Malou van Hintum beschrijft de ontmenselijking van “de anderen” in een column bij de Volkskrant, citaatje:

Fase 1 van de Hutu-strategie bestaat eruit dat je mensen niet langer als individuen beschouwt, maar als representanten van een groep. Dat betekent dat in het zogenaamd zo sterk geïndividualiseerde Nederland, een Marokkaanse Nederlander niet op de eerste plaats een werknemer, buurman, collega, vader, sportmaatje, klasgenoot of vriend is, maar een ‘islamitische allochtoon’. (Volkskrant)

Dat is een goede omschrijving. En zo werkt inderdaad de Hutu strategie waar Wilders ook gebruik van maakt, gedoogd door CDA en VVD.

Van Hintum sluit af met deze opmerking:

Gelukkig is het nog een grote stap van ‘straatterroristen’ naar ‘kakkerlakken’ – want dat is wat de Hutu’s de Tutsi’s noemden. Al moet ik tot mijn grote spijt zeggen, dat het woord ‘kopvoddentaks’ wel naadloos in die strategie van ontmenselijking past.

Kijk en dat is dan weer een wat minder goed stukje.

Ja hoor bij de PVV gebruiken ze dit woordje al

Want wie oplet (zoals wij dus), weet dat reeds in begin januari bij Nova een bijzinnetje voorbij kwam waaruit bleek dat men het bij de PVV binnenskamers heeft over “linkse kakkerlakken”. Wij hebben daar toen dit berichtje aan gewijd.

Zo zie je maar, zo groot is die sprong naar kakkerlakken helemaal niet. Bij de PVV hebben ze ‘m kennelijk al gemaakt, al heeft nog niemand het in de gaten.

Maar goed. Het kan zijn dat de rechters in het proces tegen Wilders nu ook gehersenspoeld zijn, nu ze in opdracht van Mosko de hele dag hetvrijevolk artikelen van “wetenschapper” Hans Jansen, de arabarbarist, hebben moeten voorlezen, hetgeen tot berichten in de pers leidde als “deskundigen eens met Wilders”. Sure.

Maar het kan ook zomaar zijn dat de rechters wel degelijk op de hoogte zijn van de Hutu strategie.

Daar bestaat namelijk jurisprudentie over.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Email this to someone
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.