Ik heb altijd zin om gruwelijker te zijn dan Powned of Geenstijl, misdadiger dan Bart Schut, zieker dan Bert Brussen, hypocrieter dan Sargasso.nl, onbeschofter dan Annabel Nanninga, vetter dan Ebru Umar, misselijkmakender dan Bas Paternotte, harder dan een auto op een white supremacist rally, effectiever dan Breivik, en ga zo maar door.

Maar het lukt me gewoon niet.

Dat is ook de reden dat ik al jaren niet meer thuisgeef.

Want ik zou wel weer eens wat schrijven en het zou gruwelijk zijn. Zo wreed dat het deze site tienduizenden bezoekers zou opleveren.

En ik heb het geschreven. Het stukje heeft daadwerkelijk bestaan. Alleen het was zo goor en zo verschrikkelijk ranzig dat ik het wel in de trash moest gooien. Het was echt een goed concurrerend stukje maar okay.

En toen was ik weer terug bij af.

En nu ga ik weer jarenlang voor me uit staren en nieuws negeren. En hoop koesteren. Ik kijk naar de bladeren in het bos en ruik aan de de boomstronken en kijk naar de wezentjes die daar in wonen. En ik weet en ik voel dat zij in ieder geval onschuldig zijn. Hun universum is een stuk rottend hout. Hun grootste gevaar ben ik.

Maar.

Ik zal hen niet dwarszitten. Want ik geloof dat ooit het goede gaat overwinnen. Maar pin me er niet op vast want ik weet niet wanneer. Maar op een dag is het zover.

Dus hou vol.

Op een dag is het zover.

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.