I pity the fool

Even een quick ’n dirty oplossing voor een probleempje waar ik al een tijdje mee zit: tips komen binnen via mail en kunnen dan niet altijd direct verwerkt worden. Daarnaast worden ook tips in de schreeuwdoos geplaatst en die verdwijnen snel en worden dan niet gelezen. Ten slotte worden er nog tips in diverse topics geplaatst en dat is ten eerste off topic :x en ten tweede valt dan ook niet altijd direct op.

Nu de redactie lekker groot begint te worden zijn er meer mensen die iets met een tip kunnen doen. In de reacties onder dit bericht kun je je tips voor de site (desgewenst met een rare nick zodat je anoniem bent) plaatsen. Een link naar dit topic zal duidelijk zichtbaar op de site aanwezig blijven ook al zijn er een tijdje geen tips. Als jij redactielid bent en je gaat met een tip aan de slag zet dat dan ook even bij in de reacties. Als jij een tipgever bent en je wilt liever via het reactieformulier of email tips blijven sturen, dat kan, maar deze mogelijkheid is er voortaan nu dus ook en werkt, wellicht, sneller.

Alvast bedankt weer voor je tips.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Email this to someone