2000 mensen uit de publieke sector (verzamelnaam voor alle overheidsorganisaties en semioverheidsorganisaties) verdienen meer dan de ooit vastgestelde Balkenendenorm. Zij verdienen dus meer dan premier Rutte. Die gigantische salarissen worden allemaal van onze belastingcenten betaald, zou het fijn vinden als daar eens op bezuinigd werd.

Zo’n Hoogervorst heeft het goed geregeld, via Den Haag lekker op een leuke functie geld verdienen. Maar mijn hemel, ben ik nu zo simpel, maar waar moet je in hemelsnaam zoveel geld per jaar aan uitgeven? Ik zou het niet weten, echt niet.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Email this to someone
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.