Onlangs schreef ik over de koppensnellers, die tegenwoordig, sinds hun PVV-kamerleden met het schaamrood op de kaken de site in de ban hebben gedaan, hun kopij van elders moeten halen. Ik noemde als voorbeeldje Likoed Nederland, die daar een verhaaltje publiceerde, en er kennelijk geen problemen mee heeft dat er iets verderop op de site wordt besproken hoe je Mohammed Rabbae in de fik moet steken.

Dus wat wel gek genoeg is voor de PVV kamerleden is niet gek genoeg voor Likoed Nederland. Zo moet je het ongeveer zien.

Dus ik kwam toevallig een reactie tegen van Likoed Nederland op een ander obscuur rabiaat haatlogje. In dit geval een verhaaltje waar ze zich verkneukelen over hoe ze Anne Frank een dienst hebben bewezen door demonstratief met 50 Israël vlaggen te gaan wapperen op de Kristallnacht herdenking.

Anyway, Likoed Nederland vind mijn verhaaltje vergezocht. Zo reageerde die daar.

Dus ik weer zoeken en zoeken en zoeken. En wie zie ik boven de reactie van Likoed Nederland staan?

Wiesje de Lange :lol:

Wij kennen Wiesje de Lange vooral van die quote uit één van haar boeken waarin zij over de Palestijnen schrijft;

“Er is geen oplossing dan de totale vernietiging van dat volk” (RefDag)

Wiesje zit ook bij Christenen voor Israël, die kenden we al van Wim Kortenoeven, het PVV-kamerlid dat op zijn Tweede Kamer website o.a. het volgende schrijft;

“Ik heb bij het CIDI gelobbyd voor Israël, dat ik beschouw als onderdeel van het front in de oorlog tussen twee beschavingen, de islamitische en de westers-liberale.”

Dit verzint hij niet helemaal zelf want in het PVV verkiezingsprogramma staat:

“Israël vecht voor ons. Als Jeruzalem valt, dan zijn Athene en Rome aan de beurt. Daarom is Israël het centrale front in de verdediging van het Westen.”

Vergezocht he?

Nee dat zit wel snor met die nieuwe stijl Kristallnacht herdenking :D

Geef je op voor de dagelijkse Krapuul nieuwsbrief en mis niets