Die Tofik toch… Samen met Jolande vecht hij om het leiderschap van een ver van de koers geraakt scheepje, dat nog ladingen water maakt ook. Ik kan me eigenlijk geen beroemde schipper herinneren die ooit zo ver uit de koers raakte als Groen Links nu. De schipper van de Amoco Cadiz misschien? of die van de Herald of Free Enterprise?

Eigenlijk lijkt de laatste me ook mede gezien het feit dat Groen Links tegenwoordig heilig gelooft in “Free Enterprise” het meest toepasselijk, mede vanwege het feit dat wanneer het Groen Links niet lukt de laaddeuren te sluiten het bootje waarschijnlijk tijdens de komende verkiezingen zinkt.

 

Tofik dus, de man die de hondse behandeling die hij kreeg op heerlijk Orwelliaanse wijze wist te duiden met “bewijst dat Groen Links geen Allochtonenknuffelpartij is”. Tofikje toch, je weet toch dat alleen tamme huisdieren geknuffeld worden, welnu , dat geldt ook voor huisallochtonen, dus zodra jij de waanvoorstelling bezigde dat jij net zo gelijk was als witte Limbabwiaanse of Grachtengordeliaanse kandidaten was je niet knuffelbaar meer.

Maar die Tofik heeft dus iets geopperd, namelijk: “GroenLinks moet samen met PvdA, D66 en mogelijk de Partij voor de Dieren een nieuwe progressieve partij gaan vormen” – hij brabbelde nog wat meer namelijk: “Volgens Dibi zijn linkse partijen nu elkaar ‘de hele tijd aan het aanvallen’. Maar zo groot zijn de verschillen helemaal niet”.

Maar Tofikje toch, heb je wel eens gehoord van “Truth in Advertizing”? Je pleit helemaal niet voor een “Linkse Partij” maar voor een Neoliberaal wangedrocht. Vandaar dat je de SP er dan ook niet bij wil hebben. Je zou eens Links kunnen worden.

Ach, niet vreemd natuurlijk dat iemand die binnen “Groen” “Links” is opgegroeid het verschil niet ziet. Maar ik heb nog wel een leuke afkorting voor je partij: NL’13… Dan kan je zelf claimen dat het “Nieuw Links” betekent, kan je stilletjes weten dat het Neo Liberalen betekent, terwijl wie echt links is weet dat het Narcistische Leugenaars betekent.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.