Oef, wat zal de geachte afgevaardigde Geert Wilders daar nu weer van zeggen? Lubbers vindt dat er binnen het CDA ook plaats is voor moslims, ook de islam is een wereldgodsdienst. Ja, je moet wat doen om te zorgen dat je aan de macht blijft.

Overigens, als je denkt dat het CDA een homogene partij is met allemaal gelovigen die elkaar het licht in de ogen gunnen, lees dan dit nog even. Ook binnen Nederland hebben wij wel ons portie van polarisatie gehad voor wat betreft geloven. Dus zo nieuw is geachte afgevaardigde Wilders hier nu ook weer niet mee. Beetje variatie op een oud deuntje. En hij zingt nog vals ook. :twisted:

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Email this to someone
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.