Het is helemaal volbracht de homo( m/v)- emancipatie verklaarde de directrice van de Gaykrant Henk Krol een paar maanden geleden, want de homorechten zouden nu zijn gewaarborgd volgens dit orakel van Del & Mie.

Nou Krol, ik heb nieuws voor je: rechten kan je op papier vrachtwagens vol ontvangen, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je ze daarom ook krijgt. Als oud-VVD-er gaan je wimpers uiteraard ook knipperen vanwege het feit dat de SGP zo’n grote lepel in de brijpot gaat zetten? Je politieke analyses kunnen we natuurlijk niet serieus nemen, mallert. Zo schrijft hij in zijn eigen vod de Gaykrant:

“De VVD is wel liberaal, maar ook erg militaristisch. De PvdA is sociaal, maar de homo-emancipatie lijkt te worden opgeofferd in een knieval voor de islam. D66 past nog het meest bij me, hoewel ook die partij op onderdelen verschilt van wat ik redelijk vind. Ik zal de berichtgeving over politieke zaken overlaten aan anderen op de redactie.”

Doe dat laatste inderdaad maar ja.
Dit onderzoek gelezen ? :

Uit onderzoek van het SCP uit 2010 is bekend dat zo’n 50% van de homojongeren wel eens denkt aan zelfmoord. Homo-, lesbische en bi-jongeren doen ook vaker een zelfmoordpoging: 9% van de homo- of biseksuele jongens en 16% van de lesbische of biseksuele meisjes heeft een zelfmoordpoging achter de rug.

Nou kan ik me heel goed voorstellen dat je niet direct de herenliefde zal willen omarmen als je om je heen kijkt op zo’n SGP-congres van mannenbroeders, brrr…, en wat hun vrouwen onder elkaar allemaal uitspoken daar steek ik mijn neus niet in.

Griezel hier of hier zelf maar over die enge lui. Van homo’s moeten ze niks hebben, kan je lezen op hun site, alleen niet op zondag, dan doen ze het web op slot, moet van God.

Ja Rutte, met deze klompentaliban ga je verder regeren, weg met je liberale principes, kan jou het schelen. En vooral niet verder kijken dan je neus lang is (mag niet van de SGP), in Rusland vindt een ware jacht op homo’s plaats, het woord Gay mag niet eens meer gebruikt worden. Op die site kan je trouwens ook je steun geven, en de mensen in Rusland die dreigen paria’s te worden een hart onder de riem steken. Miljoenen mensen die als een Untermensch worden gezien, en zoals gewoonlijk doet de wereld weer eens niks, want de oiro is immers veel belangrijker. Ook Slovenië sprak zich gister uit tegen gelijke rechten voor homo’s , maar daar zal je de regering ook niet over horen, alles om die klompentaliban hier ter wille te zijn.

Waar haalt die zogenaamde morele meerderheid toch het lef vandaan om rechten te onthouden aan anderen die ze zelf uiteraard wel hebben?

Zouden er nog “dappere” VVD-ers bestaan die hun liberale levensstijl niet verloochenen? Jullie hebben zelfs een hele lijst van roze VVD- politici, prachtig hoor, allemaal de mond wijd opentrekken nu, stelletje helden op sokken.
Praatjes vullen geen gaatjes. Als je het niet voor jezelf doet, denk dan eens aan al die duizenden jongeren die zóveel moeite hebben met hun “anders-zijn” dat ze suïcide proberen te plegen, of doe het voor al die miljoenen mensen die voor de wet niet eens gelijke rechten hebben.

Jullie leuke boottochtje in Amsterdam nu al vergeten? Principes daar al overboord gemieterd zeker ? Muiten kan nog steeds hoor!

Op zaterdag vaarde de VVD mee met de spectaculaire Canalparade. Het werd een natte maar fantastische vaartocht door de Amsterdamse binnenstad met ruim 50 VVD’ers waaronder Ed Nijpels, Frits Huffnagel, Mark Harbers en Mark Verheijen. Ook veel Amsterdamse (deel)raadsleden en actieve al dan niet roze VVD’ers gaven acte de présence op de boot.

Bij deze verklaar ik de VVD-ers op die bootjes medeplichtig, laffe luitjes, enge cententellers. Maar het was een fántástisch vaartochtje hè? Dat jullie de volgende keer toch zinken tot diep in de bruine shit van die kanaaltjes, daar horen jullie thuis.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.