De PVV – medemens ziet zichzelf graag als een aangepaste Nederlander die het beste met Nederland voor heeft. Hij of zij scandeert dagelijks over die andere medemens die zichzelf moslim durft te noemen, maar in de ogen van de paranoïde PVV’er een aso is of een terrorist. Voor de rest wordt er minachtend gesnoven over de multi-culti die ‘links ons door de strot heeft geduwd’. Voorwaar wat een paradijselijke gedachte. Maar laat ik eens in het midden gooien; wat is ‘aanpassuh’ nou precies?. Is aanpassuh meehossen met een kratje bier met de Toppers? Is aanpassuh de roep van onze voorvaderen volgend, gezellig de stammenoorlog voortzettend bij voetballuh? Of is aanpassuh naar de nieuwe trend zo onbeschoft, brutaal en zo kleinzielig mogelijk te zijn? Of moeten vrouwen zich en masse kleden naar het Vanessa model, geblondeerd en een strak getrokken gezicht met Mick Jagger lippen? Zo zien we graag Nederland, en als het ff kan terug naar de jaren 50 waar ‘respect’ in hoog aanzien stond voor de notabelen en de politie. Het was een geordende samenleving en in die samenleving werd voor je gedacht, lekker veilig wel, want zo hoefde je tenminste de hersens die je gekregen had niet te gebruiken. De pastoor kwam aanbellen om te verordonneren dat er gefokt moest worden, en alles wat beneden blank was, dat was tuig.

Dat is nog steeds dezer dagen de variant van aanpassuh, ik gebruik deze term omdat ik vind dat hij te vaak gebruikt wordt en eigenlijk als het over aanpassen gaat, het wordt gebruikt als zijnde ‘aanpassuh’. Zelf hebben we er binnen onze cultuur ook last van, van dat ‘aanpassuh”. In principe betekent het dat je veel moet opgeven, zoals je persoonlijkheid, je wensen, je dromen, je sexualiteit omdat het vaak geeïst wordt. Heb je ergens kritiek op, dan klinkt al gauw de kreet: “Nou je past je maar aan’. Je kunt ook zeggen, dat door het geëiste aanpassuh er een maatschappij is die doodongelukkig is. De anti-depressiva scoren als een tierelier, de GGZ heeft lange wachtlijsten en de coaches van wie je leert hoe je gelukkig moet zijn verdienen er een dikke boterham mee.  En in de tussentijd leren we onze kinderen ook dat er aangepast moet worden, op school, met vriendjes en vriendinnetjes en we eisen dat het zo vroeg mogelijk zijn eigen ikje vergeet, want er moet aangepast worden hè? Dat het aanpassen ook verkeerd kan gaan wat kinderen betreft vertelde een oud-politieman op de tv eens. Zeg niet tegen kinderen dat ze iemand moeten kussen omdat het hoort, want dat maakt ze juist slachtoffers voor misbruikers. Laat het kind zijn eigen alarmbellen/intuïtie vertrouwen, dan heeft het tenminste nog een kans.

Voor de rest slaat de PVV-medemens graag op de nationalistische trom, dat Nederland er niet meer is voor de Nederlanders. Prinses Maxima vroeg zich dat jaren geleden al af, wat de echte Nederlander nou was, en ze antwoordde dat die niet bestond, net als de Argentijn niet bestond. Een golf van woede barstte los, hoe kon onze prinses dat nou zeggen?

Maar ze had wel gelijk; degenen die zich afzetten tegen de multi-culti moet weten dat de multi-culti al eeuwen bestaat. Dat ons DNA van alles zegt, behalve als het neerkomt op Nederlands DNA, want al vanaf dat de mens bestond, was verhuizen van land naar land een gewoon iets. Daar waar het meeste eten, vruchtbaar land was daar trokken onze voorouders naar toe. En zo is het gebleven, behalve dat er later nog meer redenen kwamen: vervolging van godsdienst, slaven die vluchtten, joden die zich wilden vestigen om vervolging te voorkomen en ga zo maar door. Dus wie neerkijkt op de multi-culti maatschappij die mislukt is, zegt eigenlijk dat Nederland mislukt is, al eeuwen.

Je kan pas vragen wat een ander verstaat onder aanpassen als je zelf begrijpt dat aanpassen niet bestaat. Hooguit een paar compromissen over het niet lastig vallen van elkaar en dat de boel leefbaar gehouden moet worden.

Het aanpassen van tegenwoordig en wat er voor gevraagd, kan een pvv kamerlid trots maken, immers die naar de huidige normen een volwaardig burger geworden. Paranoïde, kleinzielig, brutaal en vooral God en Verbod vergetend, en totaal geen respect voor een ander!

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.