Net Heintje Davids, gaat weg, o nee, komt toch weer, gaat weer, o nee, roert zich nog een keer. Deze keer vindt ze het nodig om stemming te maken over het strafproces tegen de Grote Blonde Leider. Maar stemming maken kan ze heel goed, deze uitgekookte dame die niet schrikt van een leugentje of manipulatietje als het zo uit komt.

Zelfs aan de andere kant van de grote plas vindt ze dat ze moet roepen dat de vrijheid van meningsuiting in Nederland in het geding is. Laat ze daar nou helemaal gelijk in hebben. Alleen die van Geert loopt echt geen gevaar, wel van mensen die een tegengeluid geven. Daar wordt geen proces over gevoerd, daar rekenen we als kiezers bij de komende Statenverkiezingen in maart 2011 wel mee af.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.