De geachte – door u en mij betaalde – afgevaardigde Geert Wilders (PVV) is samen met nog twee door ons betaalde geachte afgevaardigden – beiden ook van de PVV, afgereisd naar Israël plus bewakers (stuk of 6?). Ongetwijfeld allemaal voor rekening van u en mij.

Vervolgens gaat hij daar dingen staan debiteren die mijn verstand te boven gaan en die mijn haren ten berge doen rijzen. Palestijnen moeten zich vrij in Jordanië kunnen vestigen, zegt dien koloniale Nederlander (het is geen ‘Ollander, maar een Limburger, maar blijkbaar maakt dat voor VOC mentaliteit niet uit). Geachte afgevaardigde Wilders gaat zich even met de politiek in een andere regio bemoeien.

Stel dat er iemand uit het Midden Oosten, uit het Verre Oosten of voor mijn part uit het Verre Westen hierheen komt en zegt dat België’s probleem zo is opgelost, alle Vlamingen moeten maar naar Nederland vertrekken. Nederland heeft de plicht om ze op te nemen en voor te zorgen. Dan zeggen wij toch ook: Pardon?! Gaat u zich even met uw eigen zaken bemoeien, gaat heen en vermenigvuldigt u niet!

Ben benieuwd wat Rosenthal hier op gaat zeggen, want Geert beweert dat hij officieel is ontvangen wat zou impliceren dat het een officieel staatsbezoek is. Typisch weer zo’n ongeleide Geert Wilders actie.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.