Het verhaal is al tien jaar dat ‘links alleen maar thee drinkt’ , maar dat rechts wél tegen ‘ze’ in durft te gaan.

Sinds de moord op Fortuyn is links zogenaamd helemaal afgeschreven. Nu hebben we al vijftien jaar een rechtse beweging die ‘het echt allemaal durft te benoemen’. En dit benoemen doen ze dan ook graag. Wilders staat nog steeds iedere dag te briesen over ‘de islam’. In de tijd dat hij liep te kankeren, had hij drie keer islamologie kunnen studeren, in theorie. Maar dat is niet nodig. Om dingen ‘te benoemen’, hoef je immers niets te kunnen, of te weten, of te nuanceren.

De Volkskrant is een bedrijf en moet winst maken. Met het ‘alleen maar thee’ imago gaan ze geen geld omzetten.

Dus moet dat knetter ‘linkse’ Volkskrant imago nu omgedoopt worden. Wij zijn ‘nieuw’ links, wij pissen ook over moslims heen en Gaza ligt gecompliceerd en de Amerikanen bevrijden ons van het kwaad

Je suis Charlie.

In iedere straathoek staan jongeren te wapperen, met volkskranten. Wilt u een volkskrantje, zeggen ze met een popi jopi stemmetje, terwijl ze brutaal op je afkomen.

NEE !!!

verspreid dit nieuws...Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
0Email this to someone
email
Deze nieuws en opiniesite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis voor iedereen. Dat is enkel mogelijk door de steun van onze lezers. Wij hebben jouw steun hard nodig! Doneer via de doneerknop boven in de rechterkolom of vraag via krapuul2009@gmail.com om het rekeningnummer waar je de donatie naar kan overmaken.