Er is een petitie gestart om Sahar Hibrahim Gel en haar familie te laten blijven in Nederland. Teken hem ook!

Sahar is een meisje van 14 jaar en woont sinds 10 jaar in Nederland. Haar vader en moeder zijn gevlucht uit Afghanistan en iedereen kan begrijpen waarom. Volgens de directe omgeving is de hele familie volkomen geïntegreerd. De kinderen gaan naar school, thuis spreken ze Nederlands, ze doen vrijwilligerswerk, zie zo al meer punten dan menig ander Nederlands gezin die me aanspreken. Toch vindt minister Leers, de handpop van Geert Wilders, dat de hele familie naar Afghanistan moet. Dat is einde opleiding kinderen, zeker voor de meisjes. Dat is willens en wetens de hele familie in een hel storten. En waarom? Omdat regels gevolgd moeten worden van Leers en van Geert Wilders, althans voor de anderen dan hè? Want zelf zijn ze een beetje makkelijk met de regels, dat weten we allang.

Had Leers nog maar iets christelijks en leek hij wat meer op de domineesvrouw uit Burgwerd. Daarbij hij tilt zijn besluit nog even over de Kerstperiode heen, de sadist, zoals Dominee Gremdaat ook al zegt.

Op WUZ van de Telegraaf staat ook zelfs een oproep om Sahar te laten blijven. Waarbij dan weer wel een heleboel reacties zijn verwijderd. Ongetwijfeld van mensen die het er niet mee eens zijn.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.