de geïnstitutionaliseerde Racisme, Discriminatie en Xenofobie die Nederland beheersen.

  Eerst begint het met de overal in Nederland aanwezige verkapte Racisme – grapjes waarbij indien afgesproken om de tendentie gaat de “grapjas” doodleuk zich verdedigen met ” dat mag ik toch zeggen – heb ik toch niet kwetsend gezegd” en blijft maar op zijn achterlijke rechtse manier brullen.

  Deze ze belangrijke overweging over de intentie hebben de Nederlandse Rechtsre NIET meegenomen in hun oordeel over Wilders en PVV want zeer moeilijk te bepalen, doch mensen met gezond verstand voelen het allemaal aan hun klompen dat het niet goed is.

  Later – indien de ego van de bullebak aangesproken springt-ie op volle toeren met zijn gebruikelijke Racistische grapjes. daar heeft hij altijd de Nederlandse(!) audiëntie mee.

  Ik denk nog steeds niet dat het echt in het bloed ligt maar eerder is het gevolg van planmatige, boerse langdurie politiek die dit allemaal heeft mogelijk gemaakt.
  Nu plukken we de vruchten van deze (extreem)Rechtse politiek.

  Een volstrekt normaal gevolg van deze gebeurtenis zou zijn om aangifte en aanklacht tegen de producent(en) van het programma, Joling en andere presentatoren in te dienen.

  Hoe moet Links handelen, jongens?

  Steevast klimaat van onverdraagzaamheid tegen Discriminatie, Racisme en Xenofobie telkens weer creëren want dat is wat de politieke en maatschappelijke sfeer in Nederland thans ademt. Daar verteert Rechts op.

 2. @1 Negeren.
  Jodelding leeft van aandacht, en een als je hem aandacht geeft vind hij dat prachtig.

  Ook negatieve aandacht want dan kan hij lekker de underdog uithangen en zielig doen. Laat die man lekker zijn ding doen en op zijn bek gaan, des te eerder worden mensen moe van hem.

 3. @2, Negeren? Dank je voor het voorbeeld hoe Nederland zover in het moeras van het Racisme, Xenofobie en Discriminatie is geraakt. Negeren is de juiste wijze voor op dit doodlopende weg.

 4. Een vraag: Waar zijn in dit geval de mensen gebleven die de stille tochten na elke gebeurtenis trouw bezoeken?

  Dit is een geval van grof Pesten op Nationale televisie.
  Waarom geen reactie? Wachten we dat iemand (allochtoon) zelfmoord pleegt om hem op z’n Verdonkse manier van korte loontje te beschuldigen. Moet-ie maar zijn hele leven laten pesten op de geïnstitutionaliseerde manier.

  Of zijn de stille tochten alleen voor “onze soort mensen”bedoeld, medeleven inclusief?

 5. Dat het met Joling grandioos fout zat was al duidelijk toen hij op een LPF feestje stond te zingen. En wie kijkt er nou naar Sterren Zakken Door Het Ijs?

 6. Zeg,, hoe kan het dat een imbeciel als Jos überhaupt weet hoe hij internet moet gebruiken?

 7. sorry, mensen ik begrijp jullie reactie, ik heb het even teruggekeken, want ik had het niet gezien, maar ik vind dat we niet zo moeten muggenziften met zijn allen, met alle respect, maar kijk maar eens naar een show van nadijb amali, hij beledigt te pas en te onpas marokkanen, maar dan word er hartelijk om gelachen omdat hij er zelf een is en dan mag het, ik had geenzins de indruk dat deze marokkaanse jongen die mee deed aan sterren dansen, zich of zijn familie in het plubliek zich beledigd voelde, ik vind wel dat het wat genuanceerder had gekund en ik vond het ook flauwe grapjes van joling, maar kom op het was een grapje, en het moet gezegd worden zelf kan hij ook wel wat hebben, hoe vaak beledigd gordon hem niet en andersom, en nee ik ben geen fan van joling ik vind alleen dat we net overal een probleem van moeten maken, en nee ik ben ook geen rasist mijn vader is italiaan, en mijn man jawel marokkaan. bloem

 8. Gezien het feit dat die glibberaal van een Joling openlijk dweepte met Pimmetje vind ik het iig verdomd lastig om hem niet van xenofobe motieven te verdenken.

 9. @8, bloempje, leuk dat je erbij bent, wat in de discussie gooit en meteen weer verder in de mist verdwijnt.

  Voor mij de discussie begint pas echt op het moment dat rechtse mensen – en daar ken ik een heleboel van dit soort – Racisme, Xenofobie en Discriminatie proberen onder noemer “muggenziften” uit te manoeuvreren.

  Leuk geprobeerd, zeg ik altijd tegen hun, maar waarom reageer je dan altijd uiterst verbeten indien men sommige Nederlandse gewoontes onder kritische loep neemt?

  Meten altijd met twee maten, he? Hypocrisie ten top, he?

  Toevallig ken ik Italiaanse mensen uit mijn bezoeken aan Italië en daar hebben ze allang de cultuur om grapjes met alles en over alles te maken. Bijvoorbeeld zijn Duitsers daar altijd “capo’s`’ oftewel concentratiekamp bewaarders. Nog de Paus of “bunga-bunga” Berlsuconi, nog de Keizer wordt gespaard.

  Dit is het wezenlijk verschil – ze maken grappen met alles, dus niet op de selectieve wijze alleen met buitenlanders.

  Indien je dit verschijnsel kent verwacht ik dat je hier als antwoord met grapjes over bijvoorbeeld joden begint, want die zouden ook volgens jou onder “muggenzften” moeten vallen.

  De Italianen doen dat allang, of ben je het nu plotseling vergeten?

 10. ik verdwijn helemaal niet in de mist, en ik meet ook niet met twee maten, die italanen die jij kent ken ik niet, en die wil ik ook niet kennen, mijn vader zal dat nooit doen en mijn verdere famlilie ook niet, dan is er nog het feit dat mijn man zelf marokkaan is en die viel er ook niet over, en nee ik vind zeg niet dat het muggeziften is als er grapjes over joodse mensen word gemaakt, het gaat er alleen om dat je niet op alle slakken zout moet leggen, nogmaals joling is niet mijn beste vriend, maar het was ook niet wereldschokkend wat hij zei, en ik zou het kunnen hebben als het over nederlanders zou gaan? ik zou niet weten waarom niet, een grap is een grap en dat was het in dit geval, en wat die opmerkingen van ï
  °p» die italianen aangaat, ik heb dat in mijn italiaanse vriendenkring nooit gehoord. bloem

 11. en nog wat respecteer ieder zijn mening, ik vind jou mening oke, jij denkt er zo over, en ik heb mijn mening, laten we dat alsjeblieft respecteren en niet over en weer met modder gooien, dat is niet nodig, ik begrijp het best dat sommige dingen gevoelig liggen, en mischien was mijn eerdere woordekeus niet zo handig, maar laten we wel vriendelijk blijven, dat doet joling zelfs.bloem

 12. Aangezien joling al veel eerder discrimineerde viel zeker niet op .Hij had laatst rond de verkiezingen ook zulke aardige opmerkingen omtrend mensen in de bijstand en aowers in zijn praatje voor de vvd .

 13. @bloem, ik zou je ook niet willen kennen, want iemand die bijval geeft aan de racistische, denigrerende “grapjes” die maatschappelijke ruimte in Nederland kenmerken, wil ik ook niet kennen.
  Het blijft allemaal op je rekening. Met alle respect.

  Tevens lever je het bewijs dat je om de hete brij draait , en blijkbaar hele andere bedoelingen heb dan wat je doet voorkomen, want je durft niet naar eigen woorden te “muggenziften” met bijvoorbeeld grapjes over joodse mensen.
  Kijk, het zijn maar grapjes en dat moet kunnen, zei je zelf.
  Of is het nu weer plotseling allemaal verandert op het moment dat het subject geen Marokkanen meer is?

  In ieder geval ik twijfel nu dat je echt Italianen kent want die maken het onderscheid, dat jij hier doet, zeker niet.

 14. het kan me helemaal niets schelen of eraan twijfelt of ik een italiaanse vader heb of niet, ik zou niet weten waarom ik daarover zou moeten liegen, maar dit bewijst alweer dat je erg achterdochtig bent aangelegd, dus dan verbazen mij zeker je eerdere reacties niet, verder respecteer ik nogmaals je mening en maak ik er verder geen woorden meer aan vuil.bloem

 15. Zeer verstandig.
  Verkapte racisten en mensen die overal hun eigen gelijk willen krijgen koste wat kost, vooral op de rekening van anderen (minderheden, buitenlanders) doen wijzer om te zwijgen.

  Daar help je de hele maatschappij mee.

 16. kijk als we toch verder, blijven gaan met modder gooien wil ik best doorgaan hoor,je hebt denk ik mijn eerdere reacties niet goed gelezen of je bent er te dom voor, ik ben geen verkapte rascist ik denk eerder dat je dat zelf bent onder het mom van ik moet het opnemen voor de minder schuilt heel veel woede en een groot minderwaardigheidscomplex, ik zal het anders spellen, ik hen niet gezegd dat ik het eens ben met de uitspraken van joling, het is gezegd en ik ben het er mee eens dat het niet nodig was om het te zeggen, maar het was nogmaals niet zo vreselijk ernstig dat hij meteen aan de schandpaal moet toch, verder ben ik eigenlijk heel aardig, ik word er alleen zo moe van dat men zich moet gaan verdedigen tegen mensen zoals jij en ik heb ook steeds gezegd dat ik je mening respecteer, maar ga mij geen rascist noemen, word volwassen en acsepteer de mening van anderen je wilt de wereld toch verbeteren. begin dan eerst te luisteren en niet iemand uit te maken voor wat hij niet is, kijk bij joling was het tenminste nog een grapje welliswaar een slechte, maar ik denk dat jou opmerkingen tegenover mij geenzins grapjes zijn, anders had ik er nu hartelijk om gelachen fijne dag. bloem

 17. Je eigen woorden (geen commentaar):

  “….met modder gooien wil ik best doorgaan hoor..”

  “..ik zal het anders spellen..”

  Blijf vooral met jezelf spelen, want dat doe je helemaal de hele tijd door.

  I rust my case.

 18. goh jongens, wat een gevecht tussen jullie, oke ik vond de uitspraken van joling ook niet leuk, maar ik geef bloem wel gelijk dat we de mening van elkaar moeten respecteren, het is toch geen wedstrijd wie er gelijk heeft, maar bloem, jij moet ook beter nadenken een beetje rasistisch was het wel.dries

 19. @20, bloem WIL niet nadenken en bloem verkoopt hier de verkapte racisme en Discriminatie onder lullige smoesjes.

  Het verkoopt alleen indien iemand het wil kopen en ze waant zich in haar blanke milieu waar ze smoesjes erop los kan verzinnen en verkopen.

  Bij mij gaat die vlieger niet op.
  Leuke bijkomstigheid is dat ze in dit gesprek haar ware, anders veelal onder smoesjes verborgen gezicht heeft laten zien.

  Dit is de gemiddelde racistische en discriminerende “brave” burger die onder “bloempjes” zijn/haar gal probeert te verbergen.

 20. nexus je hebt helemaal gelijk, wat een trut is die bloem, ik vond de uitspraken van die relnicht ronduit kwetsend, ik ben hier geboren dus ik kan het wel van me afzetten, maar mijn ouders snapten niets van termen als wij zitten doorgaans op kamelen ect, nee mijn stem heb je.abdul

 21. wat een leuke site is dit, en een interesante discussie, ik ben het met bloem ook niet eens, hoe zou die overjaarde nicht het vinden als ze hem eens afzeikten.ik vind jou nexus heel wijs wat weet je er veel van en je hebt groot gelijk, die bloem stemt zeker geert wilders.monique

 22. @23, dank je monique.

  Ik vind dat we zouden Zero Tolerance voor Racisme en Discriminatie moeten toepassen zoals het een beschaafde land past en daar houd ik me steeds aan.

 23. zeker, nexus, ik vond wat je. zei zo goed uiteen gezet je gaat er dan toch over nadenken, en die bloem heeft afgehaakt denk ik, maar goed ook wat je zei een verkapte rascist, daar heeft nederland er al genoeg van.monique

Reacties zijn gesloten.