gay-pride-flag-738850Vandaag Kamervragen vanuit CDA-hoek, waar ik ze had verwacht van de PVV. Het CDA, u weet wel de partij die vindt dat het oké is homo te zijn maar tegelijk ook ambtenaren de bevoegdheid gunt om homohuwelijken te weigeren en scholen de bevoegdheid gunt homo leraren te weren. Maar ach, dat rechts kabinet lijkt er toch wel aan te komen. Dus lijkt het ook of kerkelijk Nederland bezig is met een waar media offensief. Zie hier.

In de Gay Krant die vandaag verschijnt, verhaalt hoofdredacteur Henk Krol van een voorval tijdens een inburgeringscursus waarbij een homoseksuele cursist wordt gevraagd zijn geaardheid zo veel mogelijk verborgen te houden. “De meeste andere leerlingen hebben een islamitische achtergrond en die hebben het niet zo op homo’s”, laat de inburgeringsdocent weten.

Het CDA wil van minister Eimert van Middelkoop (Integratie) weten of dit vanuit de docent zelf kwam of een wens was van de andere cursisten. Ook vragen Ferrier en Koopmans zich af of een en ander vaker voorkomt. Tot zover de kamervragen die het CDA stelt namens de rechtse vriend PVV. :lol: Interkerkelijk dansen tussen de Homo’s doet de kerk hier.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.