Bart Schut, de maniak van Jolo.

Bart Schut, de maniak van Jolo.

Joop.nl is een vreemde site. Hij wordt gefinancierd met belastinggeld en heeft, naast een enorme lading gratis copy paste zooi, en ook diverse gratis scribenten die het blijkbaar eervol vinden om, om niet, daar regelmatig een bruine rakker te draaien.

Tussen de schijnbaar redelijke artikeltjes die ze gratis bij elkaar graaien staan ook af en toe hysterische krijsverhalen van de maniak B. P. Schut. Dit heerschap bespreken wij hier af en toe, vanwege het extremistische karakter van zijn uitlatingen.

Zo noemde hij ooit @WLTRRR een “Volkert die maar een pistool moest gaan aanschaffen”. Voor wie het weten wil: Walter is een keurige, redelijke blogger, waar nooit 1 onvertogen woord uitkomt. Hij publiceert hier op de site. Te weinig helaas, maar waar is de redelijkheid tegenwoordig? In de eigen volkstuin, in het museum, en op het terras. Eindelijk weer. En terecht.

Niet zo lang geleden wilde de maniak weten “wie de nazi’s achter de site krapuul” waren. Redacteuren die zich meldden op twitter kregen uiteraard direct een block van de maniak. Deze wilde niet weten wie deze nazi’s waren, hij wilde ze alleen benoemen.

De maniak heeft ook een plan voor de wereldvrede. “Islamisten met wortel en tak uitroeien”. Dit is uiteraard: massamoord. Toen wij aan de hoofdredacteur van Joop vroegen wat die daar van vond kregen wij geen antwoord maar wel een block.

Het belang van maniak B. P. Schut op Joop is blijkbaar dusdanig, dat Francisco van Jole critici niet beantwoordt, maar liever het zwijgen oplegt, naast uiteraard: zelfcensuur.

De reacties onder de stukken van de maniak liegen er ook niet om. Wanneer je deze in combinatie met de stukken van de maniak bekijkt wijkt Joop in weinig tot niets af van de talrijke walgelijke rioolbruine rabiaatrechtse moslimhatende webstekken die Nederland “rijk” is.

Wat je op dat soort sites altijd ziet is dat men met onthoofdingsfilmpjes komt aanzetten. Want de rabiaatrechtse randdebiel ziet niets liever dan dat. Onthoofdingen.

Dus voorspelde ik op Nostramadesque wijze, want ik herken een maniak als ik ‘m zie, voor Joop: onthoofdingsfilmpjes.


En behold, 6 weken later:

 

En het is niet zo maar een onthoofdingsfilmpje, neen, het is een onthoofdingsfilmpje dat IEDEREEN MOET ZIEN, aldus de zichzelf “journalist” noemende maniak, zich hiermee in niets onderscheidend van de onthoofdingsfilmpjes-freaks als racist Niemoller en noem al die andere hysterici als Pennings etc. maar op.

En vanwege dit filmpje zijn ALLE “polderjihadisten oorlogsmisdadigers, ook de Nederlanders”. Weliswaar klinkt op het filmpje iets in het Vlaams en is het ook niet geheel duidelijk of de dader een Nederlander is. En zelfs in het oorlogsrecht bestaat er nog zoiets als onschuldig tenzij het tegendeel bewezen wordt. Ook al “liegt de camera niet!”.

Laat die keelsnijder met zijn op zeer plastische wijze door de maniak beschreven wijze BOTTE mes, druipend van het bloed, soms een Nederlands paspoort zien? Ik heb het filmpje niet bekeken, ben niet zo’n snuffmovie-fan als de maniak, maar ik gok van niet.

Maar goed, wat anders kun je verwachten van een maniak, die blijkbaar denkt dat je “de islamisten met wortel en tak kunt uitroeien” zonder dat daar oorlogsmisdaden aan te pas komen.

Sowieso is het met pantserhouwitsers dorpjes beschieten, of het met Apaches/drones met je joystickje witte vormpjes in het donker met 80mm’s bestoken een heldendaad en geen oorlogsmisdaad. Dus dat heeft de maniak dan weer wél goed door.

Maar het blijft een maniak die zijn crap schijt op de pile of shit genaamd Joop.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.